![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Si nu inteleg de ce nu se cheama el nousnoua, de ne pune pe noi sa facem calcule referitoare la numele lui. Am glumit, osutafaraunule. |
Intrebare pentru Cornel_urs
Daca Isus e fiul lui Dumnezeu, e tot infinit si atotputernic ?
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Lasand ce zic Martorii lui Iehova, lumea academica disputa versetul sub alta perspectiva: ei considera ca scriitorul lui Ioan ca fiind teologie personala, dar nu au indoieli ca Ioan considerau pe Domnul Iisus ca fiind cel putin divin / parte din Dumnezeu si nici ca Ioan ar fi zis despre el insusi ca ar fi Iehova/Yahweh! Partea cea mai interesanta e ca de obicei martorii folosesc alt verset ca sa prezinte autoritatea numelui lui Dumnezeu, anume Romani 10:13, ce e un verset cheie din teologia lor. Partea cea mai amuzanta, e ca aceste versete vb. de Domnul Iisus Hristos (vedeti Romani 10:9 ce e clar in context, iar numele de Iisus este derivat din Yeshuah - adica Salvarea vine de la Yahveh) |
Citat:
|
De ce usutafaraunu ?Nu trebuie sa traiasca si trolli din ceva ? Sa-i lasam sa moara de foame? Ia zi, se spune e aici ca tu nu crezi in NT, e adevarat ?
|
Citat:
|
Citat:
Cum aș putea să cred o asemenea prostie? Orice creștin adevărat crede în nt. Ba aș spune mai mult, chiar de s-ar supăra unii: Nu poți fi creștin adevărat dacă respingi VT... |
Ai uitat și de Duhul Sfant trollica. Asta ca să faci definitiv entorsă la neuron.
|
Citat:
http://calindragan.wordpress.com/201...1-2-%C8%99i-3/ |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
e.d.i.t. a.t.
|
Citat:
i-am pus cateva intrebari punctuale, iar acest individ m-a ignorat total, refuzand orice raspuns, iar in bataie de joc mi-a trimis o poza cu o broasca (probabil asa arata duhurile de care este posedat, sub forma unor broaste, ca in Apoc.: 16 :13) |
Nu-i mare dezastru ce a facut el.
Eu ma retrag sa citesc Dogmatica, merci pentru link, see you. |
Citat:
Domnul sa te aiba in paza Sa si iti doresc lectura placuta (iti va fi de mare folos !) |
Citat:
cred ca ai vrut sa spui : "conotatie" |
Citat:
Am "romanizat" cuvantul englezesc quote - trebuia sa zic citat sau referinta. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Si referitor la calcule, eu stiam ca au prezis venirea Mantuitorului la fix 3 ani si jumatate de la darea legii duminicale. Mai e de actualitate "profetia" asta sambetista, 666? Pentru ca daca a ramas actuala aceasta "profetie" inseamna ca ati mai fixat o data calendaristica a Parusiei - dupa multe altele fixate deja si "expirate" - , nu-i asa, 666? |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Deoarece NT este scris in Greaca: YHWH nu apare, dar apare in traducerea lui ("Eu sunt cel ce Sunt"). Si in fapt motivul pentru care apare, este teologia celui ce a scris Evanghelia dupa Ioan. El credea clar ca Hristos era Dumnezeu intr-o multime de pasaje (plecand de la ideea ca el este Creatorul (Ioan 1), Ioan 10:30 (Eu si Tatal una suntem), Ioan 14:6-10 In principal teologia lui Ioan este acceptata ca Hristos este divin, si acest pasaj "are sens" in perspectiva ca Iisus se identifica ca Dumnezeu. Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:34:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.