![]() |
Sunt curios unde se fac biserici subterane anca si pe ce motiv. Vremurile din urma?
|
Implanturile nu se vor face cu forta, nu?
|
:) pai o sa fi fortzat in modul cel mai frumos posibil, ca doar suntem in seculul 21 si nu mai suntem barbari. La locu de munca cand au inceput sati vireze banii pe card, tu ce puteai sa zici "eu nu sunt de acord cu asta, mi se pare un gest demonic si voi fi singurul din firma care voi primi in continuare bani in plic", ma indoiesc. Si nu ca nu ai fi putut sa o zici, dar nu ai fi spus-o de rusine sau ca sa nu pari mai mult decat caraghios. Asa va fi si atunci cu cipu. Stire mare ca se trece la cipuri. N-o sa vina nimeni sa til bage cu fortza, dar iti va trebui o tarie mare de caracter sa zici NU cand toti cei din jurul tau vor zice DA, si se vor uita la tine ca la ultimu om. Cred ca vom fi fortzati mai mult de...bunul simt. Adic daca toti si-l pun, de ce sa fiu eu mai nesimtzit :).
|
Citat:
|
andrei draga ...
:9: am sa ma laud si eu putin ... tocmai am vorbit cu o persoana care vrea sa lase lumea si sa mearga la pustie si i-am promis ca il ajut sa isi faca casa pe munte undeva sus ; ca eu ma pricep la asta ... si cred ca la vremurile care vin multi o sa se gandeasca serios la asta ... 2-3 ani mi-ar lua pana am sa strang banii necesari , ca imi trebuie vreo 100 de milioane cu totul , ca sa imi fac casuta si restul ... daca nu ai legaturi , sotie , copii , atunci nu e nici o lupta ; e simplu ; trebuie numai sa te decizi pentru o viata mai simpla , pe munte , sa cresti animale ... pentru mine nici asta nu e nici o problema , ba chiar e visul meu de multi ani , si in sfarsit vad ca se implineste ... eu oricum voi face asta , la mine nu e nici un dubiu ; stiu si parintii si prietenii toti ; nu au nimic impotriva , asta vreau sa spun ... la mine chestia asta e veche de multi ani ... oh , de ar trece mai repede anii astia ! deja ma duc la vara sa imi cumpar pamant ; am banii necesari pentru pamant deja ... :9: :8: |
parca ai sa vezi ca peste cativa anisori sau poate luni o sa apara topicuri speciale pentru cei care vor sa se mute la munte sa se faca pustnici ... ce vremuri minunate , nu ? sa se umple muntii cu pustnici ! asa de mult s-ar bucura Dumnezeu de asta , enorm de mult ... s-ar face sarbatoare in cer mult timp pentru asta ...
|
daca se vor inmulti pustnicii pe munti , vor incepe sa apara din nou in biserici preoti facatori de minuni ; ar fi ca in vremurile primare si o mare binecuvantare ar veni asupra crestinilor ... un mare har ...
|
Citat:
Cei care accepta semnul stim ce se va intampla cu ei. Cei care nu il accepta iarasi stim. Dar ce se intampla cu cel care este fortat sa ia acest semn? Sa spunem ca este legat de masa si i se injecteaza cu forta acel cip impotriva vointei lui. Ce se intampla cu acest om? (Ce bine ar fi sa ne raspunda un parinte la aceasta intrebare.) Domnul fie cu voi! |
Emanuel, mi-e teama ca odata ce apare casa ta in peisaj, vor dori si altii sa-si faca cabana in zona, pentru a-si petrece sfarsitul de saptamana cu gratar si cu bere...
|
nu conteaza cine mai vine cu bere pe acolo ...
ca io oricum imi iau si 2 hectare de pamant in jurul casei , ca sa fiu sigur ca nu o sa ma deranjeze nimeni ... si daca stau inchis in casa mea cu hartie igienica bagata in urechi nu mai aud io nimic ... si apoi astia cu cabanele lor nu is prea desi pe munti ; is foarte rari , la cat de mari is muntii ... cat despre impantul fortat , a raspuns parintele porfirie deja : nu dauneaza la mantuire daca ti se pune cu forta ... insa cu forta nu o sa se prea bage , decat numai la aia care o sa fie intemnitati in lagarele lor de exterminare ... da prin societate nu o sa se puna cu forta ... numai ca nu ai cum sa traiesti in societate fara implant , caci si salariul si pensia o sa se dea numai pe baza de implant , si sa cumperi ceva tot pe baza de asta ... deci tot la munte ramane singura solutie ... unii vor fi pustnici , unii mucenici , fiecare cu ce ii va da Dumnezeu ... |
Emanuel ,ma faci sa zimbesc.
Totusi nu e atat de simplu ce spui tu ,pentru cei care mai avem obligatii in lume. Si totusi parintele spunea ieri la predica ,deci zicea ca pina la urma ne vom retrage la tara sa nu fim prigoniti .Cand , nu a spus. |
|
Nu mai dormiti!
APARATI-VA OAMENI!cine doreste sa SEMNEZE impotriva actelor cu cip si a ascultarii telefoanelor,sa ma contacteze pe milkaundercover ,semnaturi ce vor fi inaintate luna asta la guvern.s-au strans zeci de mii,dar semnatura ta conteaza! NU ASTEPTATI CIPUL! LUPTATI PT INCETINIREA LUI PT COPIII NOSTRI!
|
Nu ai cum sa lupti cu inevitabilul, poti doar sa amani putin lucrurile, dar si de aia ma indoiesc. Ii ca si cand spui ca lupti ca ce scrie acolo in biblie la apocalipsa sa nu se intample. Tu chiar crezi ca niste amarate de semnaturi au sa-i opreasca pe marii bancheri, marii oameni ai lumii sa-si duca la capat misiunea? Eu unu ma indoiesc. Dar daca chiar vrei am sa semnez si eu, numa nu stiu unde :)
|
Daca nu voi mai fi acceptat in societate pentru ca nu am cip, ma primeste la manastire? in america sunt oameni care au implantat cipul?
|
„ Deschide un topic pe subiectul: Pregatirea la modul concret de supravietuire in conditii extreme a celor ce se vor refugia in pesterile si vagaunile muntilor pentru a scapa de prigoana antihristului dupa cum spune Sfantul Efrem Sirul:
Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde. Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri, nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti și iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist. Pentru aceasta Sfintii se intaresc in credinta spre a scapa, ca toata invaluirea si grijile vietii acesteia le-au lepadat.” restul pe: http://saccsiv.wordpress.com/2009/02...ip-incorporat/ Mi se pare ca ne pierdem in discutii sterile in loc sa intelegem ca e mai tarziu decat ne putem imagina, dupa cum spunea Parintele Serafim Rose. Pana la urma Sfantul Efrem Sirul ne atentioneaza ca ,,multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde.,, Noi nu suntem Sfinti dar daca tot am inteles ca acesta e timpul si ca tot in munti vom ajunge, de ce sa nu ne pregatim cu tot ce ne-a pus la dispozitie Dumnezeu? Adica, cei ce au ceva in lumea aceasta: casa, apartament sa-l vanda cat timp mai este posibil si sa-si faca sau sa-si cumpere la munte o casuta in care, dupa modelul dreptului Iosif care a fost inspirat de Dumnezeu sa adune granele din 7 ani imbelsugati pentru 7 ani de seceta, sa-si faca o rezerva de alimente caci aceasta va fi cea mai mare problema in vremea antihristului. In fond se poate trai si la munte, dar problema va fi ca cei ce iubesc traiul caldicel din oras, au impresia ca abia atunci vor pleca in munti, cand nu vor mai avea incotro, dar va fi cam tarziu pentru ca va fi un haos si anarhie cum nu a fost niciodata in lume, iar drumurile vor fi ,,pazite,, de bande de talhari care vor ataca pe oricine pentru a-l jefui de tot ce are-in primul rand de alimente,. dupa cum spune Staretul Antonie in a doua viziune a sa. De la casuta lui din ultimul sat din munte, va putea mult mai usor sa-si caute locul dinainte hotarat de Dumnezeu, dupa cum spune Sfantul Efrem Sirul, si sa se pregateasca pentru cei trei ani si jumate de domnie a antihristului, iar atunci cand va vedea ca a sosit timpul , va pleca in vagauna sa, fiind si pregatit fizic cu viata la munte. Parintele Iustin Parvu ne indemna sa formam mici comunitati crestine la tara, in special la munte, din cateva familii. Daca am inteles ca nimic nu e mai important decat mantuirea sufletului si ca acesta e timpul, iar in lume nu mai este loc pentru noi, trebuie sa fim capabili sa ne lepadam de lume si de toate placerile ei pentru ca asta va face diferenta. saccsiv said, on februarie 7th, 2009 at 11:53 am Ioan dan Felicitari frate. Asta doream sa subliniez si eu cu acest articol, dar majoritatea comentatorilor de aici sau de pe unde l-am mai promovat, chiar si dintre cei mai convinsi ca acesta ar cam fi sfarsitul veacurilor, se axeaza aproape strict pe „necesitatea „ petitiilor, a manifestatiilor si a luarii a tot soiul de atitudini impotriva autoritatilor statului. Acum un an, invatam pe oricine era dispus sa ma asculte sa nu investeasca in imobiliare, ci din contra, sa faca precum ai zis si tu. Ii avertizam ca va incepe iminent o criza cumplita, le explicam motivul declansarii ei voite, cine sunt PAPUSARII si cam ce urmeaza. Vorbeam la pereti, ba mi-am si facut dusmani printre unii din cei ce se dau acum cu caramida in piept de ce luptatori anti-sistem sunt ei si ce actiuni indraznete vor intreprinde. |
Topic pentru cei care cred ca
Fratilor,asa nici internetul n-ar trebui sa- l utilizam.Dupa unii,"www" inseamna tot 666.Oameni buni,societatea evolueaza,nu ramane in urma.Si cand a aparut automobilul se spunea ca vine apocalipsa.Decat sa discutam in van despre problema asta ,mai bine ne-am gandi fiecare la sfarsitul sau,la ce vom raspunde personal in fata lui Dumnezeu.Sa nu ne ingrijoreze chiar asa de tare,ca Dumnezeu are grija de copii Sai,si oricum numai si numai Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul.Daca-i necesar sa suferim o vom face,caci cei care au prins ceva din comunism cam stiu despre ce-i vorba:cand auzeam de cate un duhovnic bun,pe ascuns mergeam si-l cautam si nu ne mai era frica.Daca peste 50 de ani vor apare alte metode de a ne inspaimanta,sigur si atunci se va spune ca vine apocalipsa.Cum spuneam si mai devreme NUMAI SI NUMAI DUMNEZEU STIE CAND VA FI ,NICI MACAR FIUL,dar asta- firea omului !
|
Salutare tuturor,
Observ ca foarte multa lume e atenta la "semne", insa putina lume cunoaste cuvintele Scripturii. Am gasit tot pe acest site o explicatie la cuvintele care ne panicheaza asa mult. Spune pr Andrei Kuraev ca prima data trebuie sa apara fiara care sa faca minuni mari cu scopul de a ne inchina ei. Si probabil ca unii se vor inchina, altii nu. Pt ca asta conteaza pt antihrist - inchinarea noastra la el. Doar dupa aceea urmeaza insemnarea. Nu e vorba nici unde de o pecetluire inainte, avand in vedere ca fiara nici nu s-a aratat. Iar trei de 6, oriunde ar fi scrisi, nu sunt lepadare decat daca sunt insotiti efectiv de acceptare explicita a lui antihrist in mintile si sufletele noastre. Stiu de la duhovnic ca mana dreapta si fruntea sunt simboluri, nicidecum nu se iau asa efectiv. http://www.crestinortodox.ro/Diverse...-53-24782.html |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
ooooooooooops ... iauzi ca cica iisus vrea sa se arate pe undeva prin nush ce pustie sau prin nush ce orase , sau sate , si cica o sa va recomande cu caldura sa primiti nu numai pasapoartele si buletinele moderne si anti-terorism , ci chiar si pecetea ca asta nu e rau daca nu ti se cere expres sa te lepezi de Hristos ... apoi o sa se arate iisus prin lume pe alocuri si o sa faca reclama sistemului antihristic , si desigur o sa il laude si pe antihrist ca fiind un prooroc de al lui dumnezeu ...
dar desigur astea o sa fie minuni de ale antihristului si ale proorocului mincinos , sau simple holograme tehnologice ... de ce nu daca tot a ajuns tehnologia dumnezeul umanitatii ??? veti crede ? apoi o sa faca la sfatul lui iisus holograma - minune , niste scaune speciale prin bisericile ortodoxe , unde o sa stea numai antihristul , regele umanitatii , unsul tuturor bisericilor , asa cum erau asezati si regii si imparatii pe vremuri , ca toti erau unsi ai bisericii ( antihrstul va fi si el uns al bisericii ortodoxe ecumenice ) ... si cand antihristul nu o sa fie prezent la slujbele ecumenice " ortodoxe " atunci o sa se puna numai o poza de a lui in scaunul din biserica , cum se face acuma cu pozele ierarhilor ... si oamenii o sa se inchine in fata acelei poze de a antihristului asa cum acuma se inchina in fata pozei ierarhului locului , care e pusa in fiecare biserica la loc de cinste ... dar desigur asta nu va fi lepadare , caci va fi la sfatul lui iisus holograma - minune ... hahahahahahahahahahahahhaahahahahahhahahahahahahah ahaha !!!!!!!! http://sihastru.forumup.com/images/smiles/icon_lol.gif http://sihastru.forumup.com/images/smiles/icon_lol.gif http://sihastru.forumup.com/images/smiles/icon_lol.gif http://sihastru.forumup.com/images/smiles/icon_lol.gif in ce va consta insa lepadarea , daca antihristul nu va zice despre sine insusi ca e dumnezeu ? caci el nu va zice asta ... el doar va atrage lumea sa se inchine in fata lui ca si cum ar fi dumnezeu fara sa declare asta in mod fatis ca sa nu se dea de gol ; el doar va lua locul lui dumnezeu in viata oamenilor ... pai lepadarea va fi ecumenismul ajuns la paroxism ; in asta va consista lepadarea de Hristos , si astfel " ortodoxul " se va putea in continuare inchina in fata icoanei lui Hristos in biserica , dar va crede intr-o biserica ortodoxa ecumenista , fundamentata pe alte principii decat acelea fixate de sfintii parinti ... totul in sluba unirii dintre oameni , in slujba pacii si intelegerii si iubirii poruncite de iisus holograma-viziune-minune ... deci lepadarea nu va fi ceva usor de inteles si de descoperit ; de asta va fi inselaciunea antihristului atat de bine ticluita si de vicleana si ascunsa incat va putea sa insele si pe cei alesi ! deci lepadarea nu va fi decat faptul ca biserica nu va mai avea ca principiu fundamental iubirea de dumnezeu si de oameni , ci numai iubirea de iisus holograma si de oameni ... e ceva schimbat oare fata de ce au invatat sfintii parinti ? dupa parerea ecumenistilor teologi , nu ! deci aveti de ales intre iisus holograma si Iisus din cer ... iisus hlograma se va arata la tot pamantu deodata ca sa arate ca e asa cum a zis si Iisus in evanghelie ca va fi la venirea a doua a Sa ... desigur ca in viitoarea biserica mondiala ecumenista care va include si " ortodoxia " , unii vor crede iin dumnezeirea lui Iisus , altii nu vor crede ci vor zice ca a fost numai un simplu prooroc ... dar in spiritul tolerantei dintre oameni , se va tolera credinta gresita a celor ce nu vor crede in dumnezeirea lui Iisus ; si astfel " credinciosii " vor face parte din aceeasi biserica cu necredinciosii , biserica universala ecumenista ... IN ASTA VA CONSTA LEPADAREA DE HRISTOS ... " credinciosii ortodocsi " din viitoarea biserica mondiala vor sluji in continuare liturghia , dar o liturghie fara darul duhului sfant , deci iata si " uraciunea pustiirii , de care a vorbit Iisus ... |
antihristul niciodata nu se va declara dumnezeu sau mesia , si niciodata nu le va impune oamenilor sa creada aceasta ; este adevarat ca vor fi unii care vor crede asta despre el , si nu vor fi putini , dar el nu va impune asta nimanui ... deci cei care se lauda acuma ca primesc actele cu 666 din cauza ca inca nu s-a cerut in mod expres lepadarea se inseala : antihristul veci nu va cere cuiva sa se lepede de Hristos ; nu , el se va folosi doar de Hristos ca sa insele oamenii si sa ii atraga cu el in iad ... in ce va consta inselarea si lepadarea atunci ? va consta in faptul ca ortodoxia traditionala va fi inlocuita cu una ecumenista si se va alipi bis " ortodoxa " a toata lumea ( ecumenica ) la biserica universala , din care vor face parte si paganii si ereticii ... si toti , si " ortodocsi " si eretici si pagani , sub motivul tolerantei si iuibirii evanghelice se vor impartasi din acelasi potir , venind care cum si prin bisericile " ortodoxe " unde se va savarsi " sf liturghie " - uraciunea pustiirii ... si se vor impartasi toti oamenii cu " trupul si sangele lui Hristos " zicand " ortodocsii " ca astea sunt vremurile si trebuie sa ne dam cu epoca moderna ... deci nu va cere NICIODATA antihristul o lepadare de Hristos , nu ; " preotii ortodocsi " vor putea savarsi in continuare " sf liturghie " si se vor inchina in continuare lui Hristos in biserici , dar vor accepta sa vina la sf impartasanie si paganii si ereticii ... aceasta va fi de fapt lepadarea , deci nu o lepadare expresa si clara , ci una disimulata si extrem de subtila , care pare a fi chiar iubire evanghelica ( va parea multora , nu si adevaratilor ortodocsi care nu vor mai avea nimic in comun cu biserica " ortodoxa " ecumenista ) ...
de aceea cei care acuma zic ca " primim actele cu 666 deoarece nu ni se cere lepadarea de Hristos " sa ia bine la cunostinta ca o astfel de lepadare nici nu se va cere vreodata , ci numai o lepadare disimulata se va strecura pe gatul celor care se complac in comrpomisuri ... |
Citat:
|
Emanuel2007, foarte bine spus. bine ar fi daca am reusii sa ne gasim cei care gandim astfel ca sa avem puterea si taria atunci cand cei mai multi ne vor face sa ne simtim ridicoli si exagerati, sa reusim sa "ne agatam" de o raza de normalitate in vremuri de incercare. Pt ca asa cum spunea Mantuitorul, "unde se vor aduna 2 sau mai multi in numele Meu, acolo voi fi si Eu, cu ei"
|
eheee ... normalitatea noastra va fi numai in varfu muntilor ... ar fi bine daca am fi mai multe persoane sa mergem toti pe un munte si sa ne facem chilii acolo ; chilii la mare distanta unele de altele , incat sa nu ne vedem unii pe altii ... desigur , fiecare cu viata lui personala , si sa traim complet separati unii de altii , dar e mai bine sa fie mai multi la un loc , la vremurile alea de anarhism ... o sa fie foarte important atunci sa fie cat mai multi grupati ... insa o conditie de baza va fi sa nu avem de a face unii cu altii absolut deloc ...
ar fi bine daca s-ar gasi mai multi astfel de oameni ... insa la vremurile astea , cei mai multi se gandesc la familie si la bani ... |
eu deja am facut niste poze cu locurile unde se va putea pustnici pe muntii din moldova ; daca are cineva nevoie de ele sa spuna sa i le dau ...
|
ce o sa pui in chilie?
|
IN chilie ?
pai ce sa pun ? in afara chiliei o sa fie o capra si iarba + magazia de lemne ( magazia va fi inchisa complet sa nu poata intra fiarele salbatice , si am sa bag si capra acolo noaptea ) , iar in chilie o sa fie un pat de somn si cel mult o lada in care sa bag sacu cu cartofi la pastrare ( sau un sac cu orez , depinde ) ... eventual lada respectiva o sa o fac lunga ca un pat si o sa aiba rol si de pat , ca fac economie de spatiu ... o sa mai am un lighean pentru spalare + vas de facut mancare pe soba ... atata ... |
Tipice pentru vremurile noastre sunt taxele. Daca platesti taxe, primesti scrisori, facturi de plata. Nu poti sta linistit in varf de munte, crezand ca ai fost uitat de lume. Lumea nu te poate uita, caci figurezi in computer, cu nume, cu CNP si adresa.
|
ce taxe ?
n-am sa am curent , apa , caldura de calorifer , internet , masina , asigurare etc etc ... ce taxe sa platesc , fiind rupt de lume ? poate taxa pe capra , singura mea avere ? pai daca exista taxa pe capra , apoi ma duc odata pe luna cau cand trebuie platita taxa pana in sat si o platesc fara sa stau deloc acolo ... e greu ? lemne de foc nu am sa cumpar ca am sa adun vreascuri de pe jos din padure si alea o sa imi ajunga toata iarna ; ca daca ai soba de teracota si chilia mica , atunci cu 6-7 lemne pe zi faci suficienta caldura ( cu trei lemne se infierbanta soba si tine caldura reo 12 ore ) ; zic din experienta ... si daca dun cateva luni vara cate oleaca de vreascuri in fiecare zi imi va ajunge pe iarna ; se consuma pe iarna cam doua trei roabe de lemne ... daca vrei poti aduna astea si intr-o singura zi cu roaba ... da n-am sa am roaba ... o sa le adun si am sa le leg cu franghia si am sa le trag din padure ... deci in cateva zile le adun ... |
nush iarna ce as face, nu prea rezist la frig
|
pai in casa nu e frig deloc ...
faci focu si e cald ... daca faci un foc cu 3-4 lemne se inroseste plita sobei si ai caldura 12 ore de la teracota ; da se inroseste plita de trebuie sa deschizi geamu la chilie ca nu mai ai aer de caldura ... io stateam in tricou de atata caldura iarna si geamu deschis pana se racea oleaca plita ... da asta e valabil la chilii mici si bine izolate ca sa nu iasa caldura de exemplu prin crapatura care poate aparea la usa ( ca nu se inchide bine ) ... trebuie izolatie buna ... |
emanuel: fiscul! Esti inregistrat la ei,vor veni in fiecare an sa te intrebe de sanatate. Nicaieri in lumea ast nu mai poti trai fara sa fii inregistrat undeva cu CNP si altele. Trebuie sa te gandesti bine la toate, inainte de a te duce in varf de munte. Nu cred ca mai poate fi atat de simplu ca latadata.
|
bun , fiscul odata pe an ... ce problema este asta ?
ce iti face fiscul ? te baga la inchisoare sau la sanatoriu ca esti cioban ? daca nu , atunci care e problema ? Dumnezeu conteaza , nu fiscul ... ma duc la liniste pentru Dumnezeu , din dragoste de El , ca sa fiu tot timpul numai cu El ... eu zic ca se merita ... |
draga emanuel2007, sa shti ca te-am iertat ca m-ai facut panecumenist sau eretic shtiind foarte bine ca nu sunt... deci se pare ca tzi-ai revenit complet din exaltarile judecatzilor aproapelui, ori din amenintzari shi anatemizari... astfel ca ma mira faptul ca ai spu foarte bine shi ai desconspirat marshaviile antichristului...
caci iata am impresia ca va introna bertatea trufiei, bertatea curviei, bertatea lejii shi faradelejii, spunand ca crucea, Domnul este un tiran de care trebuie sa scapam ca sa ne beram in voie intre noi cu toate poamele goliciunilor shi uraciunilor la loc sfant, adica v-a introna lacomia sanjelui shi a carnii peste inima omului... asha ca un fel de har... ca un fel de dreptate shi va despartzii el oamenii cum ai despartzii oile de capre shi le va insemna el, antichristul, caci ishi va insemna in locul lui Dumnezeu pe ai lui ca shi cum ar fi ai lui Dumnezeu... dar este o mare marshavie... caci nu degeaba este scris ca va aurii cupolele shi clopotnitzele shi va renova bisericile la fatzadele interioare shi exterioare shi le va pregati pentru ispitire, caci atunci cand vor fi gata se va autointrona peste ele shi in acelea va aduce jertfa sanjeroasa, adica din aia nesanjeroasa a desfranarii shi pacatuirii, caci vor fi pregatite spre ispita shi se vor intra in ele fara orprelishti asha ca la muzeu, ca la tine acasa... deci vezi dumneata ca daca prnimi semnul, ne lasam tradarii pentru bunastare, semnam pentru autointronarea antichristului cu participarea patriarhului pe care il va ucide cand acela il va desconspira, deci tradarea, lepadarea, apostazia generala este pregatita prin formele credintzei, prin bisericile pe care le va lua antichrist, le va pregati spre ispita... spre intronarea trufiei shi mandriei, a duhului rau al lacomiei in ele... a fiarei poftei goliciunilor la loc sfant... shi acele buletine shi pashapoarte shi toate semnele care ne inconjoara, semnele fiarei, ale numelui ei shi ale numarului numelui ei, creaza asha o atractzie de nestavilit, asha o nalucifariferizabilitateSF a placerilor shi bunastarilor incat este imposibil sa nu deschizi, sa nu te imprieteneshti cu orgoliul shi trufia, cu lingusheala shi sa nu te crezi ceva... ca shi tu eshti ceva, ca shi tu ai marea "responsabilitate" a cladirii marelui viitor gLuminos impreuna... shi astfel din mandrie vei vota, vei semna, vei accepta pentru bunastarea copiilor sau a familiei cele ce sunt de la cel rau.... caci este aproape imposibil sa spui nu, caci tu spui din gura, dar sufletul ravneshte dupa poamele dracilor, dupa bertatea shi distractzia haioasa shi rebela a firii dracului.... shi nu te potzi opune, asha cum nu te potzi opune sa mananci, cum nu te potzi opune sa nu pofteshti o femeie frumoasa, nu te potzi opune sa nu te intinzi pe un pat cu ashternuturi curate shi luxoase, cum nu te potzi opune sa citeshti prin ziare shi de pe tv sa vezi cum mai arata chipul marshav al antichristului ce se arata printre shtiri, cum mai arata femeile goale, cum mai sunt filmele shi cine a primit Oscariotul cel mare a poveshtilor prefacatoreshti.... deci asha este, marshav shi tacticos mishto se va autoinscauna, inchipuind o faina aventura ca in joaca, ca intr-o lupta, ca intr-o arta... arta martziala sau martziana... Arta... ca forma de expresie in care toata mizeria este ingaduita... arta spurcaciunilor... dreptul la expresia libera a pacatuirii... iar cifrele, 666 ori && nu fac decat sa ne indulceasca shi sa ne obijnuiasca ca sa tzinem sharpele la san... sa ne puna amprenta lui pe suflet, crescandu-shi cu echipa lor de scamatori shi iluzionishti buruienile din sufletul tau shi manandu-shi turmele de rinoceri, ori porci ori hipopotamtami, tragand pisica de coada asha ca un fel de sirena a lui Roaita... shi aceshti iluzionishti, echipa de scamatori, vor da semne mari shi vor invia pana shi pe mortzi, incercand sa te clateasca de la starea ta cu indreptari, iar daca te-ai inchinat, atunci adio... la revedere, caci te-ai lepadat de Domnul Hristos.... shi calarind pe ===, asha vor face experientze pe oameni shi vor urmari tot ce-i viu shi tot ce mishca pentru a face ei o teorie a REALITATZII, shi explicand ei temeinic, folosindu-se de psiholojie shi parapsiholojie shi vindecatoriile shtiintzifico-fantastice shi tot arsenalul fizico-matematic shi filozofic, aruncand cu apa multa din gura ca pe noi sa ne ia apa, vor plasmui marea carte despre viatza pe pamant a omului shi adaptarea lui la mediu, shi despre pulsiunile shi hormonii care trebuiesc satisfacutzi, intronandu-se ca de la Dumnezeu ca un mare berator shi un mare vindecator shi mantuitor... iar cei multzi vor merge dupe el, pana shi dintre cei aleshi daca ar putea sa inshele, shi astfel multzimea minciunii demonstrate shi realificate va cauta sa conduca shi sa stapaneasca pamantul, inima shi sufletul oamenilor.... din tot locul, din tot ce-l inconjoara pe om... shi de aceea fericit va fi cel ce nu va vedea fatza spurcata a antichristului ce se va arata printre shtiri la rubrica noutatzi... vrednicia shi laudaroshenia shi minciuna cea mare... slava de la oameni... scena shi circul shi toata ticaloshia goliciunilor shi vanzarilor... om pe om, creshtin pe creshtin, caci se vor vinde unii pe altzii... tradarea shi vanzarea shi lepadarea va fi ceva obijnuit, iar credintza va fi privita ca un rau, ca un fanatism, ca o sadica incapatzanare... ca pe ceva rau... iar incapatzanarea in mancar, neascultare-mandrie, curvie, va fi marea bertate shi marea izbanda a omului modern... suprema tehnologie a "mantuirii" prin pacatuire fara oprelishti... viindecandu-te de traumele din copilarie, caci fireshte nu tu ai fost de vina ci doar ai fost abuzat... abuzat... shi refuzat... shi atunci ei are sa "te ajute".... deci ma iarat gabriel sau emanuel2007 ca mi-am adus aminte de dumneata... dar eu sifur te-am iertat... shi apoi eu sa shtii ca iubesc frigul asha ca nu mi-ash face foc acolo unde m-ash duce, deshi nu prea rezist la frig... dar macar sufleteshte asha ash vrea ca sa n-am nevoie nici de foc, caci frigul shi zapada shi gheatza sunt foarte frumoase... poate m-ar incalzi daca ash canta... in taina neauzit de nimeni... |
semnati petitia
Semneaza petitia: "Pozitia crestinilor ortodocsi (romani si nu numai) fata de noile documente electronice ce contin microcipuri!"
http://www.petitieonline.ro/petitie/....html?msg_ok=1 |
am semnat si eu, dar sper sa nu se faca "evolutzie" prin revolutzie... ci sa se respecte constitutzia, dar mai ales aia dinainte de furtul alegerilor de catre comunishtii in '47 sau in ce an o fi fost marea masluire... deci constitutzia aia de atunci, valabila cand inca regele Mihai I nu a fost misheleshte alungat din tzara shi calcate toate intzelegerile cu Romania... deci sa se respecte adevaratele constitutzii shi nu doar constitutziile astea bine "aranjate" de catre aceiashi "oamenii de bine"... mari masluitori ai istoriei...
|
Pana nu se construieste Templul din Ierusalim (deja materialele sunt pregatite) Antihrist nu vine, pentru ca acolo va fi incoronarea lui. Prin incoronare Antihrist va deveni imparatul lumii si va dori ca lumea sa i se inchine impunand implantarea cipurilor sub piele pe mana dreapta sau pe frunte ca lumea sa nu-si mai poata face cruce. Oamenii care nu vor accepta pecetea vor fugi in munti si numai bunul Dumnezeu ii va ajuta sa supravietuiasca in cei 3 ani si jumatate pana la a doua venire a Domnului, cand se va instala pacea si prosperitatea pe pamant timp de 1000 ani. Dupa 1 an si 7 luni de la Parusia ( a doua venire a Domnului ) va avea loc Rapirea credinciosilor la cer.
IT trebuie sa ne facem un plan! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:23:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.