Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dumnezeu ar putea sa il omoare pe diavol? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9553)

andreicozia 28.05.2010 01:27:39

Citat:

În prealabil postat de annajanette (Post 253822)
am citit apocalipsa dupa ioan dar nu reiese cand.

Daca cei care au auzit la PRIMA MINA vestea cea mare a RE-venirii Mintuitorului nu au priceput o iota(ucenicii), crezind ca vine peste un an doi...daramite noi din citit la a 10-a mina.

De 2000 de ani il asteptam in diverse forme ortodocsi, NE-ortodocsi si confesiuni aproape la fiecare 5 ani.
Deci ..numai Tatal stie! Hristos fiind sub ascultare la Tatal nu? Iar Tatal inca nu i-a spus cind il va trimite, stie!, dar se pare ca este o taina si o tine in secret

annajanette 28.05.2010 01:30:27

Citat:

În prealabil postat de innocentul (Post 253627)
provoci sminteala si indepartezi de la credinta cu intrebarile astea.. Dumnezeu e iubire.. IUBIRE IUBIRE! diavolul vrea sa fie asa cum e.. e liber.. si ne ajuta pe noi.. fara el nu am putea sa inaintam ci am ramane pe loc.. el genereaza focul care ne face diamante.. ridica ispita si cine se va mantui? a spus un sfant parintele papacioc a spus " ce ne facem fara draci".. avem nevoie de ei.. Dumnezeu foloseste ce ne pare noua rau pe moment ca sa ne mantuiasca si ca sa crestem in smerenie si sa ne vedem golatatea ca sa putem sa devenim vasuri lucide ale Duhului Sfant..

adica daca sunt curioasa sa aflu niste raspunsuri provoc sminteala? de aceea ne aflam aici sa invatam unii de la altii.

annajanette 28.05.2010 01:33:14

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 253824)
Daca cei care au auzit la PRIMA MINA vestea cea mare a RE-venirii Mintuitorului nu au priceput o iota(ucenicii), crezind ca vine peste un an doi...daramite noi din citit la a 10-a mina.

De 2000 de ani il asteptam in diverse forme ortodocsi, NE-ortodocsi si confesiuni aproape la fiecare 5 ani.
Deci ..numai Tatal stie! Hristos fiind sub ascultare la Tatal nu? Iar Tatal inca nu i-a spus cind il va trimite, stie!, dar se pare ca este o taina si o tine in secret

eu nu inteleg ceva , daca este sfanta treime cum sa nu stie stanga ce face dreapta? ca stiu ca sfanta treime de fapt impreuna sunt de fapt unul singur, nu este sau gresesc?

andreicozia 28.05.2010 01:35:24

Citat:

În prealabil postat de annajanette (Post 253825)
adica daca sunt curioasa sa aflu niste raspunsuri provoc sminteala? de aceea ne aflam aici sa invatam unii de la altii.

:)Stai linistita anna, intrebind dai dovada de spirit treaz, vioi!
Pentru multi credinta trebuie sa fie absolut oarba, sa inghiti HAPUL si sa taci milc!..si eventual sa te lobotomizezi, ca doar nu are rost sa mai cari creierul dupa tine. Conform unora creierul ne este dat de Dumnezeu precum amigdalele, pentru a fi extirpate! :)

andreicozia 28.05.2010 01:36:25

Citat:

În prealabil postat de annajanette (Post 253826)
eu nu inteleg ceva , daca este sfanta treime cum sa nu stie stanga ce face dreapta? ca stiu ca sfanta treime de fapt impreuna sunt de fapt unul singur, nu este sau gresesc?

Asa este, cei trei sunt ca un evantai, ai dreptate!

annajanette 28.05.2010 01:58:26

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 253827)
:)Stai linistita anna, intrebind dai dovada de spirit treaz, vioi!
Pentru multi credinta trebuie sa fie absolut oarba, sa inghiti HAPUL si sa taci milc!..si eventual sa te lobotomizezi, ca doar nu are rost sa mai cari creierul dupa tine. Conform unora creierul ne este dat de Dumnezeu precum amigdalele, pentru a fi extirpate! :)

:)))))))))))))))))))))))))))) esti tare:)))))))))))))

florin1966 28.05.2010 08:48:35

Citat:

te duci prea departe cu curiozitatea SFANTA TREIME e o taina pe care nu o putem pricepe inca cu mintea .in ceea ce intrebi in interiorul ei se cunosc toate ,dar a vrut sa zica domnul IISUS atunci ca acest lucru nu ne foloseste la mantuire.vezi milenaristii unde se gasesc.oamenii s-ar panica sau lenevi .

costel 28.05.2010 10:43:36

Citat:

În prealabil postat de annajanette (Post 253283)
Stiu ca diavolul este duh dar totusi Dumnezeu e mai puternic , de ce nu il distruge?

Dumnezeu nu renunta la nimic din ceea ce a creat. Este iubire si nu ocazional, ci permanent. Acesta este motivul pentru care nu-l distruge pe diavol. Atat diavolul, cat si omul au venit la existenta sa se bucure vesnic de Dumnezeu. Chiar daca prin libertate, s-a renuntat la comuniunea cu Dumnezeu, El ii tine si pe acestia vesnic in existenta, aratand ca si ei puteau fi partasi vietii vesnice in fericire.

Doriana 28.05.2010 12:32:05

Citat:

Domnul Iisus a zis ca nu stie ceasul revenirii Sale in momentul in care era inca om si era pe pamant. Acum s-a suit la cer si sade de-a dreapta Tatalui. Personal, imi e greu sa cred ca nu ar sti nici acum.

colaps 28.05.2010 12:45:29

De asteptat L-au asteptat multe generatii, insa degeaba caci nu a fost vremea sa vina.

Insa tind sa cred ca ceasul venirii Sale este foarte aproape. Spre deosebire de vremuriel trecute, vem in ziua de astazi o caruta de semne si evenimente ce duc cu gandul la Marcu, la Apocalipsa si la celelalte profetii.

Doar uita-te la cum s-a format Israelul exact asa cum a fost profetit.
Un lucru este cert insa: Atunci cand incepe reconstructia templului lui Solomon, atunci a doua venire este foarte aproape. Iar domnia antihristica si mai aproape.

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:57:44.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.