![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Esti un bun actor in scris. Bine, mai joc un pic jocul asta. Acum, intrebarea clasica, daca Pamantul e plat, unde e sfarsitul? |
Ai sa pierzi :))
|
Bineînțeles că Tesla e mai mare ca Einstain, că doar nu s-a rezumat la teorie, ci el mai întîi a descoperit din practică, apoi a enunțat o posibilă teorie și apoi a făcut pe banii lui și a altora practic motoare pe combustibil generatoare de electricitate. Așa au americanii curent electric și energie pentru becuri ca să le lumineze străzile. Tesla a fost de naționalitate sîrbă deci era un fel de creștin, creștin ortodox.
Einstain a preluat de la alții tot felul de teorii că era ceva funcționar pe la brevete și înțelegînd din practicile altora a încercat o teorie care să unifice toate teoriile pe care le descoperea în cererile de brevete. Practic el nu știa pe atunci de linia de imponderabilitate. Pe vremea aia nu erau rachete să iasă și sateliți staționari și nici avioanele nu ieșiseră din zona de cădere a corpurilor. Dacă ar fi știut de respectiva linie și-ar fi dat seama imediat de imensa eroare și de absurdul teoriilor explicaționiste unitare pe care le-a emanat și le-a susținut. De exemplu, dacă un observator de pe pămînt, vede un tren care se mișcă foarte repede pe șine și în trenul cu un singur vagon cât tot trenul, de la un capăt trimiți o rază de lumină la celălalt capăt, atunci cît va fi viteza luminii față de observatorul fix? Dacă se adună sau se scad vitezele, a particulei luminoase lansată din sursa aflată la unul din capete cu cea a trenului față de observatorul fix. Atunci ce viteză are particula de lumină față de observatorul aflat la barieră? |
Citat:
|
Citat:
Mai nou, in capul tau, se depun brevete pentru teorii de fizica :24: Apropo, tu esti asta? "Funar a vorbit, într-o intervenÈie telefonică la B1 TV, despre teoria lui. âEinstein nu a fost nici măcar un Èmecher. El l-a plagiat pe Eminescu. I-au dat reprezentanÈii Ècolii germane de fizică în copie cercetările Èi manuscrisele lui Eminescu. L-au omorât pe Eminescu. I-au dat evreii injecÈii cu mercur, patru până la Èapte grame pe zi, i-au făcut Èi frecÈii cu mercur Èi, în final, l-au pus pe unul nebun cu acte în regulă să-i dea cu o cărămidă în cap Èi Eminescu a murit. Din 1889 până în 1902 sau 1903 manuscrisele lui Eminescu au fost păstrate la Titu Maiorescu. El nu le-a dat la Academia Română decât târziu, după ce a aflat presa că le Èine dosite Èi au făcut jurnaliÈtii presiuni Èi au ajuns manuscrisele la Academie. În acest interval, ele au fost studiate, copiate Èi o parte din ele au ajuns la marii profesori fizicieni din Germania. Atunci era o bătălie între Ècoala franceză Èi cea germană, iar nemÈii au vrut să fie, ca de obicei, pe primul loc. Ei au primit copii ale manuscriselor cu descoperirile în domeniul teoriei relativităÈii, teoria cuantelor, Big Bang Èi găurile negre, dar sunt mult mai multe descoperiri Èi formule ale lui Eminescu. Profesorii germani l-au găsit pe un handicapat cu acte în regulă, Einstein, Ètie toată lumea de el. Eu am citit prelegeri extraordinare ale lui Arsenie Boca Èi scrie acolo, Èi toată lumea trebuie să Èină minte, cel mai greu păcat al omului veÈnic fără iertare este starea contra adevărului. Eu nu vreau să păcătuiesc, aÈa că le-am scris Èi le susÈin. Eminescu este primul pe planeta pământ care s-a ocupat de teoria relativităÈii Èi care a scris formula de calcul a vitezei luminii. Când Einstein a ieÈit cu aceste cercetări, ziariÈtii l-au întrebat de unde le are, pentru că era handicapat, până la cinci ani nu a vorbit, la Ècoală abia a trecut dintr-o clasă în alta, nu a terminat liceul pentru că a rămas corigent la patru materii, nu a fost portar la un laborator de fizică, nu a scris un rând pe probleme de fizică Èi Èi acum s-a trezit aÈa cu teoria relativităÈii. Einstein a răspuns atunci că a visat-o azi-noapte. Cine poate crede asemenea enormităÈi?â, a susÈinut Funar." Funar: Einstein, care era handicapat, l-a plagiat pe Eminescu http://www.cotidianul.ro/funar-einst...inescu-277605/ |
Citat:
Dacă credem că e plat și tot mergi și mergi tot drept pe pămînt și pe mări și ajungi exact acolo de unde ai plecat, cum ți se pare, unde e granița? De ce trebuie neapărat să crezi că e musai să fie Tera o sferă? Cineva nu a putut concepe că ar putea fi altfel, așa ca voi și toți s-au luat după el crezînd că Tera chiar e o sferă și asta pentru că Magelan a reușit să ajungă mergînd mereu spre apus, exact acolo de unde a plecat. Și au întocmit o hartă și gîndindu-se că s-ar putea întîmpla la fel și dacă ar merge cineva perpendicular pe direcția apusului atunci au concluzionat ferm: Tera nu poate fi decît sferă așa cum sunt sferice bulele de gaze ce se învîrt în jurul soarelui, numite de ei planete și văzute prin Telescoape. Mă asemăn cu actorii pentru că și ei susțin cîte un mesaj al cîte unui scenariu de film sau al unei piese de film fiind trimiși pe scenă de regizor. Eu susțin și cred că pămîntul pe care umblăm+mările pe care navigăm, aflate deasupra întăriturii pămîntului, e plat. Pentru asta nu am nevoie de o artă specială... decît de o tainică conspirație a bunului simț. Ceea ce am neglijat și ignorat de a fost nevoie și m-a corectat un sfînt părinte oarecare e faptul că izvoarele din soarele semisferic și din luna semisferică, așa cum am susținut, au fost create prin Cuvînt că așa scrie la scriptură în Facerea și în evanghelia după Ioan Evanghelistul. Deci iată că am uitat să susțin lucrul cel mai important în mesajele anterioare. Sorry. |
AlinB
''Cate prostii condensate........
Așa este, cine nu poate da răspunsul la problemă ajunge repede la concluzia că sunt prostii toate răspunsurile inclusiv enunțul întrebărilor. Funar se pare că a uitat să-și amintească de numele de origine al lui Eminescu. Se numea Eminovici și avea origini fie evreiești fie sîrbești. |
Citat:
|
Citat:
|
Esti perfect convins ca poti sa-l vindeci? :)
|
Citat:
|
Citat:
|
Un tip din Anglia a investigat cîțiva ani problema PP și a ținut o conferință de 2 ore, disponibilă aici:
https://www.youtube.com/watch?v=7UuW9CqhBdE Mă aștept să mai apară evenimente similare în viitorul apropiat. |
Citat:
|
Pământul nu e o sferă.
|
Citat:
|
Unii zic geoid, alții elipsoid.
|
Citat:
|
Sa ne destindem nitel..Unii cred ca pamantul este dreptunghiular..:)))
https://www.youtube.com/watch?v=xG9cLlA9WPs |
Citat:
|
Citat:
Consideră că ție nu ți-am transmis nimic și nu ți-am răspuns deloc. Nu pentru felul în care ai ajuns atît de elegant la concluzia asta și ai dat o replică frumoasă ci pentru că ai întărit-o cu un ''râs'' prin care ai impresia că-mi infirmi afirmațiile și-ți afirmi și confirmi propriile tale afirmații îndreptățindu-te. A te distra de un bolnav, oricine ar fi acela, e un lucru pe care numai un copil cam tîmp o poate face... și aia e mai grav chiar decît schizofrenia dacă ai trecut de cei 7 ani de acasă. Oricum, pentru cine înțelege corect termenul folosit de tine ce provine din greacă, a reuși să-ți faci mintea să se rupă de realitate ar fi ceva de dorit și călugăresc, însă pentru cine dă dreptatea teoriei medicilor psihiatrii că ar fi ceva grav și iremediabil înseamnă că vreodată ajuns și el în situația respectivă, rupt de realitate, se va lăsa tratat numai cu... droguri foarte puternice... pînă ajunge ''legumă'' necomestibilă. |
Citat:
|
Citat:
Deja bagai doua "ipoteze": tableta si amoeba. Cine da mai mult? |
Citat:
Pînă atunci doar prin lumea greacă veche și egipteană veche se susțineau teorii ale Terei de diferite forme sferice sau sferic turtite etc. Deci hărțile nu puteau fi alcătuite socotind Terra ca sferă decît din anul 1500 și ceva, după ce Magellan a mers tot spre apus și a ajuns de unde a plecat făcînd ''înconjurul'' lumii pe ruta după soare tot spre apus. Apoi renascentiștii sătui de execuțiile publice crude ale inchiziției papalității au prins curaj prin fenomenul renascentist care a luat amploare consolidînd libertatea de gîndire și de exprimare în ciuda acuzațiilor cu erezia și în ciudat temniței și a condamnării la moarte. Păi forma semisferică a lunii e evidentă și de pe pămînt, dar ceva din partea semisferei nevăzute a văzut cineva? Oare o hartă patrată sau dreptunghiulară a lumii cum poate ea prezenta o sferă reală? Și cum atunci un pămînt plat poate fi reprezentat pe o hartă sferică? Deci se poate să navighezi și să zbori cu avionul orientîndu-te după o hartă sferică ajustîndu-ți traseul după steaua polară, după busolă, după soare, etc. chiar crezînd că pămîntul e o sferă turtită la poli. Dar dacă ai zbura cu avionul peste poli, oare dacă pămîntul sferic s-ar roti în jurul axei sale, acolo nu ar trebui ca atracția gravitațională să fie mai mare din moment ce forța centrifugă tinde spre zero exact la polul nord, sau sud? A cîntărit cineva ceva un kilogram de ceva la ecuator și la pol și a constat diferența cît s-ar datora forței centrifuge? Deci nu socotindu-i pe alții nebuni vă puteți argumenta și susțin teoriile ci pe Calea care duce spre Adevăr și de acolo mai departe, spre..... |
Blah,
https://en.wikipedia.org/wiki/Gravity_of_Earth#Latitude Te pomenesti ca zapaucul care a facut prezentarea aia pe youtube a facut masuratori si a vazut cu ochii lui cum cad ape din cer si soarele luna sunt semisfere de piatra transparenta poleita cu lacrimi de unicorn si etc. |
Citat:
Citat:
E vorba de o forță de presiune de sus în jos, cauzată de valurile de eter. Citat:
Citat:
Oricum, modelul rotund e plin de buguri: - distanțele aproape de circumferință sînt puternic distorsionate - cerul sudic e același pentru cei din Australia și America de Sud, dar nu și pentru cei din Europa de exemplu - durata zilelor și a nopților e aceeași pentru latutudini egal depărtate de ecuator - există zbroruri directe de 12 ore între puncte ”sudice” foarte îndepărtate ale ”discului” Citat:
Soarele e aproape de Pămînt, dar nu se știe distanța și cît de mic e. Și nu e nuclear, ci de altă natură. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
2. mai ușor la PP ca la PS. Sub linia de imponderabilitate e o adunare a apelor spre întăritura dreaptă și plană a pămîntului așa ca la vsovivivi în prezentare și o adunare a lor spre linia numită fals-ecuator pentru ca ele toate să se adune cît mai sub soare, astfel avînd loc un ciclu de curățire, apele cele reci de dedesubt și din laturi iau locul apelor de deasupra evaporate. 3. dacă vezi că ai navigat cu vaporul sau avionul sau satelitul și ai ajuns de unde ai plecat mergînd tot după soare, nu înseamnă că ești pe o sferă deși ar părea cea mai la îndemînă concluzie. Trebuie să iei în serios argumentele că terra nu e o sferă. De ce să le neglijezi? 4. dacă mergi pe un plan tot drept pînă ajungi de unde ai plecat. Care crezi că sunt granițele planului? Care sunt granițele planului sferic, fără să te ridici din el. 5. de ce nu din moment ce soarele străbate cerul? dacă spui tu că nu ar funcționa, gata, te ''credem'' pe tine. Păi prin Cuvânt s-au făcut toate, la început și nu de fizicieni. 6. Vedem mai mult în lături și mai puțin și mai neclar dedesubt. Imaginea vaporului de pe mare suferă același fenomen de refracție prin aerul cald astfel că imaginea lui în loc să o vezi completă zici că a intrat după curbura pămîntului. Deci si soarele și vaporul, aflate la distanțe diferite intră după curbura pămîntului la fel. Păi nu trece 15 minute și din vapor se mai vede doar catargul. Te urci pe vîrf de catarg și vezi vîrful de catarg al vasului vecin. De la curbură să fie sau de la ce? 7. nu par ci se învîrt iar cele din sud se învîrt în sens invers. Iar dacă ești la ''ecuator'' am impresia că ele merg parcă după soare. 8. că ziua cînd soarele e pe cer și noaptea cînd luna e pe cer a fost împărțită în ore... cu reperul la miezul zilei și al nopții și cum au apărut comunicațiile telefonci sau morse, s-a observat că întrun loc era miezul zilei și în altul răsărit sau apus. 9. nu există orbită, sateliții trecuți de linia de imponderabilitate stau bine mersi și nu cad iar cei cărora li se dă un impuls merg tot drept bine mersi, ajustîndu-și automat mersul să nu intre sau să se depărteze de linia de imponderabilitate. Toate s-au făcut din Cuvânt prin Cuvînt și prin cele trei puteri ale Lui, iar după Potop și împreună cu Omul. |
Florin, o intrebare simpla: poti dovedi existenta si eventual arata proprietatile eterului? Repet: dovezi&demonstratie. NU motivatii negative "mainstreamul conspira, deci accesul la dovezi irefutabile e imposibil". Multumesc mult.
Stii bine ca o parte din ce afirmi si profesezi tu, de ani de zile, in materie de cosmologie terestra, a sfirsit prin a imi dinamita zidul ironiei, si mi-a stirnit interesul, partial. Insa, poti aduce si dovezi pozitive, concrete, fie si pe baza unui aparat matematic, pe care daca nu eu, altii sigur il vor intelege si aproba, si nu doar dovezi bazate pe axioma (axioma din pdv al PP) conspiratiei? This is the point. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
http://www.ustream.tv/channel/iss-hdev-payload (Asteapta sa fie online stream-ul si sa fie in partea de zi a pamantului statia. Sunt niste imagini incredibile) Citat:
Citat:
Citat:
[quote=Trimisul;617342] 3. dacă vezi că ai navigat cu vaporul sau avionul sau satelitul și ai ajuns de unde ai plecat mergînd tot după soare, nu înseamnă că ești pe o sferă deși ar părea cea mai la îndemînă concluzie. Trebuie să iei în serios argumentele că terra nu e o sferă. De ce să le neglijezi? Pe ce alta forma fara colturi sau muchii poti sa pleci in oricare directie si sa te intorci in acelasi loc de unde ai plecat mergand numai in acea directie? Eu am un raspuns: elipsoid. Al tau care e? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Ia-ți un castron de popcorn și uită-te la conferința PP din Anglia, ianuarie 2016. Chiar dacă uneori divaghează, omul e destul de documentat și vine cu materiale la care poți medita. Citat:
Citat:
Problema e de ce de la altitudini mari orizontul e mereu eye-level (nu coboară cum ar trebui) și de ce nu se curbează? Nu discutăm cazurile camerelor cu efectul ”ochi de pește”. Citat:
Crede-mă că am vizitat deja saiturile care dau în direct imagini din ISS. Pentru mine, filme-bombă de la NASA de genul https://www.youtube.com/watch?v=spAvjakif_Y mă deranjează prin proasta calitate a trucajelor. După atîtea poze false, clipuri false, cum să mai pot admira imaginile în direct transmise cică de pe ISS? |
Citat:
|
Citat:
Poți începe de aici, l-am citit de aproape două ori: http://www.einsteinconspiracy.co.uk . Și http://www.scientia.ro/forum/index.php?topic=127.0;wap2 De la ambele linkuri ai deschidere către diverse saituri de unde poți afla multe lucruri. |
Citat:
|
apropos, are vreo importanta daca pamantul este rotund, plat, triunghi sau patrat?
|
Lămuriri
De cei credeți pe americani, pe engleji și pe ruși și nu credeți sfinții și pe oamenii lui Dumnezeu care vă arată adevărul conform scripturii? Oare știe străinul din patagonia sau vecinu păcătos cum ți-a făcut taică-tău casa sau cum ți-ai făcut-o tu ajutat de el și cum ați zugrăvit-o și cum a-ți faianțat-o și mobilat-o? Știu ei mai bine ce crește în grădina lu' maică-ta ? Ce tot veniți cu filmulețe absurde care mai rău vă încurcă și vă întunecă decît vă lămuresc? Păi care e părerea voastră, cum credeți și cum înțelegeți e rostul frumos și nu cum ajungeți ca fraierii să credeți în tot felul de modele străine, unele mai absurde ca altele!
Lămuriri: 1)În spațiu nu numai că nu e vid și e plin de vapori foarte fini, fierbinți care trec de linia de imponderabilitate și se duc încet încet până în apele de deasupra cerului, dar în cer și în orice spațiu există cer, adică o tărie cu proprietatea că poți trece prin ea! 2)Închipuiți-vă o suprafață plată (pămînt+mări) și patrată ca în jocul pac-man în care dincolo de ieșiri nu există nimic creat. Dacă vi se pare că așa ar fi ceea aici unde ne aflăm, pentru ce vă îndoiți și vă distrați, pentru că alții au lansat teorii ca să cîștige bani din asta? |
Citat:
|
Citat:
2. Dar de ce sa de inchipuim chestii cand putem foarte bine testa si vedea adevarul? |
interesantă tactică aveți
De la o vreme evitați pe cel ce vă spune adevărul și băgați capul în nisip ca struții și ignorați. Poate așa v-au învățat mai marii voștrii: profesorii, părinții, preoții, frații mai mari, filmele......
Aici e vorba de a vă asuma ceea ce credeți voi despre subiect, ceea ce pricepeți și înțelegeți, ce ați citit din scripturi sau de prin alte părți și ce anume vi se pare adevărat vouă ca să vă explicați vouă și nouă ''teoria'' voastră și nu să aduceți tot felul de teorii ale altora pe care ca și fraierii le răspândiți doar pentru că o parte le-ați învățat pe la școli și universități sau de prin filme și documentare pline de intrebări îndoielnice menite să stîrnească vălvă și rating. De exemplu. Știre: Dacă crește încălzirea globală, o să se topească gheața de la poli și o să ne înnecăm, așa că, sfat de la partidul fals-ecologist: nu mai aprindeți lumânări pentru morți! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:58:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.