Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Despre viclenia sectantilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11810)

Danut7 19.01.2011 21:07:21

Citat:

În prealabil postat de bob2909 (Post 325600)
Iata aici un raspuns cu intelepciune, rational, si plin de inteles duhovnicesc.

Pilda pentru voi neamuri "ratacitoare" ...

a o gluma.. sarcasm chiar..

bairstow 19.01.2011 21:09:43

Bob lasa tu caterinca de o parte. Nu stim daca Ioan mai traieste sau nu .Eu nu zic ca traieste sau nu! Dar Iisus spune ca unii nu vor gusta moartea si ca Ioan poate va fi pe pamant pana la venirea lui. Bob ia o gura de aer ca te ineci in rasul tau spasmodic dar prostesc :)

bob2909 19.01.2011 21:10:11

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 325604)
a o gluma.. sarcasm chiar..

sa sti ca nu am spus cu rautate ... ci pentru ca imi esti simpatic...

bairstow 19.01.2011 21:11:06

Gluma gluma dar sunt sigur ca ceilalti nu s-au prins . La noi Danut se spune ca omul poate deveni animal sau se poate indumnezeii!

Iosif77 19.01.2011 21:12:36

Nu doar crestinii se sacrifica de dragul unei cauze.
Exista multe cazuri in care oamenii, de dragul unui crez, se lasa omorati.

Daca o grupare este necrestina, martirajul unui membru al ei nu o face sa devina crestina.
Ei raman necrestini.

Dar nelamurirea nu era daca neoprotestantii sunt sau nu crestini.
Ci daca au sau nu martiri. Si raspunsul este: DA, foarte multi.

Ca sunt crestini e clar, nu exista indoiala.

Danut7 19.01.2011 21:14:52

atunci diferenta in ce consta?cauza sa fie cu adevarat nobila.. ca si unora li se pare ca fac bine si declanseaza bomba in spatii publice tragand dupa dansu zeci de vieti..

Danut7 19.01.2011 21:19:26

Citat:

În prealabil postat de bairstow (Post 325608)
Gluma gluma dar sunt sigur ca ceilalti nu s-au prins . La noi Danut se spune ca omul poate deveni animal sau se poate indumnezeii!

Citat:

În prealabil postat de bob2909 (Post 325607)
sa sti ca nu am spus cu rautate ... ci pentru ca imi esti simpatic...

Mai in gluma mai in serios sa stiti ca exista zvonul asta printre ortodocsi.. eu l-am mai auzit..

bairstow 19.01.2011 21:21:42

MARTÍR2, -Ă, martiri, -e s. m., s. f. Persoană care a avut de îndurat suferințe, chinuri îngrozitoare sau moartea pentru ideile, convingerile sale. ♦ Spec. Mucenic (al bisericii). ♦ P. gener. Persoană care îndură persecuții, un tratament inuman, bătaie etc. – Din fr. martyr.
In primul caz poate fi martir musulman sau de orice alta religie. In al doilea caz Luther nu ar putea fi martir crestin daca ar fi fost omorat de oamenii din ace vreme deoarece nu apartine de biserica adevarata! E martir pentru biserica lui!
Cred insa ca un om care isi da viata pentru o cauza poate sa se mantuiasca prin pronia Domnului!
Lasa zvonurile deoparte Danut ! Zvonuri sunt si la ei dar nu recunosc ca nu pot sa vada. Au o perdea pe ochi din cauza mandriei lor...

bob2909 19.01.2011 21:35:02

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 325614)
Mai in gluma mai in serios sa stiti ca exista zvonul asta printre ortodocsi.. eu l-am mai auzit..

sunt multe zvonuri printre ortodoxi, si majoritatea irationale, insa problema este de unde vin, pentru ca cine le lanseaza nu face decat sa induca in eroare... sa produca confuzie... sa transforme minciuna in adevar, si se poate pentru ca daca vei spune o minciuna de 100 de ori o sa vezi ca vei incepe sa crezi ca este adevar...

eu spun doar atat sa priveghem, si sa fim treji, ca nu stim ceasul in care Fiul Omului va venii...

bairstow 19.01.2011 21:38:53

Bob imi place de tine ca macar nu scri ca esti ortodox! Sunt unii pe aici care se dau ortodocsi dar vin cu idei protestante( frate Danut nu fac referire la tine si la altii tu esti ortodox)! Dar te intreb la voi protestantii nu sunt zvonuri? Sau faceti ca pana acum cand spuneati ca membrii voi nu pacatuiesc si au inceput ortodocsii sa se convinga ca minteati de rupeati pamantul!

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:18:33.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.