Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   castrarea pedofililor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14200)

heaven 07.12.2011 16:37:06

Citat:

În prealabil postat de stefmir (Post 413655)
Ha ha, i-a uite un text juridic al înaintașilor nostrii din perioada domniilor regulamentare:

"Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale muierii i se va taia scarbavnicul madular, intru vesnica lui nefolosinta.”

Rezolvau rapid treaba, fara dezbateri inutile. E tare, nu?

Si tot asa de repede te lasau si fara cap...ce facem,in loc sa evoluam,ne reintoarcem ca mentalitate si gestionare (impropriu spus) a acestor situatii in niste timpuri in care greu puteai cere mai mult pentru ca astea erau limitele respectivei societati?

lore86 07.12.2011 16:54:50

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 413652)
Nu pot să-mi dau seama cum poate un creștin să fie de acord cu, chiar să militeze pentru, mutilarea fizică și răzbunarea cu sprijinul statului.
Vorba lui Cioran: ”orice fărădelege ce vizează exercițiul Puterii începe printr-un conflict cu poliția și sfârșește prin a se sprijini pe ea”.

Imi pare rau ca s-a inteles altceva. am extins pedeapsa propusa si la alte categorii de raufacatorii tocmai ptr a sublinia gravitatea si totodata anomalia pedepselor ireversibile, fara vointa vinovatului.

Citat:

Într-o țară unde eroarea judiciară e mai curând regulă decât excepție, orice pedepeapsă radicală, de genul mutilărilor ireparabile, sunt expresii ale păgânismului ce domină mentalul colectiv căruia i s-a ”implantat” frustrări ucigașe din seria celor exprimate pe acest topic.
Ce faci dacă afli după ani și ani că ai jugănit pe cineva pe nedrept? Îi dai un buchet de flori și îți ceri scuze?
Sau si mai grav. Ce faci daca tu om cinstit esti victima unor astfel de erori?
Si nimeni nu cred ca poate spune ca asta niciodata nu i s-ar putea intampla. Sunt atatia sfinti calugari, feciorelnici acuzati de femei ca au ramas insarcinate cu ei si s-au mai trezit si cu un copil in brate, care firesc nu era al lor.
Asadar, nu stim niciodata ce intamplari vom avea de trecut si mai ales cum vom trece de ele.

adaria 07.12.2011 17:19:47

Pedofilii ca pedofilii, da ce ne facem cu cei care violeaza bunul simt frecvent? Pe ei cum sa ii castram la nivel intelectual?! Revenind la subiect poate ar trebui inasprite legile care sanctioneaza pedofilia dar fara mutilari, etc.....Si daca ar fi sa executam o statistica despre cati barbati de prin lume comit pedefilie intretinand relatii cu minore, cred ca ....si va raspundeti singuri......Sa fiu iertata!

stefan florin 07.12.2011 18:59:21

Citat:

Nu pot să-mi dau seama cum poate un creștin să fie de acord cu, chiar să militeze pentru, mutilarea fizică și răzbunarea cu sprijinul statului.
Vorba lui Cioran: ”orice fărădelege ce vizează exercițiul Puterii începe printr-un conflict cu poliția și sfârșește prin a se sprijini pe ea”.

Într-o țară unde eroarea judiciară e mai curând regulă decât excepție, orice pedepeapsă radicală, de genul mutilărilor ireparabile, sunt expresii ale păgânismului ce domină mentalul colectiv căruia i s-a ”implantat” frustrări ucigașe din seria celor exprimate pe acest topic.
Ce faci dacă afli după ani și ani că ai jugănit pe cineva pe nedrept? Îi dai un buchet de flori și îți ceri scuze?

prietene, de textele ADN nu ai auzit?

stefan florin 07.12.2011 19:02:44

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 413649)
Propun extinderea pedepselor!
Hotului, care aduce in pragul disperarii, chiar produce depresii pagubitilor, sa-i taiem mana, martorului mincios care determina castigarea proceselor de oamenii mincinosi si necinstiti sa-i taiem limba, femeii care indraneste sa ia barbatul altei femei si sa distuga familii, lasand copii fara tata,sa fie impuscata, la fel ca si criminalii de orice fel(inclusiv femeile care avorteaza, medicii si asistentele care savarsesc crima precum si sotii care sunt complici la crima)!
De acord?
Asa reusim sa stopam faradelegile in neamul asta romanesc!

doamna mea, il pune cineva pe agresor sa violeze copilul? Nu este libera lui alegere "de buna voie si nesilit de nimeni"? Atunci de ce tot il compatimim? Totul pe lumea asta se plateste! Doamne ajuta!

Erethorn 07.12.2011 19:04:32

Citat:

Este și unul dintre contra-argumentele fundamentale privitoare la pedeapsa cu moartea.

În calitate de avocat care activez destul de mult în domeniul penalului, vă asigur că o eroare judiciară nu este niciodată 100% exclusă.

lore86 07.12.2011 19:07:27

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 413688)

Prietene, sa te fereasca Dumnezeu sa ajungi pe mana justitiei asteia. Ca din alb iesi negru si viceversa, oricate probe ai aduce.(totul se poate musamaliza).
Nu mai fi asa sigur pe tine. Si oamenii nevinovatii ajung dupa gratii. Sa fereasca Dumnezeu de situatia asta!

Erethorn 07.12.2011 19:12:26

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 413688)

Ba, da, am auzit despre aceste texte.

Prietene, însăși legea recunoaște posibilitatea ca o sentință, chiar definitivă, să fie netemeinică, în domeniul penal. Dă un google după articolele din Codul de procedură penală care tratează despre calea de atac a revizuirii și te vei convinge.

lore86 07.12.2011 19:13:43

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 413690)
Este și unul dintre contra-argumentele fundamentale privitoare la pedeapsa cu moartea.

În calitate de avocat care activez destul de mult în domeniul penalului, vă asigur că o eroare judiciară nu este niciodată 100% exclusă.

Iata raspunsul expertului in domeniu.
Daca vedeam postul mai repede nu mai postam eu.

miti29 08.12.2011 19:50:29

De ce nu se aproba castrarea fizica?

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 413401)
Pedofilia e bine sa fie privita ca o tulburare psihica,iar teama de pedeapsa nu ii va determina sa nu mai comita astfel de fapte pe cei in cauza.Deasemenea,abolirea dorintei fizice,nu anuleaza si motivatia psihologica,care sta la baza actelor unui violator si care este principala cauza a actelor sale.
Nimeni nu este pedofil pentru ca asa s-a nascut ori asa alege sa fie,ci a devenit astfel in urma unor traume si abuzuri petrecute de cele mai multe ori in copilarie.
Victima abuzata in trecut,devine abuzator la randul sau.E un cerc vicios.
Este firesc sa vrem sa aparam copiii societatii de astfel de persoane cu probleme,insa parerea mea e ca aceasta castrare fizica nu va fi o solutie umana sau foarte eficace.
Deasemenea,nu se vorbeste despre consecintele fizice si psihice,efecte secundare care pot urma in cazul unei astfel de castrari: aceste injectii deterioreaza serios sistemul osos,influenteaza glicemia sau poate da afectiuni ale zonei genitale,iar ca si consecinte psihice...ele pot fi devastatoare,cauzand depresie sau alte tulburari si nu cred ca exagerez cu ceva cand spun ca ele pot duce in anumite cazuri la acte de agresiune impotriva celor din jur sau,invers,impotriva propriei persoane (suicid).
As dori sa mai mentionez ca in aceasta postare,parerea mea este bazata in urma lecturarii opiniilor mai multor medici,psihiatri,psihologi,pentru ca acest subiect mi-a ridicat serioase semne de intrebare inca de cand am auzit despre el.

Am citit si eu despre asta si intradevar castrarea chimica poate avea consecinte multiple. Dupa mine, ar fi mai bine daca s-ar aproba castrarea fizica a agresorilor din mai multe motive pe care le enumerez:
- Pentru barbati nu este o operatie atat de grea si cel in cauza se reface foarte repede.
- Acest lucru schimba aspectul fizic ( ma refer atunci cand se vede dezbracat) si asta ii poate ridica numeroase semne de intrebare.
- in Biserica Catolica foarte multa vreme barbatii au cantat muzica de opera. Pentru asta ei se supuneau de buna voie castrarii si ajungeau la performante vocale fiind capabili sa sustina o nota muzicala minute in sir fara intrerupere.
Intr-adevar mutilarea sufleteasca pe care o produc ei ii poate afecta pe copilasi tot restul vietii. Cei care au copii si au fost vreodata macar in pericol de ajunge in astfel de situatie stiu ce inseamna acest lucru.

stefan florin 08.12.2011 20:20:18

Atunci pedifililor si violatorilor sa li se dea ca pedeapsa inchisoare pe viata, fara castrare chimica. Doamne ajuta!

lore86 08.12.2011 20:32:36

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 413929)
Atunci pedifililor si violatorilor sa li se dea ca pedeapsa inchisoare pe viata, fara castrare chimica. Doamne ajuta!

Imi aduc aminte de un user listener, se numea parca. tuna si fulgera, ba mai dadea si cateo ploaia acida, mai acida ca cernobalul iar la sf se semna" multa iubire".
Asa si fratia ta: le-ai dat la pedepse, mai intai i-ai ciuntit, apoi i-ai iertat dar i-ai condamnat pe viata dar la sf mesajelor semnezi"Doamne ajuta".:)

stefan florin 08.12.2011 20:45:22

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 413932)
Imi aduc aminte de un user listener, se numea parca. tuna si fulgera, ba mai dadea si cateo ploaia acida, mai acida ca cernobalul iar la sf se semna" multa iubire".
Asa si fratia ta: le-ai dat la pedepse, mai intai i-ai ciuntit, apoi i-ai iertat dar i-ai condamnat pe viata dar la sf mesajelor semnezi"Doamne ajuta".:)

si ce-ai vrea doamna sa le fac unor astfel de oameni? Merita altceva? Am vazut din poza de la avatar ca esti mama (Dumnezeu sa le dea sanatate copiilor dumneavoastra). Daca la unul din copii li s-ar intampla o astfel de nenorocire (fereasca Dumnezeu si scuza comparatia) ai putea sa ierti posibilul agresor, sa-l lasi sa mearga linistit la casa lui fara nici o pedeapsa? Doamne ajuta!

lore86 08.12.2011 21:05:50

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 413935)
si ce-ai vrea doamna sa le fac unor astfel de oameni? Merita altceva? Am vazut din poza de la avatar ca esti mama (Dumnezeu sa le dea sanatate copiilor dumneavoastra). Daca la unul din copii li s-ar intampla o astfel de nenorocire (fereasca Dumnezeu si scuza comparatia) ai putea sa ierti posibilul agresor, sa-l lasi sa mearga linistit la casa lui fara nici o pedeapsa? Doamne ajuta!

frate, eu stiu ca omul care vorbeste mult, face putin.
Nu te mai tulbura atat.Sa ne rugam sa nu treaca nimeni niciodata prin asa ceva, si sa ne vedem de oile noatre, de problemele noastre si sa ne agitam sa le gasim acelora rezolvare.
Cred ca asta e prioritar. Nu soarta pedofililor si a cainilor comunitari

stefan florin 08.12.2011 23:17:14

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 413941)
frate, eu stiu ca omul care vorbeste mult, face putin.
Nu te mai tulbura atat.Sa ne rugam sa nu treaca nimeni niciodata prin asa ceva, si sa ne vedem de oile noatre, de problemele noastre si sa ne agitam sa le gasim acelora rezolvare.
Cred ca asta e prioritar. Nu soarta pedofililor si a cainilor comunitari

Doamna ati evitat sa-mi dati un raspuns la ceea ce v-am intrebat. Stiu...e o intrebare stanjenitoare...daca nu vreti, nu-mi raspundeti.
PS-nepasarea si indiferenta este o crima doamna. Doamne ajuta!

Yasmina 09.12.2011 05:12:19

Prudenta!

Tocmai pt ca traim intr-o lume imprevizibila,nu trebuie sa le dam oamenilor fara de lege ocazia de a ataca sau de a fi"oamenii potriviti la locul potrivit".

-Sa rugam pe cineva sa ne insoteasca daca avem de facut un drum noaptea,chiar si pe o distanta scurta(cel mai bine ar fi sa chemam un taxi)

-chiar daca pari necioplit,sa refuzi sa urci in lift cu persoane straine(verisoara mea a fost atacata in lift,din fericire a scapat doar cu o sperietura).

-copile,adolescente,femei singure,neinsotite,fara transportatie proprie=multa decenta in alegerea imbracamintii,mai ales daca nu aveti un scop anume,un eveniment(de exemplu mersul la serviciu sau scoala extrem de provocator).

-sa refuzi ocazia de a fi luat in masina unei persoane straine,nu conteaza pretextul.

Spunand asta ma adresez acelor parinti care sunt cam absenti in educatia si grija pt soarta copiilor,nu-i intereseaza cum se imbraca si cand vin acasa.
Daca ii permiti fiicei de 12 ani sa adopte o infatisare sexy,atunci ori esti cu ea de mana ori ii pui o alarma sau ii dai un bodyguard.Singura nu cred ca va face fata situatiilor!

Bineinteles ca nu agreez agresorii ,doar ca nu vad bine soarta exhibitionistiilor care vor sa umble in chiloti pe strada cu pretentia de a fi invizibili.

lore86 09.12.2011 09:41:23

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 413961)
Doamna ati evitat sa-mi dati un raspuns la ceea ce v-am intrebat. Stiu...e o intrebare stanjenitoare...daca nu vreti, nu-mi raspundeti.
PS-nepasarea si indiferenta este o crima doamna. Doamne ajuta!

Dragul meu, pe masura ce trece timpul imi faci impresia ca esti...un tinerel. Poate daca nu in ceea ce priveste nr anilor, dar in privinta modului de a gandi singur.
Un crestin nu traieste in trecut sau in viitor, ci in prezent.
Nu mi se pare normal sa-mi fac proiectii dintre cele mai morbide in viitor. E o strasnica isipta de la diavol. Si cu ce scop? Ca sa imi imaginez ce as face in situatia aia?
Din putina experienta iti spun ca ceea ce ne planuim sa facem intr-o situatie data, nu indeplinim cand suntem in fata indeplinirii ei, de multe ori luand o atitudine spontana si imprevizibila.
Exista multe forme de protest, nu doar sa faci zarva pe un forum.
Imlpica-te real in viata comunitatii si incearca sa faci lucrurile sa se schimbe.
Ca sti tu vorba multa....saracia omului.

vsovivi 09.12.2011 10:04:41

Păcatul pedofiliei.., păi Iisus când vorbea de copii... că... ''mai bine și-ar lega o piatră de moară de gât și să se arunce în mare tot cel ce va face ceva necurat acelor mici ai Lui''.., se referea la cei credincioși care ascultând de Tata își copilăresc viața, ei erau copilașii. Deci nu e vorba de vârsta fizică în acest abuz ci de păcatul celor răi si necredincioși și vicleni asupra celor credincioși și buni sau păcatul credincioșilor fățarnici și vicleni și răi asupra credincioșilor cinstiți și tainici și drepți...

Dar problema nu se poate rezolva decât foarte simplu: căutați să nu-L mai corupeți pe Iisus, să nu-L mai mituiți mereu cu neiertarea păcătosului ca să-i ucideți păcatul cu el cu tot... și nici cu bunătatea voastră ca având voi mare mila de păcatele lor, de păcatele voastre ca niște medici iscusiți, deci nu-L mai ispitiți privind cu nesaț la frumoasele tinerele despuiate sau la fecioarele împodobite că cică o să vă împreunați cu ele pentru Dumnezoo...

Că de la inima necercuită la învârtoșare vine problema... voi nu sunteți capabili să faceți deosebire intre violul bun și ăla rău, și nici între violul fățarnic și cel cinstit și nici între viol și blândețe, nici io... și nu faceți deosebirea asta fiindcă vă lăsați corupți și mituiți la diferite nivele... și je adică io.

Nu vă mai dați incoruptibili mituindu-l și ispitindu-L pe Domnul ca să vă încerce... căci ce nevoie are El să știe despre lăudăroși care cad mereu în păcatul gramatical al trădării și care nu caută apoi pocăință, nu caută să învețe să nu mai cadă, nu trag nicio învățătură bună din asta ci doar ajung mari oameni de știința gLumii: știu bine să te distrugă prin minciună și mită perversă susținând elucubrațiile fățarnicilor dând lecții prozelmite exact ca ei...

Deci problema nu e numai la violator ci la duhul gLumii din creștin care zice mereu:

-VEZI CĂ ȚI SE VEDE PĂCATUL!

în loc să zică:
-Vezi că iar faci păcatul!.. știu asta fiindcă și eu încă îl mai fac.

Deci încercați să nu vă mai lăudați cu trupurile altora, cu circumcișii care se laudă cu pieile lepădate ''pentru'' Dumnezoo!

Dumnezeu cere cercuirea inimii la fățărnicia vicleanului-păcatului și apoi smerenie tainică în rugăciuni și fapte bune.

vsovivi 09.12.2011 15:49:14

Păcatul omului e, păcatul omului e semeția primului om, e semeția acumulată de 7000 de ani, și dă omul lecții despre asta în loc să se pocăiască de gLumea semeției. Dă lecții ca să se ia alții după orgoliile lui sau ca să-ți ascundă capacitatea de a profita de toți.

Adică vrea să fie apreciat și adulat și slăvit și vorbit de bine și lăudat omul viclean al răutăților de către slabanorexicele frumușele și tinerele, slabanul viclean vrea să fie văzut și apreciat de curviștinele viclene... le visează și le închipuie ademenindu-se spre semeția fățărniciei ca un erou, ca un stăpân în lux... căci vrei, e vrei semeție vicleană, întietate, aprecieri, averi, dansuri de goliciuni, bezele, sărutări, priveliști, rememorări de la curviștinele viclene și tinerele, asta vrei oricât le negi sau le condamni că ele ar fi de vină, asta vrei, să profiți, cu asta te mitui la toate nivelurile și la toate dreptățile și calitățile tale, vrei să fii bărbat celebruscapi numa că mereu contra, adică așa vrei ca dracii, ca demonii, ca oamenii supuși duhului răutății, duhul omului ieșit din omul fățarnic... vrei faima gLumii corupte și incoruptibilă în corupțenia sa perversă.

Cum faci ca să ieși din semeție?

E simplu: Trebuie să accepți că semeția ta e păcatul care e și apoi, după ce iar ai căzut în semeție, ești măgarul dintre oi, trebuie să înveți din asta ca să devi oai și nu piele de oaie, trebuie să te strădui să rămâi cu ceva bun, cu o cale mai dreaptă, ca data viitoare să aplici mai înainte de a cădea iar și iar, că asta înseamnă pocăința, să iei aminte atunci când ești în mocirlă că iată iar ești în mocirlă și nu ca să te apuci s-o colorezi ca să ți se pară gunoiul și neghina și mocirla un fel de nou Eden bine plăcut. Iar dacă ai avea înțelepciunea feciorelnică la duh și la trup ca să rămâi în dragostea curată atunci vei aplica lecția smereniei căci Dragostea pe toate le crede ca să nu cadă.

Mai simplu: viclenia și semeția și luxul și privirilegiile cu păcatelele = păcat.

Deci crede-mă că e-vrei-păcatul cu semețicile viclene ca să-ți meargă zvonul semeției tale prin gLumea semeață, asta e tot ceea ce vrei și-ți place și poftești ca să te ispitească cineva la bărbăția asta trufașe și viceversată să te mituie ca să te înalți și să mitui și tu mai sus, tot mai sus. Eu știu de la Tata.

Și nu te încânta că vei fii bărbat sau vei crește mare, nu visa, nu spera, nu tânji după asta căci nu există niciun bărbat afară de Domnul, restul suntem pedofili sau gerontofili ce iubim cotoroanțe viclene ca să ne lăudăm noi cu vicleniile și răutățile lor că cică suntem vrednici. Vai nouă, vai zece, vai 12, vai 14, vai 144, vai o mie, vai o ție.

E greu, însă formula magică este: semeție = păcat (avere prin furt și silnicie, curvie, plăceri, înălțare, lux, smerenie trufașe, fățărnicie, fariseism, ascundere în sine cu păcat cu tot, adulter, adulter, adulter, vânzare și răzbunare, ură, LĂCOMIE VICLEANĂ ȘI PĂTIMAȘE, toată răutatea și delăsarea și nepăsare căci accepți să-i faci pe plac lumii căci ești sătul de... orice... deci teroare)

Și ca să ieși din iadul semeției și al terrori și necredinței caută să fii primul în iubirea de Dumnezeu prin pocăință în ascultare cu mustrare și să fii ultimul la plată și răsplată de la El pentru muncile depuse de tine, adică primul dintre toți ultimii!.. și așa poate ai noroc să renunți la a te închina la mallah și a sluji lui mamona.

E greu dar Domnul e cu noi însă nu e cu semețiaețiaețiaeția...

Dorelele minți, adică îl faci mincinos pe Dumnezeu pentru semeția ta furata de la fetele morgane, de la cele 500 de fecioare nebune.

Deștept a fost Isaac dacă a priceput cum i-a adus tatăl său soție și înțelept a fost Laban, foarte înțelept a lucrat pentru Iacov, păcat că nu este cine să-l priceapă, din pricina idolilor sau a banilor... nu este. Însă dacă doar ai înțeles nu e suficient, nu e destul.

vsovivi 12.12.2011 14:18:14

În loc să castrăm câinii bagabonți mai bine am da o lege ca să castrăm muștele și țânțarii, nu pe toate, nu pe toți, ci numai pe ăia pedofili, pe ăia mari și foarte urâți... la suflet.

podolski_2 19.12.2011 22:28:51

am intrat dupa foarte mult timp pe forum si am ramas uimit de unele pareri ale unor crestini.

Cei care iau apararea pedofililor dupa mine o fac din 2 motive:
1. din mandrie ca sa nu fie judecati de atei, ca vai ce rai sunt crestinii, ca vor razbunare
2. din cauza dorintei meschine ca cel putin o data s-au uitat necuvios la o fetita de 13 ani si le e frik sa nu isi piarda madularul al mai de pret din cauza "unei erori judiciare"

Sper totusi ca intr-o buna zi, ca gay ramasi pe pamantul asta sa ajute la mantuirea neamului astuia de crestini propedofili, si prodrepturi ale omului criminal, si sa inceapa sa violeze barbati la greu. Sa fie la moda violul de barbati. Poate asa vor invata si ei, dupa 50-90 de ani traiti pe pamant cat de "placut" e un viol. Dar de ce se sperie masculii crestini de pe forum pt madulare, de vreme ce poate ajuta la mantuirea sufletului violatorului? Simplu. Pentru ca si pt violator ca si pt masculul crestin pro-drepturi-pedofililor cel mai de pret lucru pe pamant ii este madularul, nu creierul si inima.

Dar lasati, ca de oameni puteti ascunde gandurile astea,cu motive si scuze diplomatice dar de Dumnezeu ba. valeu. singurul care nu poate fi pacalit e Dumnezeu.

Eu votez pt castrare.
Castrarea nu inseamna moartea sufletului ci poate chiar salavarea lui.
Sper sa se legalizeze legea.
Tainuirea dreptatii e nedreptate. Iertarea unui om care recidiveaza e complicitate. Mai ales in cazul violurilor care recidiveaza in 80% din cazuri.
Daia a ajuns Biserica si Romania in halul asta, de prea multa iertare fatarnica.
Iertarea se da cu rost, nu cum s-a dat si azi lu sile camataru.
Corb la corb nu isi scoate ochii.

Heurtebise 22.02.2012 14:40:59

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 413639)
mda...si cu victima ce facem? Daca iertam agresorul fapta lui (violul) se sterge cu buretele? Doamne ajuta!

Exact! Si in primul rand, cine sunt eu sa iert violatori si pedofili in numele victimelor? Fiecare e dator sa ierte in numele lui. Mi se pare o ipocrizie si o prostie (nicidecum iubire crestineasca) sa ma apuc sa-i iert pe toti nemernicii in numele tuturor femeilor si a copiilor abuzati sexual.

Eu inca nu am o atitudine precisa in privinta acestei masuri dar urmarind discutiile voastre am vazut ca mai un pic si ajungem la concluzia 'crestineasca" ca nici inchisoare nu mai tre' sa faca "bietii violatori".

androneo 22.02.2012 15:57:52

Cap ai, minte ce-ti mai trebuie?

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 412789)
Teoretic sunt mai mult decat deacord! Practic nu! Pentru ca si in prezent multi asa-zisi violatori sunt bagati abuziv si pe nedrept dupa gratii! Aaa... in cazul copiilor sub 11-12 ani perfect deacord,dar ce te faci cu fetele trecute de 14 ani care intretin in mod voluntar relatii sexuale? Dupa aia afla maicasa,te reclama la politie si ai patit-o. Ceea ce n-ar fi corect.

Mai concret: in teorie sunt perfect deacord cu propunerea,insa aplicarea acestei pedepse imi da semne de intrebare si banuieli avand in vedere in ce stat corupt si nenorocit traim!

Omule, nu ai voie sa intretii relatii sexuale cu oameni care sunt minori, din punct de vedere legal. Un copil de 14 ani este minor, conform legii. Deci nu ai voie, indiferent ce vrea sau nu vrea el!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si eu sunt de acord cu castrarea violatorilor. Problema este ca dreptatea umana mai da rateuri din cand in cand ...

Ivanacristescu 18.07.2012 13:25:42

Citat:

În prealabil postat de AndreiM (Post 412804)
Nici teoretic nici practic nu sunt de acord cu aceasta. Daca Hristos ne iarta noua si noi trebuie sa incercam macar sa iertam. Nu judecam noi pe nimeni, judeca Dumnezeu. Cate fete oare nu am violat in minte prin desfrau cu imaginatia, cati nu am omorat cu ura mea sau privirea sau gandurile mele infricosator de rele, de cate ori m-am lepadat eu, slujind voii mele si nu a Domnului meu. Dumnezeu sa ma ierte pe mine, pe voi si pe toti oamenii!

Sa fim seriosi!Aici se vorbea despre viol real,nu despre viol virtual.Cel virtual nu afecteaza "victima" Ea n-ajunge la Psihiatrie si nici botzoasa nu ramine, c-o "violezi" tu imaginar.Poti visa la nesfirsit,daca n-ai altceva mai bun de facut,caci nu te pune nimeni la Stilpul Imfamiei..

Ivanacristescu 18.07.2012 13:40:36

Citat:

În prealabil postat de Heurtebise (Post 431239)
Exact! Si in primul rand, cine sunt eu sa iert violatori si pedofili in numele victimelor? Fiecare e dator sa ierte in numele lui. Mi se pare o ipocrizie si o prostie (nicidecum iubire crestineasca) sa ma apuc sa-i iert pe toti nemernicii in numele tuturor femeilor si a copiilor abuzati sexual.

Eu inca nu am o atitudine precisa in privinta acestei masuri dar urmarind discutiile voastre am vazut ca mai un pic si ajungem la concluzia 'crestineasca" ca nici inchisoare nu mai tre' sa faca "bietii violatori".

Subscriu la "ipocrizie si prostie (nicidecum iubire crestineasca)"...Insusi Hristos a spus sa mergi sa-ti cauti dreptatea la legiuitor."Bietii violatori",si toti "jmecherii"(de orice fel,inclusiv politicienii si preotii -nu trageti,va rog!-)trebuie sa plateasca pentru faptele lor.
Nu mi-as dori insa sa se faca un Referendum pe tema castrarii pedofililor.Mi-ar fi destul de greu sa decid daca sa ridic sau nu piatra.Afar' daca-ar fi vorba de copilu meu...

AWA MARIUS 18.07.2012 14:27:22

DRAGI CRESTINI ,FRATI INTRU DOMNUL SA LUAM SEAMA LA CE SPUNEM SI SA GANDIM DE 2ORI INAINTE ,,,,DACA IIS HR A SPUS SA IERTAM IATA FRATILOR CA VINE DIAVOLUL SI SPUNE SA OMORAM.SA CASTRAM,SA UCIDEM!!!!!!!!DE CE???????DAC LUAM BINE AMINTE LA IMVATATURILE SF.PARINTI EI NE IMVATA DE DINAINTE CA OMUL IN VREMEA DE PE URMA[vremea venirii si stapanirii antihristului] VA AJUNGE SA UCIDA SPUNAND CA AU FACUT-O IN NUMELE DOMNULUI,VA FI OMUL ATAT DE NEBUN INCAT CEI NEBUNI VOR SPUNE DESPRE CEI SANATOSI CA SUNT NEBUNI...IATA DAR FRATI INTRU DOMNUL CA AM AJUNS SA GANDIM CU FUNDUL....IARTA SI VEI FI IERTAT CA SA NU FII TRAS LA RASPUNDERE LA JUDECATAT VIITOARE CA AI JUDECAT TU CA OM????CINE ESTI TU SA DAI PEDEPSE????CINE ESTI TU CA OM SA NU IERTI DACA CREATORUL TAU A ZIS SA IERTII???????????SA LUAM AMINTE FRATILOR SI SA NU JUDECAM NOI SI SA-I LASAM PE ALTII SA O FACA DACA ASA VOR EI!!!!!!!!!!!!!!SA-MI FIE SPRE IERTARE DACA AM SMINTIT PE CINEVA!!!!!!!!!!!!!!!!!

AWA MARIUS 18.07.2012 14:31:39

Podolski 2

Stimate domn daca din oarecare motiv a-ti fi invinuit de viol si/sau pedofilie nefiind vinovat a-ti accepta pedeapsa si sa spunem ca a-ti fi in varsta de 18 ani?????????????????

podolski_2 18.07.2012 15:48:00

Citat:

În prealabil postat de AWA MARIUS (Post 459612)
Stimate domn daca din oarecare motiv a-ti fi invinuit de viol si/sau pedofilie nefiind vinovat a-ti accepta pedeapsa si sa spunem ca a-ti fi in varsta de 18 ani?????????????????

Nu meriti un raspuns, pentru ca vad ca ai doar 3 postari.
Tu nu cauti raspunsuri si discutii, ci scandal de dragul distractiei.
Esti un spam.

ory 19.07.2012 07:00:46

Sunt de-acrod cu eliminarea factorului perturbator al pedofilului, desi, daca este sa aprofundam acest factor, s-ar putea ca el sa stea undeva in creier, si nu in pantaloni. Deci, sa-i extirpam creierul?

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:32:47.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.