![]() |
la multi ani,tuturor! eu am 29 de ani;acum putem vedea daca sufletul si/varsta isi pune amprenta in ceea ce gandim si spunem pe aici
|
29 ani. Nu prea postez dar citesc de mai bine de 1 an ce se scrie pe forum.
Cont mi-am facut abia acum 2 zile. |
Eu am 28. Nu postez f des pe forum dar citesc aproape tot.
Toate cele bune! |
Buna tuturor!
:rolleyes: eu am 18 ani (si jumatate), sunt membru de ceva timp dar postez la intervale diferite, citesc diverse subiecte/topicuri, care-mi atrag atentia, si scriu cand simt ca pot fi de folos cuiva. sper ca nu voi supara pe nimeni care nu are aceeasi parere sau gandire ca a mea. respect ideile oricui are buna intentie, si personal imi sunt de folos multe din gandurile si sugestiile/parerile celor care au cunostinte din invataturile crestin-ortodoxe, si orizonturi mai deschise. in varsta mea duhovniceasca sunt si ma simt foarte la inceput, cred ca atat cat o sa mai ajung pe aici sa mai citesc din ce mai spuneti o sa invat cate ceva util, si sper ca pot face/spune la fel, ceva folositor, pentru ceilalti. multumesc! Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne daruiasca iubirea Sa intre noi! |
Eu am 27. Nu prea scriu pe forum, insa il citesc aproape zilic de vreun an; va urmaresc cu interes, insa eu nu sunt prea comunicativa (mai ales in scris).
Sper sa ne vedem in Rai!:thumbsup: |
Citat:
|
Eu am 30 ani, sunt femeie, casatorita,2 copii..... sincer, cristiboss56,cozia,sofiaiuga si ancah, nu credeam ca aveti mai mult de 25-30 ani.
|
:D se pare ca desi port ochelari si ar trebui sa am o vedere buna, mai am probleme cu observatia :D...pai nickname-ul meu spune tot: numele meu este Diana, dar prietenii imi spun Dia :) am 20 de ani si sunt din Timisoara
|
eu am 20 pt mai multe detalii cititi semnatura
|
:)eu am 35 ani,pe acest forum scriu de cateva zile,sunt casatorita si am un baiat de 15 ani.momentan caut un servici si nu gasesc nimic care sa ma implineasca sufleteste.as dori ceva de suflet,imi plac foarte mult copii,mi-ar place sa lucrez intr-un centru de copii abandonati,sau intr-o gradinita.
|
eu am 26 de ani, casatorita si cu o fetita de 10 luni.
|
eu am 21 de ani si un baietel de 1 an si 2 luni.
|
Citat:
|
eu am 21 de ani :)
|
Imbucurator ! Iata ca nu numai in Biserica , vin multi tineri, dar si spre forumurile crestine, tinerii dau buzna , in sensul bun al cuvantului. Veniti, veniti cati mai multi intru dragoste de HRISTOS. Pana la urma urmei, noi astia mai "hodorogiti" si mai plini de pacate vom pleca mult mai repede ca voi , din asta lume. Voi aveti marea sansa a libertatii intru credinta , libertate data cu jertfa tot a celor tineri in decembrie 89. Folositi -va de aceasta mare sansa !
|
multumesc pentru urare.unii ar spune ca poate m-am grabit, casatorindu-ma la 18 ani cu un absolvent de seminar care a devenit in acelasi an preot...am mers in parohie intr-un loc nou,am luat totul de la zero...dar DUMNEZEU NE-A AJUTAT SI ASTAZI SUNTEM CU ADEVARAT IMPLINITI..suntem parinti, biserica se apropie de momentul sfintirii iar noi ne finalizam studiile...nu vreau sa sune a lauda ceea ce am scris ci doar ca tineretea nu e o piedica in a face lucruri pe care altii le considera imposibile.
daca ai pierdut averea, nu ai pierdut nimic, daca ai pierdut sanatatea, ai pierdut ceva, daca ai pierdut credinta, ai pierdut totul. |
intre timp aproape am ajuns la 23 de ani...:(
|
Cred ca trebuie sa ma prezint si eu:Numele real Varganici Costica.57ani(13 02 51).Nu sunt preot dar port straie cernite si parul lung ca o coada.Ma consider un ,,canonist',desi pe unii ii cam irita acesta afirmatie a mea.Sunt crestin orodox...Cred ca ,,am limpezit ceva'...restul pe parcurs.Accept dicutii pe baza unor teme(discutii chiar cotradictorii). Si...nu mai stiu ce sa spun aici!
|
:) pace tuturor!
sa ne aducem aminte de anii pe care ii avem... si sa ii invitam si pe cei mai noi pe forum sa se prezinte putin. |
io am mai crestut intre timp acum am 20:D
|
Citat:
|
Am 30 de ani, 2 copii si ce sa mai spun? Probabil v-am cam iritat pe unii, am aparut si eu si am inceput sa postez peste tot. Recunosc, m-a cam "prins" acest forum. Ma uimeste varsta unora: dorstor- pe care tin sa spun ca-l apreciez f. mult- ma gandeam ca are cam 40, sau ancah credeam ca e mult mai tanara. Ma bucur sa vad oameni care au trecut prin comunism si nu au creierele "spalate". Am cam lungit-o. Iertati-ma.
|
Citat:
Va doresc tuturor sa va bucurati de Invierea Mantuitorului nostru Iisus Hristos" |
am 21 de ani si nu am nici familie nici copii nici nimic,nici sanatate
|
prin mila lui Dumnezeu voi implini 34 de ani pe 14 septembrie.
stai linistit andorueca, masonii stiu deja si ce ai mancat dimineata...:D si? care e problema? |
crezi ca conteaza varsta? am vazut oameni de 20 de ani mult mai intelepti si mai destepti ,si la suflet si la minte decat unul de 50 de ani !
|
eu am 15 ani..fac 16 pe 22 decembrie..sunt mic..inca..nu sunt casatorit dar vreau sa ajung diacon[arhidiacon daca se poate]:d
|
ieri am implinit 38,apropo ati avea ceva impotriva sa ne postam poza sa stim exact cu cine conversam?
|
Citat:
|
Citat:
Timpul trece de la sine; totul e ce facem noi cu acest timp. |
ok ok am 20 :thumbsup:
|
si eu am 20 si sunt mai nou pe forum.
|
Citat:
|
Am 22 ani si cer iertare celor mai in varsta pe care poate i-am suparat.
Sincer ma bucur ca sunt oameni in varsta care au suportat ispitele vietii acesteia si au ramas tot cu suflet de copil. Rugati-va si pentru noi sa trecem cu bine viata aceasta de patimi, ca vremurile grele sunt. |
asteapta pina cind Dumnezeu iti va spune in inima ta ca ai cunoscut omul potrivit pt tine cu care sa poti duce crucea casniciei:)
|
Inainte,varsta de 20 de ani era optima pentru casatorie,acum insa,aceasta varsta este considerata una ceva imatura pentru acest pas,chiar daca informatiile si calirea individuala datorata de societate a devenit mai evidenta.Poate tocmai datorita maturitatii reale,la aceasta varsta,nu mai poate fi considerata optima pentru casatorie.Fiindca aceasta casatorie reprezinta o decizie foarte importanta,poate cea mai importanta din viata si acum o constientizam cu si mai multa intelegere.
Ne-am adaptat capitalismului si astfel au inceput romanii sa se casatoreasca in jurul varstei de 30 de ani,20 fiind considerata prematura.Aici mai vine vorba si de aspectul material,aspect ce trebuie pregatit inainte de formarea unei familii.Inainte acest aspect era pregatit,intr-un fel,de stat,scoala presupunea dupa terminare un loc de munca asigurat,exista pentru tinerii casatoriti o repartitie pentru locuinta,familia,de asemenea,contribuia cu ce putea in sprijinul tinerilor.Acum,fiecare pe cont propriu,sustinerea nu prea mai vine de nicaieri,de aceia casatoria a inceput sa reprezinte un pas greoi,mai ales pentru faptul ca oricata scoala ai face,nu ai siguranta unui loc de munca stabil si nici platit decent.Decenta este inca,un lux. Dupa parerea mea,20 de ani este o varsta prea mica pentru o casatorie,si poate ca nu atat de mica,cat de nesigura pentru un astfel de drum,mai ales in conditiile tarii noastre. Se spune ca varsta femeilor cea mai indicata pentru a concepe prunci este de 21-22 de ani,dar si acesta a devenit un subiect ignorat,astefl asteptandu-se,de asemenea,pana mai tarziu si pentru un astfel de caz. Dar este clar ca tinerii nu-si mai pot asuma anumite obligatii,mai ales cele ce tin de mariaj,din motive concrete de subrezire sociala,sau pur si simplu din comoditate si egoism,astfel ca avem tendinta de-a lasa acest aspect "in voia Domnului!",cu toate ca este stiut faptul ca Dumnezeu nu baga in traista. |
nu inteleg cum a ajuns societatea asta de azi sa spuna ca tinerii de 20 si un pic de ani sunt prea imaturi pt casatorie...dar in acelasi timp la 14,15 in viziunea lor sunt apti pt activitate sexuala..asa de mult ne-am indepartat,inainte act sexuala nu era ceva perceput separat de casatorie...acum tinerii pot incepe viata sexuala la 14 ani pt ca e "NORMAL",se pot casatori abia la 30 ca e "NORMAL",iar copii ii pot amana pana la 50 pt ca e "normal" si pt ca se poate...???
|
pe 15 iunie fac 19 ani :)
|
Multi inainte!:D
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:13:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.