![]() |
Citat:
exista asa ceva?. Eu stiam ca doar sectantii sunt eretici. Dar mai stii...la adventisti TOTUL e posibil |
Citat:
|
Citat:
Iti place sa te uiti pe gaura cheii? Daca m-as apuca si eu sa scriu despre orgiile pontificale, ti-ar conveni? |
Citat:
Sunt sambetistii r(au)eformati sectarii vostri? |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Pardon. Trebuia sa incep prin a te intreba daca tu esti sambetist reformist. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Sau este doar o Miscare de reforma in interiorul structurii sambetiste "clasice"? |
Citat:
|
Citat:
Daca punctele de doctrina sunt apropiate s-ar putea sa fie doar schismatici. De exemplu, greco-catolicii pentru noi sunt mai degraba schismatici decat sectari. |
Citat:
|
Citat:
Daca nu mai au comuniunea rugaciunii si difera - putin, ce-i drept - doctrinele atunci mai este prezent Hristos in mijlocul lor? |
Citat:
Nu e chiar asa, adventistii reformati nu consuma carne deloc si barbatii nu fac stagiul militar (de fapt, asta e si motivul principal pentru care s-au rupt de voi, deoarece voi ati participat la razboaie). Asta din cate stiu eu, s-ar putea sa gresesc. |
Ce amuzant, si topicul "Ignorati sectantii" s-a transformat in dialogul surzilor cu sectantii.
|
Citat:
"Cel ce își oprește urechea de la ascultarea legii, chiar rugăciunea lui e urâciune." (Prov.28,9 - versiunea ortodoxă) acesta este într-adevăr un impediment în ascultarea rugăciunii de către Dumnezeu... Dar atâta timp cât acei "adunați" să se roage
ce vină le găsiți? |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Sunt convinsa ca stiti sa trageti cu pusca la fel de bine cum manuiti Scripturile ! |
Citat:
|
Citat:
Citat:
sunt convinsa ca ati invatat sa o folositi si... daca va fi cazul, chiar o veti folosi, impuscand cine stie poate chiar adventisti (sau veti trage cu tunul, cu mitraliera etc., adaug asta ca sa intelegeti mai bine, deci depinde de arma, poate la marina, poate la aviatie). |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Membrii AZS nu mananca carne de porc, dar alt tip de carne da, pe cand reformistii nu mananca niciun fel de carne, ba chiar sustin ca nici Domnul nu a mancat carne ci doar a inmuiat putin painea, insa carnea nu a mancat-o (cand a tinut Pastile). |
Citat:
Citat:
|
Citat:
doamna arata prostiile pe care adventistii le sustin |
Citat:
|
Citat:
E mai comod sa se ascunda ca fricosul sub masa cand sunt altii mai prosti sa moara pentru libertatea si interesele lor sub ipocrite pretexte. Chiar citeam zilele trecute despre chestia intr-o carte de a lor in care se justificau de o gramada de acuzatii, inclusiv un conflict intern vizavi de pozitia necombatata a adventistilor in razboi, ca cica ei se conformeaza poruncii "sa nu ucizi" din Decalog. Pai Decalogul a fost dat impreuna cu legea levitica care se specifica o bogata cazuistica in care uciderea celor pacatosi era nu doar permisa ci poruncita. Si apoi, evreii au dus N razboie in care au ucis nu putin. Dar ce sa-i faci, a trebuit sa apara adventistii si alte secte ipocrite ca sa implineasca decalogul, evreii nu stiau de porunca in cauza. Totusi, oricat de ipocrici ar fi, nu cred ca un adventist ar sta sa priveasca cum ii este macelarita familia si sa nu incerce sa-i apere daca ii sta in putinta chiar daca asta inseamna sa ia viata agresorului. Sau mai stii? Ipocrizia si lasitatea merg bine mana in mana. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Sau constiinta? |
Citat:
- Aș fi intervenit onorată instanță... dar nu mai erau scaune! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Si te mai miri ca esti banat si ignorat!? |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:56:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.