![]() |
Citat:
|
Citat:
IERTARE!!! |
Citat:
,,sa limpezim apele,, impreuna. |
Citat:
|
Ce-o fi cu eodor nastasa? S-o fi suparat pe noi? :7:
|
Citat:
|
Citat:
ce mai faci, tu, Cristi? |
Citat:
|
Citat:
|
mi l-am schimbat de mult. de pe vremea cand inca intram.
psihologia o tin in stand by deocamdata. ma preg de bac :42: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Mai stie cineva ceva de maria55? Cei vechi stiu despre cine vorbesc.
Eu aveam o adresa de acasa din Germania dar nu indraznesc sa-i scriu. Stiu ca avea o situatie dificila in acel moment si m-a rugat sa nu o fac. Ce spuneti? Sa-i scriu o scrisoare? Vorbeste cineva cu ea pe messenger, mail, telefon? Mai stiti ceva de ea? Spunea Cristian candva ca a murit? Doamne iarta-ma! Oare cum as putea da de ea cu ajutorul adresei? Ma poate indruma cineva care locuieste in Germania? As vrea sa stiu doar daca e bine. Sau daca Doamne iarta-ma a murit, sa o pomenim la adormiti. |
Citat:
Totul depinde de noi. |
...si inca ceva, salutari lui vsovi si lui dmb.
chiar imi e dor de vsovi, nu mai stiu nimic de el, nu ca stiam mare lucru dar postarile lui intotdeauna aduceau un plus sufletului meu...iar pe dmb sper sa-l mai gasesc online pe YM. |
Citat:
|
Citat:
|
da' pe mihailt l-a mai vazut cineva?
sau inca mai cerceteaza pe cine au mai inselat dracii?:) nu l-am mai vazut de mult.... |
eu nu am mai vazut pe Evreulcelales si prietenul lui Ben_gal...
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Mie mi-e dor de postarile Andruscai CIM si ale lui Mc2009... Nici pe Laurschepsis nu l-am mai citit.
Topcat am inteles ca a fost banat. Tot mi se pare ca ne imputinam... |
Stie cineva ceva de ghemis?
|
Citat:
|
Anca Miha !
Cam lungă vacanță ? Pe unde ești colega ?
|
Unde e eodor nastasa ???
|
Citat:
|
Rog adminul sau moderatorii sa ne spuna de ce contul Scotianului nu mai este activ.
Mie imi placeau postarile lui si le citeam cu interes. Multumiri. Doamne ajuta! |
Citat:
Poate și-a sters contul. Și eu citeam cu placere postarile lui.Un om deosebit,cu mult bun simț și cu o inima mare . |
Citat:
|
Citat:
sa il rugati sa se mai gandesca. e fad forumul fara el. |
salut,admin
Citat:
multumesc. |
Citat:
|
Imi pare nespus de rau ca s-a intamplat asa. El a fost unul dintre cei pentru care eu am ramas.
Citat:
Dumnezeu sa ne ajute pe toti in dorintele noastre de mantuire! |
Citat:
Cred ca pe aici pe forum a trecut un înger!Dumnezeu să-ți daruiasca toată dragostea Lui, domnule "Scoțianul". Prin dumneata am primit o lecție de viața pe care nu o voi uita ușor. |
Citat:
Sunt mulți care doar citesc și se roagă sau ajută, apoi dispar. Eu te rog sa ramâi.Ești un om matur cu suflet de copil. |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:36:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.