![]() |
Citat:
|
|
|
Citat:
In linkul de mai sus este scris: “In sensul prezentei ordonante de urgenta, prin act de identitate se intelege cartea de identitate, cartea electronica de identitate, cartea de identitate provizorie si buletinul de identitate, aflate in termen de valabilitate”, se arata in documentul citat. dar si: "Imaginile impresiunilor papilare se colectează numai cu acordul expres al solicitantului cărții electronice de identitate sau, în cazul minorilor și al incapabililor, numai cu acordul expres al părinților sau, după caz, al părintelui care exercită autoritatea părintească ori al reprezentantului legal, se arată în alineatul 1 al articolului 17 (2) din Ordonanța de Urgență. Prin urmare Cartea de identitate electronica nu este impusa, nu este un act obligatoriu, ci un act solicitat de cei interesati; s-ar prea putea ca de acest act sa fie conditionata rezidenta europenilor pe teritoriul altor state europene decat cele in care s-au nascut si ai caror cetateni sunt prin nastere. Acordul expres al solicitantului de a i se lua amprentele este o veritabila declaratie de fidelitate fata de mamona. |
Citat:
Da' ce scrie acolo? |
Citat:
Fara o declaratie expresa de apostazie... si de acceptare a satanomorfiei, satanoduluiei, satanolatriei consider ca nu trebuie sa ne lansam in afirmatii hazardate. Doamne ajuta. |
Citat:
|
Citat:
Daca actul ar fi obligatoriu atunci raspunderea n-ar mai apasa pe umerii omului, dar "acordul expres" semnifica o alegere personala in cunostinta de cauza; scopurile sunt cu totul si cu totul oculte si voi nu intelegeti(din pacate) ca politicianul roman este ademenit, fraierit, santajat, constrans sa faca jocurile(interesele) masoneriei(UE,FMI, ONU etc). Cererea personala expresa, oricat vi s-ar parea de straniu, are legitimitate in fata lui Dumnezeu, iar masonii stiu asta, dar voi nu(cu parere de rau), pentru ca... aveti simt civic; si personalitate. |
Citat:
Atata timp cat omul are acces la Biserica Domnului Iisus Hristos, la Sfintele Taine, la Sfanta Traditie, la Sfintii Parinti, consider ca nu este nici o problema. Omul trebuie sa aleaga intre viata si moarte, intra a face voia lui Dumnezeu si a face voia: patimilor, pacatelo, duhurilor dracesti. Reamintesc ce am spus mai sus, nu chip-ul in sine este rau, ci modul in care este folosit. Orice si orice este impotriva Bisericii este antihrist. Oricine si orice (fie om satanomorf, fie demon fie sistem totalitar etc) opreste slujirea in Biserica si accesul oamenilor la Hristos Iisus in Sfintele Taine actioneaza antihristic. Sa "nu fim copii la minte" ca mantirea se pierde sau se castiga asa usor ca la loz in plic. Alegerea omului nu vizeaza decat acceptarea sau neacceptarea darului Domnului nostru Iisus Hristos: iubirea, mantuirea, indumnezeirea in har. Pe scurt omul nu are de ales decat intre a conlucra cu harul Duhului Sfant intru Iisus Hristos si a refuza conlucrarea. Haideti sa ne trezim fratilor si sa vedem adevaratele probleme, adevaratii dusmani ai omului. Sfintii Parinti ne avertizeaza ca demonii sunte experti in disimulare... stiu bine cum sa distraga atenita oamenilor de la ceea ce este important in viata: Adevarul, hristificarea, conlucrarea cu harul Duhului Sfant. Doamne ajuta. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Ma deznadajduiesc ca nu-ntelegeti ca eu sunt primul care s-ar bucura daca as gresi pentru ca nimeni n-ar avea nimic de pierdut; dar, adevarat iti spun: nu-s interpretarile mele! https://www.google.ca/#hl=en&sugexp=...w=1280&bih=601 Voi le respingeti fara sa le intelegeti fiindca ori aveti alte planuri in "opozitie", ori nu va convine sa va conformati lor ca e incomod, e greu, e prea greu. |
Citat:
Doamne ajuta. |
Citat:
|
Citat:
Sa isi imagineze ce obligatii le creaza, sa-si imagineze ca se opun unei mari tradari, ca ii pasc mari persecutii si ca acumuleaza o mare virtute. Iar adevaratele probleme trec pe langa ei. |
Citat:
Citat:
Doar e cerere nu? Si poate ca seful asociatiei e mason, nu poti sti, in orice caz este sef in baza unei legi data de Statul roman care e plin de masoni, afiliat asociatiilor masonice, UE, FMI, etc. |
Parintele Proclu ne indeamna sa refuzam actele biometrice
http://www.youtube.com/watch?v=ma4_qN9WXM4 |
|
|
Si buletinul de pe vremea lui Ceausescu era f. biometric.
Si cel de acum. Cine nu crede, sa verifice, fiecare buletin contine o f. biometrica poza. A, si daca mai multi ar fi avut laptopuri cu cititoare de amprenta si broaste la usa cu cititor de amprenta, probabil ar fi inteles mai devreme ca amprenta nu inseamna neaparat infractiune. |
|
Citat:
L-ai postat pt AlinB? |
Citat:
l-am gasit pe youtube in mod intamplator; sunt mai multe de acest gen. acum, nu stiu ce sa zic referitor la ce se spune acolo...in unele puncte le dau dreptate, dar in altele imi pare ca exagereaza, totusi. |
Recomand.
Merita vazut pentru trezirea celor care inca mai cred ca cipofobii sunt ortodocsi. Pentru a se vedea cat de departe merge penibilul si sectarismul imbracat in haine ortodoxe si culmea, chiar preotesti. |
Citat:
Stii, vom da cu totii socoteala de cuvintele noastre! |
Citat:
Ratiunea are totusi un ecou in inima ta? :) Citat:
Aveam in minte niste comentarii mult mai bogate la videoclipul in cauza, in special la adresa personajului rotofei, dar m-am abtinut, macar haina care o poarta merita cat de cat respect (desi el o face de rusine). Ca sa nu mai zic de calitatea interviului, cu intrebari-raspuns. TU mai ai cat de cat simtul ridicolului? Sa spui ca majoritatea ortodocsilor nu mai au Harul de la Sf. Botez doar pentru ca au un numar trecut pe o foaie de hartie, nu suna o alarma la tine? Discernamantul ca discernamantul, e pasare rara, dar nici simtul ridicolului nu-l mai avem? Asta da exemplu de sminteala care vine tocmai prin cei care ar trebui sa pastoreasca biserica cu indrumare de sus. Individul e rus? Daca da, poate ar trebui sa te obosesti sa citesti materialul postat de Eliza (nici ea nu l-a citit, decat pe sarite) sa vezi ca individul e total pe alaturi vizavi de atitudinea Bisericii in aceasta problema. Ca sa nu mai vorbim de faza "toti se vor rataci numai noi astia cu numerele vom pastra drepta credinta" - miroase a duh sectar de la o posta. |
:<< Vă spun Eu vouă că pentru orice vorbă deșartă pe care o vor rosti, oamenii vor da socoteală în ziua judecății. Căci din cuvintele tale te vei îndreptăți și din cuvintele tale vei fi osândit“.>> Matei 12, 36-37
|
Citat:
Citat:
Sa inteleg ca e o descoperire foarte recenta sau doar o metoda-tentativa de a inchide "duhovniceste" gura opozitiei (nu si a noastra)? Bun, sa zicem ca e o descoperire recenta, dar cum ramane cu semnatura ta? Citat:
|
Dumnezeu sa te judece pe tine, nu eu!
|
Citat:
|
Citat:
M-am gandit deseori la egiptenii, care nu vrut sa dea drumul evreilor din Egipt, in ciuda a tot ce au vazut infaptuit de catre Moise. Dar le intunecase Dumnezeu mintea si erau incapabili sa mai inteleaga ceva... |
Citat:
Ce exemplu mai bun trebuie de atitudine sectara si minte intunecata? |
Citat:
Mai buna dovada decat cuvantul lor care sa fie ? Ei si-au facut datoria si au vorbit ,ne-au avertizat ,fiecare face cum il taie capul Hristos nu le-a vorbit fariseilor ? "De n'as fi venit si nu le-as fi grait, pacat n'ar avea; dar acum ei nu au cuvant de dezvinovatire pentru pacatul lor "(Ioan,15,22) |
Citat:
Este ceva mai mult decat 'saruma parinte'. Cred ca nu ti-ar sta rau nici la o secta, in loc de "Parintele Iustin si parintele Procu au zis" ai putea foarte bine sa proclami sus si tare "Biblia zice ca" sau Georgica din Valeni, profetul nostru trimis de Dumnezeu, ne-a avertizat ca... |
Citat:
Trebuie sa treaca ceva timp ,eventual cateva sute de ani sa ii aprobam? Asta e ortodoxia ,ascultarea de sfintii parinti ,eventual parintele Paisie de la sf.Munte sau alti parinti. |
Dacă am asculta de sfinții părinți nu am face ceea facem - adică le punem în gură afimații pe care ei nu le-au făcut sau să venim noi cu tot felul de interpretări personale, uneori interpretări de îți stă mintea în loc.
|
Citat:
|
Citat:
Iti dau insa dreptate in ceea ce priveste ascultarea de Biserica, adica de acea invatatura impartasita de intreg corpul eclezial. |
Cei care vor sa accepte aceste acte(categoria open mind) cu cip sunt liberi sa o faca dar nici acele persoane care nu vor sa le accepte si sunt impotriva acestor acte nu tebuie facute cipofobi,nebuni, inculti,exagerati etc. Sa nu ne credem asa de destepti si de luminati,ca nu suntem,chiar daca unii au studii superioare.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:15:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.