Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Haine de vara + altele (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12949)

Igor_Paslusnik 01.07.2015 15:56:15

Citat:

În prealabil postat de ioana5760 (Post 594248)
Cred ca cel mai bine este sa traim in echilibru, sa combinam viata de mirean cu invataturile ortodoxe. Daca alunecam doar spre extreme nu e bine.

Ioana, și ce înseamnă acel echilibru?

"Doar un concediu scurt și rapid de o săptămână pe an, la mare. Lasă că nu-i foc. Meriți ! După atâta muncă la birou..." spun demonii.

Ioana ! Doar o singură zi la mare, e suficient să înceapă iadul ! Nu o singură zi, o singură ora, Ioana !
E suficient să demoleze tot ce-ai construit până atunci, pentru mântuirea ta, pe drumul cu Hristos.

A fi sfânt e o extremă? Nu e extremă. E normalul. E naturalul. E firescul, Ioana.
Așa-i firea umană, așa erau oamenii în Rai, Sfinți !
Așa suntem chemați să fim: "Fi-ți Sfinți, precum Eu, Tatăl vostru, Sfânt sunt!"

Monnis 01.07.2015 15:57:28

Citat:

În prealabil postat de ioana5760 (Post 594234)
Si cu bronzul cum ramane??

Dăm pe piele acasă, discret, cu "aurolac".

Igor_Paslusnik 01.07.2015 15:58:42

Citat:

În prealabil postat de Monnis (Post 594256)
Eu mă hazardez să zic că noul coleg de forum e de fapt "oaia" în blană de "urs".

Nu, nu Monnis, nu-i protestant Ursu, e doar în ABC-ul credinței, precum spune :) ca și mine și mulți.

ioana5760 01.07.2015 16:01:50

Citat:

În prealabil postat de Ursu-WiFi (Post 594255)
Eu tot la ABC-ul luptei sunt.Duhovnicul mi-a spus ca mai am mult pana sa construiesc "propozitii"
In plus , cei care ne luptam cu ispitele spunem continuu in gand rugaciunea inimii.
Dar nu inteleg . Cum adica sa nu ai timp sa intrii pe forumuri ? Nu princep.De ce sa n-am timp ?

Scuzati-ma ca va spun dar cred ca nu e bine cum ganditi, prea va vedeti undeva sus in de-ale credintei, sa nu fiti cumva inselat, si parca dati semne de-ale mandriei.
Si cand veti incepe sa construiti acele "propozitii" ce se va intampla?

iuliu46 01.07.2015 16:03:33

Citat:

În prealabil postat de Ursu-WiFi (Post 594255)
Ba da. N-are nici o treaba.In lupta cu ispita, nu timpul cat lupti este deciziv cat intensitatea cu care lupti.Oricine lupta cu ispita automat observa chestiile astea.Fac parte din ABC-ul luptei.
Eu tot la ABC-ul luptei sunt.Duhovnicul mi-a spus ca mai am mult pana sa construiesc "propozitii"
In plus , cei care ne luptam cu ispitele spunem continuu in gand rugaciunea inimii.
Dar nu inteleg . Cum adica sa nu ai timp sa intrii pe forumuri ? Nu princep.De ce sa n-am timp ?

Pai credeam ca 5-6 zile te lupti cand vezi o femeie in costum de baie, acu ne spui ca nu timpul este decisiv ci intensitatea ? :71:
Probabil ti-a spus multe duhovnicul, dar nu ar strica sa mai dai pe la el. Ca poate de cand te-a spovedit bunica pe cand erai un copchil, ai uitat unele lucruri pe care ti le-a spus.

Monnis 01.07.2015 16:05:03

Citat:

În prealabil postat de Igor_Paslusnik (Post 594259)
Nu, nu Monnis, nu-i protestant Ursu, e doar în ABC-ul credinței, precum spune :) ca și mine și mulți.

Nu am presupus că "ursul..." e protestant ci că este fostul user "oaie cugetătoare".

iuliu46 01.07.2015 16:05:54

Citat:

În prealabil postat de ioana5760 (Post 594260)
Scuzati-ma ca va spun dar cred ca nu e bine cum ganditi, prea va vedeti undeva sus in de-ale credintei, sa nu fiti cumva inselat, si parca dati semne de-ale mandriei.
Si cand veti incepe sa construiti acele "propozitii" ce se va intampla?

Sunt vorbe goale, nici nu inteleg oamenii astia ca fac mai mult rau decat bine si ca daca ar vrea sa faca bine i-ar indruma pe ceilalti care au nevoie de ajutor catre preoti - oameni de la care poti invata mult mai bine ce e bine si ce e rau decat poti invata de la sfintii iesiti din icoane si adunati aici pe forum. :71:

iuliu46 01.07.2015 16:11:39

Ia aratati-ne domnule Igor casa dumneavoastra cu piscina in spate si cu gradina + livada. Sau dumneavoastra ati ales sa traiti la bloc si sa va luati la tranta cu ispitele mari, desigur, socotindu-le pe cele mici nevrednice de atentia unui om asa desavarsit precum dumneavoastra.

ioana5760 01.07.2015 16:13:39

Cand a zis ca va incepe sa construiasca "propozitii", suna de parca ar deveni profet, sfant ....

iuliu46 01.07.2015 16:15:19

Citat:

În prealabil postat de ioana5760 (Post 594266)
Cand a zis ca va incepe sa construiasca "propozitii", suna de parca ar deveni profet, sfant ....

Cred ca nici nu a deschis Abecedarul. :1:

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:43:00.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.