![]() |
Iorest,om bun ce ești tu, aurul te strică pe tine:)))
Eu am să-ți spun că singurii care promovează deschis Ortodoxia, așa în sângele ei, nefiltrata, necenzurata ,la ora actuală,in Romania,sunt acesta doamnă Diana Sosoaca și IPS Teodosie. Și în plus față de asta o fac aceștia asumat, fără frică,deschis în fața tuturor și cu implicații directe în viața socială. Deasemenea ei țin la frățietatea ortodoxă,și își aduc aminte de Rusia mai degrabă decât de cuibul demonic occidental. Păi dacă e ne trezim și să militam pentru ceva,cu implicații reale în viața noastră , uite ai doua modele de verticalitate... "Nebune",dar măcar este o nebunie in Hristos.... Și nu mă poate acuza nimeni nici că aș fi părtinitor,dacă se uită la ce am scris eu aici pe forum.... Sunt foarte obiectiv,și vorbesc chiar fără nicio afiliere, tangență sau simpatie față de doamna Diana sau IPS Teodosie... Ambii au "pete" destule,dar toți suntem cu piatra in mână când este de aruncat.... Adică și eu dacă m-aș întoarce la a promova ortodoxia mi s-ar scoate ochii că am lovit în ea ani de zile și că am fost satanist și etc.... Exemplele pot continua,nu cunosc viața doamnei,dar ce face acum mie mi se pare o mișcare de curaj, venită într-un moment de moarte clinică a societății românești și de dominație a agendei satanice occidentale (știu ce vorbesc).... |
Citat:
În 2017 era o progresistă care critica pelerinajul la Sfânta Parascheva și ea cu Silvestru se refereau la Catedrala Mântuirii Neamului cu apelativul catedrala prostirii neamului. Citat:
Cine a băgat-o în Parlamentul European va fi responsabil pt distrugerea suveranismului prin scârbirea și suprasaturarea oamenilor de circurile ei. Citat:
Citat:
Citat:
Tu nici nu te gândești că scrofoacă a făcut reclamă la brățara electronică atunci cu Silvestru când i-au pus-o, s-a devansat adică s-a mutat mai repede acel program național și ea a servit drept campanie de notorietate care să popularizeze obișnuința cu acele brățări la picior. Citat:
AUR contra Ursulei, n-au făcut circ ca și Șoșoacă, https://www.facebook.com/george.simi...9?locale=ro_RO Dar se pare că tu cultivi dialogurile ei răstite, lipsa de proiecte, impostura dacă legendezi ca și curaj disperarea ei de marketing politic. |
Diana este un disconfort,o durere,un junghi,o "musculița",care bâzâie constant și nu dă pace....
Îți place nu-ți place,o urăști sau admiri..... Dacă până acum te uitai la ea așa,ca la urs.... Ei bine acum a devenit o problemă națională, întrucât orice face,mai ales acolo, reprezintă România. Scoate la iveală niște lucruri reale, sensibile,ascunse și trecute tacit... Este ca și când te pune sa te uiți cum este ucis animalul pe care îl pui in farfurie...Și te întreabă de ce mănânci dacă n-ai curajul sa-l ucizi chiar tu ... Ea este alternativa la poziția de slugi de serviciu, corupție, lingușitori și hoți,care domina țară noastră,și o reprezintă cu succes de atâta timp... Într-o societate civilizată și evoluată nu exista așa ceva... Însă într-o societate bolnavă, primitivă și plină de analfabetism și toate plăgile corupției.... Așa ceva apare din necesitate pentru a echilibra sănătatea unei societăți... O boala pentru a eradica altă boală.... |
Citat:
Care a fost rostul supraviețuirii ei politice, ce s-a angajat să facă în schimbul acestui serviciu ? Citat:
Citat:
Apoi cu cât se vor apropia alegerile va deveni din ce în ce mai agresivă că iarăși pică în irelevanță și lipsă de mediatizare. Citat:
E pe post de justificare pt sistem acolo, Ursula a fost votată oricum, nu e singura care a votat împotriva ei. Citat:
Citat:
E definiția falimentului în politică, nu se aliază cu alte echipe naționaliste fiindcă i-a porcăit pe toți și și i-a îndepărtat, nu crează punți, nu construiește programe, nu adună oamenii. Își arogă în mod nesimțit impostura de mamă a națiunii, dar sunt unele cazuri sociale în care nu s-a implicat deși a fost solicitată. Citat:
|
Citat:
Iti multumesc mult pentru timpul tau in a gandi aceaste randuri. Dumnezeu sa te lumineze in continuare.:41: Ce a facut ea in Parlament marturisind pe Hristos si pe Maica Domnului nu a mai facut nimeni, nu ca in Romania, dar in lume. Absolut toti trimisii la Parlamentul UiE chipurile critica dar in limítele unor protocoale aprobate si stricte , adica fara nici un impact negativ sau vre-un pericol real pentru mediul pucios, pestilential si plin de fum negru de acolo. Oricat de multe pacate cari in spinare, cand faci asa ceva ce nu a facut nimeni( in pozitie privilegiata banoasa si de putere) decit Hristos in nenumarate randuri in fata stapanilor lumii, cu siguranta se sterge/reseteaza tot( ca talharului de pe cruce) si CAPETI O CUNUNA IN CER, un loc alaturi de dreptii si sfintii din cer. Inca o data BRAVO din partea mea si a tuturor celor carora le este teama sa se exprime aici si doar lectureaza emotionati. |
Mulțumesc Cozia,da exact asta trebuie evidențiat....
1.Caracterul mărturisitor al credinței 2.Expunerea acestei mărturisirii exact in cuibul de viespi 3.Curajul de a face acestea 4.Faptul că luptă singura împotriva tuturor 5.A trecut de la nivel național la unul european 6.Toata acesta mărturisire,protest,manifest este in numele ADEVĂRULUI 7.Care adevăr? Acela pe care toți îl negăm,ne facem că nu-l vedem și ne alăturăm minciunii generalizate.... Este irelevant cine este,ce a făcut sau ce crede lumea despre Diana....Nu mă interesează,și nici nu m-am interesat vreodată.... Contează ce a făcut,și prin ce a făcut acum,au căpătat sens și restul scenelor făcute la noi.... Așa in logica "nebunului" care este mai greu de deslușit... Ea trebuie interpretată că o poezie,că în verset biblic că nu înțelegi din prima ce vrea....Poate de multe ori nici ea nu știe ce face.... Însă este un instrument al Binelui,in aceasta mizerie colosală care ne orbește constant cu minciuni... Uite că ea a deschis lumina pentru o secundă,și cine a apucat in acel flash sa vadă ceva înțelege mai multe.... |
Citat:
Citat:
Chiar tu și alții peste ani și ani o să o înjurați când o să realizați ca a fost doar circul și fumul gros în rest niciun rod, niciun rezultat, nimic palpabil doar a încasat salarii pt showuri. O individă ajutată de sistem să prindă 5% care nu are niciun scrupul a ajuns să fie legendată ca mărturisitoare. Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Una este sa le fluturi undeva fara griji la Cuca Macaii unde n-ai nimic de pierdut si nici in...pix nu te doare si alta este sa il confrunti direct pe stapanul lumii asteia la el acasa, practic in vizuina lui. Pffff, asta-i de nivelul Sfantului Ilie si preotii lui Baal, ca tot se apropie ziua lui. Tin minte ca acum vre-o 8-10 ani a mai fost un parlamentar european de-al nostru, nu-i mai tin minte numele care indignat de legile care i le virau sub nas sa le voteze s-a gandit el mai bine asa de capul lui sa demisioneze.:))) Acasa insa cind i-a relatat nevestei lui ce planuri "marete" avea in cap, aia efectiv a facut criza de nervi, i-a tras citiva pumni zdraveni in spate si l-a trimis pachet inapoi la birou sa-si ceara scuze pentru atitudinea neadecvata de care a dat dovada. Tu sigur stii despre cine vorbesc. 2. Suveranismul nu il ai cum sa-l distrugi deoarece el nu exista. Ce vedem este doar un simulacru(pina la proba contrarie!) si stii foarte bine acest lucru. Este un fel de "cainii latra si Caravana trece" Cu vorba buna nu mai obtii tu INAPOI nici o suveranitate. Da-mi un exemplu istoric in care s-a obtinut vre-o independenta reala a vre-unui stat calarit de altii cu lugu lugu, vrajela si discutii la un pahar de vorba. 3,4. Interesant, nimic nu este exclus... o sa vedem atunci sau mai incolo.... 5. Correct, buna precizarea cu consilierii. Toti au asa ceva. Altfel nici in anticamera Parlamentului nu pui piciorul. 6. Nu suntem gura casca...Trebuie ca la tribunal, in mod DIRECT aflate detalii despre aceste acuzatii si preocupari. Nu poti intra in hora presei deservite...si cine are timp de asa ceva? Idea este ca Sosoaca este o tipa cu mult zvac in ea. Ca joaca si ea un rol in marea opera la care asistam nu zic nu, dar spre deosebire de TOTI CEILALTI care dorm pe ei, macar ea ii arde pe puciosi cum trebuie! |
Citat:
Să nu uităm că electoratul nu e prost și se cam satură Corneliu Vadim Tudor a coborât de la 2.100.000 de voturi (mai mult ca USR-ul la europarlamentare 2019) la 50.000. Citat:
Vezi că ea s-a însoțit cu preoții lui Baal șamani, zamolxieni, șamd Ezoterista Șoșoacă și preotul zalmoxian Singurov, despre Sinodul din Creta, canoane, reptilieni și extraterești - "Nu există nicio contradicție între Hristos și Zalmoxis!” - VIDEO Citat:
Citat:
Oamenilor li se urăște și cu binele, darămite cu răul. Ea nu arde pe pucioși, e și ea o sulfuroasă care se dă mărturisitoare, mama națiunii, în fapt își arogă titluri fără discernământ. Niciun creștin sau duhovnic nu și-a dat el singur renume, titulaturi, nu s-a dat el rotund în ochii lumii că altfel era un înșelat megaloman. |
Citat:
|
Dacă tot suntem la ora de politică...
Singurul politician din România capabil să facă politică dar să o și comenteze într-un mod transparent este dl președinte Traian Băsescu.... Mai jos aveți o intervenție a dânsului la B1 despre ultimele evenimente, inclusiv cea despre care am discutat... https://youtu.be/LS6lAIdVvwU?si=XjdGXmXtM6D-ZWu1 N-am apucat să-l votez că eram minor atunci,dar l-aș vota cu 10 mâini la orice oră.... Singurul lui defect a fost că l-a introdus pe Robocop in președinția țării,dar una peste alta,mai bine cu robot decât cu gloabe . Acuma hai sa fim serioși și realiști. Niciodată n-au făcut și nu vor face politică George Simion și Diana Sosoaca. Ei fac circ,proteste și provoacă politicienii,dar ei nu sunt politicieni... Este o mare diferență. Să nu confundăm un manifest împotriva abuzurilor făcut de Diana,cu o revoltă sau rebeliune in masă a țării împotriva Europei pe care poate mulți,acum in focul aprins de Diana,se aruncă alături de ea,sau chiar o susțin sa meargă mai departe cu asemenea comportamente... Asta ar trebui făcut doar o singura dată și cu un scop bine definit. Repet,am apreciat din multe puncte de vedere, ne-a uns pe suflet pe mulți poate.... Însă nu înseamnă că este și corect sau benefic pentru țara... Tocmai asta este diferența dintre politică și circ.... Râdem, glumim aplaudăm etc.... Asta trebuie tratat ca un banc bun,sau ca o escapadă de o noapte.... Te-ai simțit bine,ai râs,dar mergi mai departe și nu-ți mai aduci aminte a doua zi... Dacă vom continua să susținem aceste tipuri de comportamente,va trebui sa venim și cu soluții,iar aceste soluții lipsec din păcate la Diana și Simion,sau dacă ele există nu le promovează într-un mod constructiv, bazându-se mai degrabă pe manifestări de tipul deja văzut... Tocmai de aceea încă o dată subliniez.... Să nu confundăm un protest, manifest sau cum putem numi ce face Diana,cu realitatea politică. Eu am admirat gestul ei din cu totul alte puncte de vedere,și mi-e teamă că se pot interpreta ca o susținere politică în favoarea Dianei.... Ceea ce nu este cazul.... Nu încurajez absolut deloc partide sau oameni ca George Simion sau Diana Sosoaca in funcții politice... Ei au calitatea de protestatari, manifestanți,rebeli și agitatori in scopul de a evidenția anumite puncte de vedere.....Asta este ok, nu-i nicio problemă... Însă aceștia au deja o agendă, mă refer la cei despre care spunem că conduc Europa, lumea, Romania etc... Dacă nu te pliezi acestei agende ești out sau sancționat în cel mai bun caz... |
Dar cine a zis ca Diana poate face parte din politica de varf?
Nimeni nu ar vree ca ea sa se rostogoleasca pe spate submisiva si cu labutele in sus GAFAIND CU LIMBA SCOASA ca o catea in calduri DUPA DOLAREI SI EUROI. N-as vrea sa se schimbe intr-un vierme imputit pestilential. Gindeste-te pentru o clipa ca din: "Eu sunt glasul celui ce striga in pustie" "Neteziti Calea Domnului" (Nimeni nu vede in asa ceva ca fiind presedinte de stat) se transforma intr-o vietate fara coloana vertebrala. Ea, in aparenta inca nu se afla in acest punct dar are toate sansele sa fie mult asteptatul Ilie. Timpul ni le va clarifica pe toate... Lupta duhovniceasca cereasca paralela cu cea de pe pamant va lua niste forme absolut fantastice...si se apropie de punctul in care ni se va revela, vizibil. La fel cum Sfantul Serafim de Virita a prezis cu exactitate ca o intreaga divizie motorizada hitlerista care venea catre locul unde se afla Sfantul va fi lichidata de fortele ceresti(si asa a fost, s-au ratacit/pierdut, efectiv au disparut din misiunea lor de a arde tot satul si biserica sfantului), tot asa si de acum inainte ne asteapta o cascada de manifestari iesite din rational, din intelegerea noastra lineara, departe de discursurile nesfarsite sfaoraitoare. In mintea noastra noi toti credem ca Ilie va reveni pe Pamant la fel cum a plecat, barbat, insa caile Domnului nu au nimic de a face cu gandirea noastra gaunoasa si degenerata si ca urmare Ilie se poate intoarce in trupul unei femei de tipul lui Sosoaca. La fel si pe Antihrist toti il asteapta sub forma vre-unui BatMan sau Superman, cind el de fapt poate fi tot o femeie sau vre-un limbric cu sex nedefinit. |
Citat:
Tu lauzi un asasin economic ce ți-a pus pe butuci navigația națională, un jeg care zicea că România nu are nevoie de autostrăzi când era ministrul transporturilor. Citat:
Citat:
Ei și Patriarhia Română cu programul sănătate pt sate. Sunt singurii care s-au zbătut pt patrimoniul bisericesc din Basarabia. George e singurul care a donat consistent din salariul de parlamentar, deși nu e cel mai bogat și promisiunea de donații era dacă ajungea europarlamentar la un salariu triplu față de cel de parlamentar. Văd că a făcut Planul Simion, a adus oameni de calibru alături avocatul Piperea, Mihai Neamțu, Lavric, Balthasiu, Fițiu. E singurul care a crescut, 100.000 de voturi în 2019 la europarlamentare, 550.000 la Parlamentare 2020, 1334509 la Europarlamentare 2024, a intrat în 95% din Consiliile Județene și în multe Consilii Locale. Dacă avem luciditate la vot și nu fragmentăm pe Șoșoacă sau pe stat acasă, scriem istorie la Parlamentare și punem bazele principalului partid de opoziție împotriva comasaților. Citat:
Fermierii s-au dezis de Șoșoacă! Un singur tractor la marele protest din Piața Constituției - FOTO Eu nu știu vă aduc dovezi clare că e o individă dezarticulată, care măscărește, distruge, dezbină, are o viziune excesiv de distorsionată în sus cu privire la ea, dar voi tot credeți că ea e cine știe ce. Dacă nu o ajuta sistemul și PSD să prindă 5.03, acum lătra prin fața porților, la o audiență tot mai mică, oricum finalul ei e pe acolo la 50.000 de voturi, irelevantă politic, o excentricitate. Citat:
Nu vezi că George Simion a evoluat constant față de ea, că a învățat din unele greșeli, că deși e tânăr crește. A făcut măcar planul Simion cu locuințele pt tineri. |
Citat:
"Și intrând El în Ierusalim, toată cetatea s-a cutremurat, zicând: Cine este Acesta? Iar mulțimile răspundeau: Acesta este Iisus, proorocul din Nazaretul Galileii. Și a intrat Iisus în templu și a alungat pe toți cei ce vindeau și cumpărau în templu și a răsturnat mesele schimbătorilor de bani și scaunele celor care vindeau porumbei. Și a zis lor: Scris este: „Casa Mea, casă de rugăciune se va chema, iar voi o faceți peșteră de tâlhari!”:39: Suna asemanator...si neegalat de nimeni altcineva. Repet, cu vorba buna nu distrugi tu cuibul de viespi. Cine vorbește cu calm și detașat are cu totul ALTA AGENDA. |
Locuințe pentru tineri cu împrumuturi fără dobânda?
Hm, serios? Vreau sa l vad și eu pe ala care primește casa aproape moca cu 30 000 euro în București. |
Citat:
Iar Șoșoacă e cu amestecătură new age, nu are predania dreptei credințe. |
Citat:
A explicat prețul e doar pt costuri de producție și profit mediu 10-15 la sută pt constructori, e parteneriat public-privat, e inclus și în programul laburiștilor britanici planul de construcție de locuințe. Prețul nu include teren, racord la utilități pe care le asigură statul și companiile furnizoare *racordul. Eu unul nu aș sta la București din cauza pericolului la cutremur și pt faptul că orașul e o țintă nucleară în caz de ceva. Apreciez că George Simion încearcă să facă măcar un licăr de bine, chiar dacă face și greșeli, dar se axează măcar să și lase ceva în urmă Explicații detaliate, și în Occident s-au construit locuințe, e un plan care ține de economia de piață, nu de centralism. https://www.facebook.com/george.simi...8?locale=ro_RO |
Citat:
Hristos deși risca sa fie prins și bătut cu pietre nu I a fost teama deoarece a fost mereu păzit de Arhangheli. De El s au atins dracii numai când i a venit timpul Lui sa fie prins si sa moara pe cruce. Pana atunci nu putea absolut nimeni sa l prindă sau sa l imobilizeze. Au fost multe încercări nereușite, dispărea! 2. Tot Hristos a spus ca odată cu venirea Lui, TOTUL ESTE INIMA! nu Predania, care nu zic nu, este buna și ea. Nimeni nu poate știi ce este în inima Sosoacăi decât Dumnezeu. " Dupa FAPTE ii veți cunoaste" Ca urmare stam cu ochii pe ei pe toti sa vedem care s falși și care nu. |
Citat:
Băiatul cel mare al Dianei e major, cum a fost prins băut la volan, probabil că ar avea autonomie să și caute de lucru, chiar pe afară dacă aici numele de Șoșoacă e un dezavantaj, deși pe el poate nu-l cheamă așa fiind din altă relație a familistei Diana. Citat:
|
Se pare că și mănăstirea Petru Vodă sesizează în comportamentul Dianei Șoșoacă similarități cu Ana Pauker care dorea să aibă mereu o poziție de forță, autoritară, cum cei de acolo nu mă citesc pe mine, un anonim de internet e clar că mai mulți sesizează pericolul acesta ca ea să facă parte din vreun ipotetic guvern de ocupație rusesc.
iar în al doilea rând, din cauza utilizării etice greșite de către domnia sa a sfintelor icoane, care, conform celui de-al 7-lea Consiliu Ecumenic de la Niceea din 787 d.Hr., trebuie venerate în mod corespunzător, nu manipulate în mod necuviincios și într-un context care să ducă la desacralizarea lor. Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă O persoană creștină este cunoscută prin prezența Duhului Sfânt și a Harului Său. O femeie creștină nu ar putea dori să semene vreodată cu Ana Pauker prin tonul vocii, atitudinea generală, utilizarea brutală a parafernalei religioase, înverșunarea în sloganuri filantropice, decontextualizarea adevărurilor factuale și juxtapunerea lor cu un ethos perceput universal ca irațional. Politicienii creștini acționează în conformitate cu Evanghelia, nu în pofida ei. Iar atunci când Creștinismul, în loc să fie o credință profundă care susține idealuri sublime, este folosit ca un simplu apanaj pentru a stârni adeziunea sau respingerea emoțională, nu se mai poate spune că reprezintă o credință personală, și cu atât mai puțin una națională. |
Citat:
|
Citat:
După monahii de la Petru Vodă și țăranii lui Avram Iancu o pun la punct pe Șoșoacă: huiduită și gonită de pe Muntele Găina. Șefa SOS: ”Românii sunt un neam de trădători” Acest sfârșit de săptămână nu a fost deloc unul favorabil candidaților la circ electoral din acest an. După ce Mircea Geoană a fost huiduit sâmbătă în județul Olt, la un festival într-o localitate în care e cetățean de onoare, iar Diana Șoșoacă a fost pusă la punct de Mănăstirea Petru Vodă pentru ieșirile ei anticreștine, duminică i-a venit din nou rândul șefei SOS-ului. De data aceasta Diana Șoșoacă a fost trimisă la plimbare de țăranii lui Avram Iancu din Apuseni, care au huiduit-o și gonit-o de la evenimentele culturale organizate pe Muntele Găina. Diana Șoșoacă a ajuns pe Muntele Găina înconjurată de câțiva susținători ai săi, însă, mulțimea de oameni care participa la Târgul de Fete de pe Muntele Găina a început să o huiduie puternic pe europarlamentar. Aceasta a încercat să își păstreze zâmbetul pe față, deși apostrofările oamenilor au continuat, informează ȘtiripeSurse. Nu e prima oară când e huiduită așa că poate îcepe să se obișnuiască: și transportatorii aflați în gervă generală au huiduit-o la porțile Bucureștilor. Unul dintre participanții la evenimentul de la Muntele Găina i-a reproșat Dianei Șoșoacă faptul că pentru două locuri în Parlamentul European a trădat interesele poporului român. Ulterior, într-o înregistrare video el a mai afirmat că dacă acolo e „cuibul Satanei” ea de ce acceptă să primească „banul Satanei” - „ochiul Dracului” - de la Parlamentul European. Omul a mai zis că e un biet pompier dar „femeia asta scuipă pe uniforma militară și blesteamă jandarmii”. Cu toate acestea, acum jandarmii au apărat-o pe Șoșoacă și au făcut zid în fața ei pentru a o proteja de țăranii îmbrăcați în port popular. Susținătorii ei au redresat însă situația în scandări de „Diana - președinte!”. Șoșoacă a afirmat că ar fi greu să ajungă președinte având în vedere că și Donald Trump a fost împușcat. Între declarațiile pe care le-a formulat Șoșoacă la fața locului a fost și aceea că „ar trebui să ne fie rușine ca neam de trădători pentru felul în care a murit Avram Iancu”. „Românii l-au lăsat sărăntoc pe Avram Iancu și a fost alungat de poporul român”, a mai spus europarlamentara de la Bruxelles adăugând probabil într-o notă autocritică că „de-aia o ducem rău - de lepre ce-am fost și ce-am rămas”. ___ Ea se și erijează în postura lui Trump, în clasica-i impostură, mai că-i făcea lepre pe cei care o contestă. |
Captură de ecran concludentă de pe vremea când Diana Șoșoacă distribuia materiale electorale pro USR:
https://www.facebook.com/photo/?fbid...62397538436230 |
Citat:
Deoarece este scris și recomandat de sfant: "Tine-ti mintea în Iad și nu dispera" Este exact ceea ce face și face foarte bine, detasata, pas cu pas, strategic, fix în vizuina satanelor, a provocatorilor și a instigatorilor, care pozează în " vai, sunt un simplu pompier, om amarat, îmi apar nevoile și țara, spun doar ce am pe suflet, vai, vai de noi" și alte jeguri de genul asta, care sunt plătiți de Satane sa o urmărească sa o huiduita si sa o denigreze pe oriunde calca prin tara sau în afara. Nu va aduce aminte de Nimeni? |
Citat:
Captură de ecran concludentă de pe vremea când Diana Șoșoacă distribuia materiale electorale pro USR: https://www.facebook.com/photo/?fbid...62397538436230 __________________ E de fapt o femeie cu maniere puține care nu place la mulți, dar ea e genul care se bagă singură în seamă, se laudă singură celebra frază pe care nu am auzit-o la niciun politician Bravo mie - că am eliberat România, are o imagine mult deformată despre ea în sus, ca și cum ar fi vreo premiantă. |
Citat:
|
Citat:
La ea e un soi de eijare în ce nu e și mereu se dă pe sine exemplu, ca și cum ea ar fi un soi de izvor neostoit de curaj, mie nu mi se pare curaj că altora le e rușine de rușinea ei și nu-i spun că e ridicolă. Diana e genul de om care nu are simțul ridicolului, mă uitam cum răgea Mărioară de la Gorj. https://www.youtube.com/shorts/2qoYRM4srsI E și râsu plânsu Diana asta, când urlă ce rău e, când petrece, or e rău, ori e cu chef și veselie . |
Citat:
O luptatoare ca ea nu percepe lumea ca fiind o inlantuire de blesteme sau binefaceri(precum omul de rand) sau succese sau ghinioane ci provocari neincetate din care isi trage seva duhovniceasca. Ea nu acceapta nici un alt drum decat cel cu inima care-i da satisfactii nu stari mizerabile. Sosoaca nu-i proasta, in ciuda faptului ca stie foarte bine ca acest drum nu o va duce nicaieri persista de dragul imenselor PROVOCARI generate de acest drum. Este precum Ecleziastul: "Totul este desertaciune"..dar continui sa tintesc spre eternitate lucru care O INTARESTE nu o face mai slaba. Diana a ales sa fie fericita prin drumul ales, nu deznadajduita, distrusa si invinsa. Fiecare dintre noi facem la un moment dat aceasta alegere. Da, si inca o "ciudatenie": TIMPUL SI ENERGIA ALOCATA in a alege un drum sau altul, acela de a fi fericit sau nefericit ESTE IDENTIC! |
Citat:
E atât de lașă că se teme și să renunțe la numele soțului. O oportunistă cu nimic mai bună decât Alinuța Gorghiu sau alte femei din politica românească. Citat:
Citat:
Citat:
A plus cei 200.000 de euro sumele din salariile de parlamentar, chiriile decontate, transportul, telekom, telefon, mesele pe care i le plătesc membri de partid. Citat:
|
Citat:
Nu inteleg de ce te erijezi dupa mutulica Simion, care amaratul se straduieste dar ii iese cu mari lacune si dificultati de comunicare. Cui ii pasa de numele pe care il poate schimba oricind. Nu o face deoarece sunt implicati si unii din copii. Cu alte cuvinte te bagi cu bocancii unde nu-i treaba ta, fix in sanul unei familii cu care tu n-ai nici o treaba, doar mentii un refren dintr-un cancan plictisitor.:78: Priviti ultimul live de acum 16 ore de la Parlamentul UE. Calma, articulata bine pregatita strategic, luptatoare promovand pacea si supravietuirea tinerilor romani vizati desi toti se pregatesc de dezastru total. Spune lucrurilor pe nume. Restul doar gandesc si mai trag cite o injuratura cind se afla in intimitatea cusetelor de la WC-urile unisex ale Parlamentului. Atat pot ei. In schimb ii zambesc APROBATOR cind mai trec pe linga ea( regretand ca ei nu pot ABSOLUT NIMIC SA SCHIMBE de frica ca Stapanul Mamona ii va urechia) si ea le zambeste inapoi civilizat. Ea este unica si singura care are curaj.:77: Jos palaria!:41: |
Citat:
Nici Corneliu Vadim Tudor nu urla tot timpul, alterna sclipirile pe care le făcea instant cu exagerări și unele ieșiri, dar Șoșoacă e doar pe partitura de brută. Citat:
Citat:
Citat:
Deci ea s-a băgat în viața lui Simion când i-a porcăit nunta din rațiuni de distrugere politică a adversarului deși ea e praf pe partea asta, dar când nu ai simțul măsurii îi dai înainte cu tupeu. Citat:
Citat:
Acum ceva timp urla că vrea cineva să o otrăvească cu un pliculeț de zahăr Soțul Dianei Șoșoacă, după ce senatoarea a primit un plic suspect la Senat: "M-a pocnit râsul. Joacă la cacealma" Curajul are și paranoia în el ? |
Citat:
Evident ca istoria romantata a Romaniei scrisa de comunisti pe care ne-am asumat-o cu toti nu o sa indice ca multi dintre conducatori erau mici tirani isterici si care urlau din toti rarunchii pentru a-si rezolva problemele. Aspectele astea nici nu se mai indica prin cronici deoarece erau considerate un lucru firesc sa urlii si sa tipi la osteni la boieri si demnitarii curtii. Serios acum, tu chiar crezi ca Vlad Tepes tragea in teapa cu vorba buna, cu voce linistita si calm precum un psihopat ascuns, sau Decebal, Burebista, Stefan Cel Mare, Mihai Viteazul imbarbata poporul vorbind "diplomatic", retinut si impaciuitor ca Simion si altii din Parlament despre dusmanii lor? Tu chiar vorbesti serios si crezi ce ti-au servit comunistii si mai tarziu liberalii incepand cu clasa a 4-a? Dar, Tudor Vladimirescu, Avram Iancu, Horia, Closca si Crisan, dar rasculatii de la Bobalna? Toti baieti buni in costume cu cravata si calmi, cumpatati in a invarti topoarele si suriurile, nu? :) Era liniste si pace, toata lumea era prietena platea dari "cezarului" si dansa Kum-Ba-Iaa, erau prinsi in hore nu? 3. Si ce-i cu asta? Oricine poate performanta asta daca le face cinste acestora. 4. De ce Iovanovici sa nu fie neaos romanesc. Afirmand asta tu distrugi UNIREA Romaniei, realizezi asta? Sau crezi ca Unirea inseamna doar teritorii? Ignori oamenii poporul pestrit dpdv a nationalitatii din preajma Serbiei sau sudul Dunarii, Toata Dobrogea, TUlcea , Delta Dunarii ca sa nu mai vorbim de Ardeal sau populatia absolut colosala roma care-i peste tot Aia cine sunt?? Tu observi oare FETELE oamenilor cind te plimbi pe strada, in magazine? N-ai remarcat nimic? Sau doar procesezi procentele electorale( glumesc:) Sunt foarte curios facand asta cu cine mai ramai drept romani neaosi? Poate doar cu Bucurestiul si satelitii sai si cateva insulite pe ici-colo? |
Citat:
|
Se poate face un discurs ferm și puternic și fără crize: https://www.youtube.com/watch?v=jmk3mgRY2B0
|
Citat:
E limpede că ea nu vrea și strategii ei o sfătuiesc să nu renunțe la numele Șoșoacă fiindcă Iovanovici nu are notorietate și nu e românesc. E românesc Iovanovici cum sunt eu chinez. Deși nu renunță la nume l-a târât prin instanță pe adevăratul titular al brandului Șoșoacă, domn Silvestru, cu toate gafele lui fără el nu exista SOS și glumițele cu șoșocari, șoșocat, șoșocant. Ce caracter jegos să ai, să exploatezi la maxim un nume pe care l-ai furat printr-o căsnicie care s-a destrămat, dar totuși să-l distrugi pe fostul soț. De fapt asta e Diana, profitoare, e vorba doar despre ea și cum se poate folosi de oameni și mai apoi descotorosi de ei. |
„Vă” „mulțumim”, „doamnă Diana”....!
Citat:
Citat:
Mai mult, se pare că „doamna Diana” are de gând să își continue și pe mai departe „retorica” lipsită de orice concretizări, mai ales concretizări instituționale care să îl vizeze pe Simion și fapte ale acestuia de extremă gravitate; ce să vezi că împotriva „dumneaei” s-a depus contestație (o așa zisă contestație despre care nu se știe ce cuprinde și la adresa căreia nu știm când va apărea motivarea CCR), în schimb „dumneaei” și așa-zisul ditamai partid „ȘOȘ”, deși ei depuneau „plângeri peste plângeri” „împotriva oricui”, nu au făcut niciun fel de contestație similară împotriva lui Simion și nici nu dau vreun semn că ar urma să facă așa ceva în viitorul cât mai apropiat, deși în mod legal nici nu a început campania propriu-zisă electorală, în schimb „doamna Diana” se „luptă” cu „Sistemul”, cu „Ciolacu”, cu „antiromânii” și așa mai departe. Și mai mult, într-o emisiune de aseară cică „doamna Diana” făcea apel ca să „iasă oameni în stradă” să protesteze împotriva deciziei și probabil întru apărarea „dumneaei”. Numai că, ce să vezi, aceeași „doamnă Diana” a „detonat” singură organizări, structuri sau persoane din așa-zisul partid al „dumneaei”, care ar fi trebuit să fie vîrfurile de lance ale apărării; în mod asemănător, aceeași „doamnă Diana” a ținut să „detoneze” raporturile cu o televiziune la care a avut tribună zeci, chiar sute (se pare că în jur de 200) de emisiuni (și se pare că emisiuni chiar în jur de câte 2-3 ore pe săptămână); mai mult, aceeași „doamnă Diana” a „detonat” perspectivele unei campanii electorale, mă refer la cea pentru iunie 2024, printr-un așa-zis conflict matrimonial care a transformat „pre-campania” într-o „circotecă” de pe urma căreia așa-zisul partid a avut numai de pierdut (nu neapărat și „doamna Diana”, care s-a văzut „cu sacii în căruță” într-un „scor la limita limitei”). Prin urmare, avînd în vedere chiar și numai aceste aspecte, poate deduce oricine că vociferările și așa-zisele apeluri ale „doamnei Diana” sînt lipsite de credibilitate (iar eu am sesizat cu privire la astfel de suspiciuni referitoare la credibilitatea „doamnei” de câteva luni încoace, și chiar în scris și public, spre deosebire de diferite „vorbe zburătoare” de-ale „dumneaei” la adresa lui Simion și a AURului), și evident că această situație și concluzie nedorită nu face decât să înrăutățească perspectivele pentru viitorul românilor, al României. (Și totuși, parcă încă ar mai fi timp ca „doamna Diana” să și facă ceva, avînd în vedere că împotriva „dumneaei” s-a depus contestație, însă de peste 2 ani și jumătate „doamna Diana” nu a depus niciun fel de contestație împotriva unor fapte extrem de grave care l-ar viza pe George Simion, în schimb se pare că merge mai departe să „spună vorbe” și așa mai departe, dar evident să nu se atingă în niciun fel de Simion, ba dimpotrivă prin inacțiunile și non-combatul „dumneaei” vedem că rezultă, mai mult sau mai puțin indirect, numai „pîrtii” care i se fac acestui extremist antiromân și anticreștin, antiortodox.) „Vă” „mulțumim”, „doamnă Diana”....! |
"prin inacțiunile și non-combatul „dumneaei” vedem că rezultă, mai mult sau mai puțin indirect, numai „pîrtii” care i se fac acestui..."
Da, dar degeaba le face... Daca intradevar vrea sa recanalizeze voturile catre Simion, va trebui sa dea o declaratie clara in sensul asta, cum se face de obicei la casele mari. ...moment in care va pica de făzăniță. Oricum tot circul asta cu candidati nepropusi de grupuri reale de oameni normali din colective de munca reala cum ar fi firesc, provoaca sila si supergreață. |
Citat:
Ar fi și aiurea să tot atace AUR-ul din moment ce s-a lansat de acolo în politică, firesc e să se tempereze puțin. Adevărata lovitură e că ea nemaiavând spațiu de emisie și expunere pt candidatura la prezidențiale se vede în pericol și cu partidul SOS să nu intre în Parlament, își făcea gratis audiență pt parlamentare. Scorul de la prezidențiale se va repercuta și pt Parlamentare. Iepurele PNL-USR va fi Terheș care deja inundă toate emisiunile, ăsta e adevăratul Jolly Joker al sistemului, blatistul de casă al PNL. Poate totuși Ludovic Orban va trage de la PNL 1 procent două suficient cât să pice sub AUR. |
Cum este posibil sa ni-l ia pe Iisus Hristos din tara?
Citat:
Este logic cum pune problema. |
Diana Șoșoacă spune că a organizat o slujbă de pomenire pentru regii Daciei, deși aceștia erau păgâni
Pe lângă aceștia, Șoșoacă & Co susțin că vor fi pomeniți și „regii Daciei”. O singură problemă: aceștia erau pâgâni, iar slujbele de pomenire se fac pentru cei botezați ortodox sau cel puțin, creștini. _________ Nu înțeleg cum adună ea sute de mii de voturi făcând gafe peste gafe. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:18:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.