Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   ATAC CNSAS impotriva Bisericii- Comunicat de Presa (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8174)

Danut7 15.01.2011 22:59:16

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 323983)
Ce simplu și ușor , e a sta pe margine și a arunca cu pietre ! Suntem mari campioni la așa ceva !

Foarte simplu.. Eu daca m-as face popa si as face asa ceva fiind chiar daca prin constrangere singur "mi-as lua capul".. M-as dezbraca de sutana si m-as considera nevrednic.. pana la urma si asta e un fel de lepadare de Hristos... Ce usor e sa stai cu mainile in san..

George.m 15.01.2011 23:10:06

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 323980)
In cazul asta se arata prostia crestinilor.. Cat de usor se lasa fraieriti si manipulati.. fara suparare..

Nu cred ca e vorba de prostie si manipulare, ci de bunatate si iertare.

Danut7 15.01.2011 23:16:18

Citat:

În prealabil postat de George.m (Post 324015)
Nu cred ca e vorba de prostie si manipulare, ci de bunatate si iertare.

De ce sa-i iertam cand probabil ca si acum fac mismasuri prin umbra, si cand sunt atatia care abia asteapta sa le ia locul?de ce sa nu le dam lor o sansa?in oamenii astia nu mai are rost sa ne punem increderea.. sa ne riscam asa.. Gandeste-te daca le parea rau si erau mustrati de constiinta ieseau ei in fata si ziceau.. da nene am gresit.. Da acu cand le-o ajuns glontu la ureche incep sa se morcoveasca... De ce nu ganditi si voi logic?Multi dintre ierarhii astia sunt mai perversi decat mine si tine.. corupti s.a.m.d... Bunatatea nu e proasta!M-ai fraierit o data rusinea ta.. M-ai fraierit de doua ori rusine sa imi fie!

George.m 15.01.2011 23:39:20

Eu nu zic ca ar fi mielusei, dar ce ne sta noua in putere sa facem? Avem posibilitatea sa-i excludem din cler? Fiecare va da raspuns de faptele sale. Cred ca mai folositor imi e sa-mi cercetez propriile josnicii decat pe ale altora.

VladCat 16.01.2011 00:10:40

Citat:

În prealabil postat de George.m (Post 324041)
Eu nu zic ca ar fi mielusei, dar ce ne sta noua in putere sa facem? Avem posibilitatea sa-i excludem din cler? Fiecare va da raspuns de faptele sale. Cred ca mai folositor imi e sa-mi cercetez propriile josnicii decat pe ale altora.

bine zis...din păcate alții se comportă de parcă cred că Dumnezeu nu se preocupa de Biserica Lui când au ajuns ei ierarhi așa că trebuie să ia ei atitudine.

se pare că nu reușesc să mă țin de cuvânt...

ai2 26.01.2011 09:47:49

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 323983)
Ce simplu și ușor , e a sta pe margine și a arunca cu pietre ! Suntem mari campioni la așa ceva !

Ironic faptul ca tocmai un anti-(orice nu e ortodox) spune asta. Cu atat mai mult cu cat chiar tu ai initiat acest topic si multe altele care instiga la ura.

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:00:46.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.