![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ionele , ai mari sanse cu tehnica actuală, asa că nu dispera ! ! !
Obstacolele tehnice legate de transplantarea capului unei persoane pe corpul alteia pot fi, în prezent, depășite, afirmă dr. Sergio Canavero, un neurochirurg membru al Grupului de Neuromodulare Avansată din Torino. Într-un articol recent, el preconizează o procedură chirurgicală bazată pe transplanturile de cap reușite realizate la animale, începând din 1970. Principala problemă a transplantului de cap era că specialiștii nu puteau conecta măduva spinării donatorului cu cea a primitorului, astfel încât animalul rămânea paralizat de la punctul de transplant în jos. Dar, spune dr. Canavero, progresele recente în ceea ce privește reconectarea măduvei spinării care fusese anterior secționată chirurgical demonstrează că acest lucru ar putea fi posibil și la oameni. (Totuși, nu este același lucru cu a reda funcția sistemului nervos la cavdriplegici sau alte victime ale leziunilor traumatice ale măduvei spinării.) La animale, această procedură a fost deja aplicată. Metoda preconizată de Canavero este foarte similară cu cea aplicată de Robert White, care a transplantat cu succes capul unei maimuțe rhesus pe corpul unei alte maimuțe din aceeași specie, în 1970 . Însă tehnicile de reparare a țesutului nervos, disponibile azi, nu existau atunci, astfel încât, deși animalul a supraviețuit, nu și-a putut recăpăta funcțiile motorii |
Citat:
|
Citat:
|
Daca reuseste cineva sa stabileasca clar, pe baza unor dovezi strict istorice, care ritualuri/obiceiuri/traditii ale celor aprox 30 de triburi diferite de daci/geti/traci (despre care stim foarte putine in realitate) le continua BOR, specificat clar,eu sunt gata sa-mi caut stramosii fix in familia lu Burebista :)
|
Citat:
Iertare! Forta analogiei m-a biruit... |
Citat:
Ce m-ai facut sa rad, bunule...:) (desi m-am crispat un pic la faza cu BOR, recunosc, umil) |
Citat:
|
Ceva de tipu ,,Noi tribu Kiasigilor, mandru trib dacic din sudu la ce veti numi voi Romania, de comun acord cu tribu piefigilor, adica bucurestenii vostrii, va lasam mostenire obiceiu taiatu godacului si va prevenim ca e marca inregistrata si e protejat de dr de autori. Daca niste zapauci moderni zic ca-i obiceiu costobocilor sa nu-i credeti" :))
|
Citat:
|
Eu ii iubesc pe daci :) iubesc toate cele, aprox,30 de triburi.Nu stiu daca aveau aceiasi limba, aceleasi obiceiuri, aceiasi scriere,cat de des se bateau sau se impacau,stim foarte putine despre ei. Ceva din ADN meu vine (si) de la ei si fac parte din mine. Sau poate nu dar nu conteaza.Oricum,cand ajung la Dumnezeu, promit sa-i caut pe toti si sa-i imbratisez :)
Ionel scuze pt intrerupere.Da-i bataie inainte cu purificarea utopica si vei atinge sigur nirvana.Succes! |
Citat:
|
Buna asta :))
|
Citat:
|
Menumorut era roman cum sunt eu malgas. Era Khazar, adica evreu Ashkenazi. Unul din lucrurile care ma sufocau in perioada comunista era minciuna narcisista si latratoare in domeniul istoriei nationale (ma pasiona istoria, desigur la nivel de elev dar eram foarte bun la materie). Istoriografia oficiala de atunci il mentiona, ciuntind mincinos cronica lui Anonymus (nu, nu baietii cu masca), alaturi de Glad si Gelu, ca fiind un lider de uniuni tribale protoromane in Ardealul de Nord-Vest si Crisana.
|
Pt Theo :)
Eu stiu sigur ca stramoasa mea daca din tribu Tauriscilor s-a indragostit de legionaru roman ( cu titlu roman, era de fapt din Palestina), au avut copii si unu dintre vitejii urmasi ai lor, din negura istoriei, a salvat de la inec o frumoasa fata, din tribu cumanilor, care au trecut pe aici,ea ramasese in urma si s-au iubit si ei pana un stranepot al lor a plecat cu negutatorii greci de la Dunare tocmai in Egipt unde a avut multi copii din care unu a luptat in armata bizantinilor. Acesta a avut doar o fata care s-a maritat cu un viking din Garda Varangiana, fata lor a plecat cu sarb sa lupte contra turcilor iar baiatul a ajuns, cu corabiile venetienilor, in Italia, unde a regasit-o pe stranepoata unui cuman care era ruda cu strastrabunica lui si au facut copii, unu a plecat in nordu Scotiei iar altu a trecut prin Campia Romana in drum spre Kiew.Nu a mai plecat de aici pt ca a dat peste o olteanca frumoasa foc :) care l-a facut om la casa lui pana la a X generatie cand stranepotu lui, auzind de un pamant numit Lumea Noua...pana la a x generatie cand un stranepot a dorit sa vada Romania, de unde auzise el ca ar fi fost strabunica lui...pana la a x generatie care sta si bate campii pe un forum, strangand in el tot ce i-au transmis ei, buni sau rai, frumosi sau urati, destepti sau prosti, crestini sau pagani.... :)
|
Citat:
Dar primii creștini erau o societate cu sediul în Brooklyn, New York ? Păi vezi..... |
Citat:
|
Ionel, hai sa lasam teoriile si sa vorbim sincer: faci parte dintre Martorii lui Iehova ?
Da sau nu ? |
Citat:
|
Citat:
|
Pai noi nu ne uitam ca tine la teveu.
|
In cantarile ortodoxe Hristos este numit ,,Rasaritul cel de sus". Si cred ca mai exista si o traditie, tot ortodoxa, conform careia Hristos se va intoarce din aceiasi directie,de la rasarit.Exista, daca imi aduc bine aminte,un intreg simbolism pe aceasta tema, pe tema orientarii spre rasarit, ce tine de viziunea si inchinarea ortodoxa, si care pleaca de la o premisa crestina.Cauta si tu mai mult, doar esti ortodox.Tot ce spui este o speculatie, in care nu poti uni verigile lipsa din cauza lipsei de dovezi directe. Adica vei specula la greu. Tu, ortodox, ma intrebi pe mine, protestant, de ce ai lacasu de cult orientat spre rasarit si daca nu cumva au dacii ceva de spus in toata treaba asta...pfff..s-a intors lumea invers :) Mai, da tu, in credinta ta, ortodoxa, la sursele ei, ai verificat ce zic sau ai tulit-o direct undeva in jurul etnogenezei si ai catapultat in pestera lui Andrei tot ce ai impresia ca ti-a transmis Deceneu redivivus? :))
Pe scurt, intreb de curiozitate, ce crezi ca ar trebui facut? Concret. |
Citat:
|
Citat:
|
Ai mei si-au identificat stramosii certi cam pana la sfarsitul anilor 1700. Sau undeva in jurul lor. Acolo se cam rupe filmu, putine dovezi, multe ipoteze.Combinatie de trei popoare(sigur) si al patrulea in discutie,dar cu mari sanse. Sunt multicultural prin definitie :)) Sincer mi-se pare fascinant sa port undeva in mine, si am si transmis copiilor mai departe, ceva din ei toti.Acum, peste cateva generatii,nu stiu cum se va ramifica iar combinatia genetica dar,undeva in ei, va fi si o particica din mine si din cei din trecut :) I can live with that. In rest, ca sa nu se supere Ionel, ce sa zic...:))
https://m.youtube.com/?#/watch?v=5j2F4VcBmeo Seara placuta tuturor. |
Citat:
May the Force enlighten us all! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ala care o da cu "credinta primilor crestini" desi evident nu are cunostinte nici de istorie crestina nici de teologie si o lalaie pe youtube (mai nou) - chipurile pentru informare/documentare, clar nu e ortodox, pute a pucioasa de la o posta.
Sau ma rog, mai erau niste mincinosi de baptisti parca, care ziceau ca ei au credinta adevarata, deci pot sa-si spuna "ortodocsi" ca ortodox asta inseamna, "credinta adevarata". |
Ia vezi de la 7:20 -8:30
https://www.youtube.com/watch?v=pIpcdIfJUvg |
Las-o frate cu gașca anițulesei, ai ajuns și tu să postezi prostii dinastea de doi bani. Păi ăsta e duhul ortodox?
|
Ce nu ti-a placut la pasajul ala?
Ca exact atat am recomandat. Asa in general - pe alocuri mai bate campii, nu e cel mai bine informat in chestia cu O.D., etc. dar asa per total nu e o figura rea. Nu-l ai la inima ca nu-l place pe A.B.? :) |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:08:30. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.