Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Iudaismul (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5033)
-   -   In numele evreilor, (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7880)

maria-luisa 21.12.2009 14:05:11

Citat:

În prealabil postat de marioad24 (Post 193200)
Maria Luisa, tu ai citit Apocalipsa, Epistola catre evrei, Epistola Apostolului Petru? Nu inteleg, ai fost desemnata sa fii aparatoarea "evreului ales"? Nu cred ca e nevoie de ajutorul tau. Nu cred ca cineva din cei de aici i-ar dori raul. Asta e. Si daca tot ne-ai facut urari (Moshe iti zice, nu?), eu zic sa ai si tu parte de ce ne-ai urat noua; iar Dumnezeu Atottiitorul sa-ti rasplateasca pt gandurile si faptele bune. Cel ce cauta pacea si buna invoire intre oameni acela este dintre cei alesi ai lui Dumnezeu.

In privinta alegerii, ei sunt deja alesi; inainte de a se fi nascut. Caci venim de la Dumnezeu (Viata) si ne intoarcem la Dumnezeu, Unul in Sfanta Treime.

uite de ce am facut asta : pentru ca el ne-a facut o urare frumoasa si nu-i frumos sa-l bombardeze asa , cu cele ce le-a postat aici. Doar atat...

Lavrentiu 21.12.2009 14:42:27

Chiar si urarile de bine ale evreilor starnesc dispute... hai sa nu mai fim asa incrancenati.

costel 21.12.2009 14:49:32

Daca am ajuns sa aruncam cu pietre si atunci cand cineva ne ureaza de bine, e semn ca stam cu pietre in buzunar tot timpul. Insa, in Imparatia Cerurilor au loc doar cei cu buzunarele goale.

Multumim pentru urari. Bucurii si ganduri bune.

Lavrentiu 21.12.2009 14:54:11

Citat:

În prealabil postat de costel (Post 193240)
Insa, in Imparatia Cerurilor au loc doar cei cu buzunarele goale.

Nu doar cu buzunarele goale, dar si cu candelele pline.

Hristos se naste, mariti-L!

maria-luisa 21.12.2009 15:17:04

Citat:

În prealabil postat de Lavrentiu (Post 193243)
Nu doar cu buzunarele goale, dar si cu candelele pline.

Hristos se naste, mariti-L!

Aveti dreptate. Are Domnul ochi mai buni si le vede pe toate.

RELUCU 21.12.2009 16:01:24

Citat:

În prealabil postat de Lavrentiu (Post 193238)
Chiar si urarile de bine ale evreilor starnesc dispute... hai sa nu mai fim asa incrancenati.

Evreii ramasi in sinagoga pana astazi, nu sunt decat ucigasii lui Hristos, ei asteptandu-l pe Antihrist !
Pot oare ucigasii lui Hristos sa se umple acuma de dragoste crestina in ajunul nasterii Domnului !
Crestinul nu poate, si nu trebuie sa fie atat de naiv, sa deschida gura mare si sa inghita fatarnicia evreilor !
Cei care nu primesc aceste urari fatarnice sunt chipurile incrâncenati !!!
Dar evreii, ucigasii lui Hristos acum 2000de ani, care nu se intorc la Dumnezeu, cum pot fi numiti !?
Cum poti tu aprecia si lauda chiar, urari crestine de la ucigasii lui Hristos !?
S-a facut noapte in plina amiaza, dar ce nevoie mai avem de lumina, cand lumea cinsteste urâciunea !

Lavrentiu 21.12.2009 16:02:09

Citat:

În prealabil postat de RELUCU (Post 193270)
Evreii ramasi in sinagoga pana astazi, nu sunt decat ucigasii lui Hristos, ei asteptandu-l pe Antihrist !
Pot oare ucigasii lui Hristos sa se umple acuma de dragoste crestina in ajunul nasterii Domnului !
Crestinul nu poate, si nu trebuie sa fie atat de naiv, sa deschida gura mare si sa inghita fatarnicia evreilor !
Cei care nu primesc aceste urari fatarnice sunt chipurile incrâncenati !!!
Dar evreii, ucigasii lui Hristos acum 2000de ani, care nu se intorc la Dumnezeu, cum pot fi numiti !?
Cum poti tu aprecia si lauda chiar, urari crestine de la ucigasii lui Hristos !?
S-a facut noapte in plina amiaza, dar ce nevoie mai avem de lumina, cand lumea cinsteste urâciunea !

Hristos S-a jertfit pentru ei si tu vrei ca eu sa-i urasc?

moshu 21.12.2009 16:34:22

Citat:

În prealabil postat de Evreulcelales (Post 192922)
A toti evreilor care sunt membrii in forumul ista,urez la totii membrii crestini Craciun fericitsi sanatate si cu ocazia Anului Nou, un An Bun, belsug si sa va reuseasca tot ce va doriti. Amin.
La acei care au placere de obicei sa propage idei antisemite le doresc sa-si aduca aminte din ce popor a facut parte Mantuitorul crestinilor.

Sincer, se putea si fara asta. Eu, in numele nimanui, iti multumesc si iti raspund Craciun fericit si la fel ce ai spus tu mai sus. Si inca o multumire, pentru ca ne-ai reamintit ca Dumnezeu e iudeu.

RELUCU 21.12.2009 17:00:08

Citat:

În prealabil postat de Lavrentiu (Post 193271)
Hristos S-a jertfit pentru ei si tu vrei ca eu sa-i urasc?

Hristos nu s-a adus jertfa numai pentru evrei, ci pentru intreg neamul omenesc.
A fost - bineinteles cu voia lui Dumnezeu -mai curand batjocorit de evrei, iar acest lucru se amplifica in zilele noastre.
Unde am spus ca trebuiesc urâti evreii!?
Crestinul nici nu trebuie sa gandeasca la asa ceva, dar a nu-i accepta evreului fatarnicia si ipocrizia, a nu se lasa orbit de abilitatea si rautatea ucigasilor Mantuitorului, este invatatura crestina.
Cum poti tu, crestin fiind, in ajunul Nasterii Domnului, sa crezi macar o clipa ca aceste urari sunt spre cinstirea nasterii Domnului, sau a acestei sarbatori !?
Poate ucigasul lui Hristos sa devina atat de sensibil si atent, atat de generos in urari, incat sa imparta cu crestinii bucuria Nasterii Mantuitorului !?
Nu sunt decat prefacatorie in ambalaj de dulceata, iar interiorul plin de otrava dusmaniei impotriva lui Hristos a evreilor.

Lavrentiu 21.12.2009 17:26:53

Citat:

În prealabil postat de RELUCU (Post 193288)
Hristos nu s-a adus jertfa numai pentru evrei, ci pentru intreg neamul omenesc.
A fost - bineinteles cu voia lui Dumnezeu -mai curand batjocorit de evrei, iar acest lucru se amplifica in zilele noastre.
Unde am spus ca trebuiesc urâti evreii!?
Crestinul nici nu trebuie sa gandeasca la asa ceva, dar a nu-i accepta evreului fatarnicia si ipocrizia, a nu se lasa orbit de abilitatea si rautatea ucigasilor Mantuitorului, este invatatura crestina.
Cum poti tu, crestin fiind, in ajunul Nasterii Domnului, sa crezi macar o clipa ca aceste urari sunt spre cinstirea nasterii Domnului, sau a acestei sarbatori !?
Poate ucigasul lui Hristos sa devina atat de sensibil si atent, atat de generos in urari, incat sa imparta cu crestinii bucuria Nasterii Mantuitorului !?
Nu sunt decat prefacatorie in ambalaj de dulceata, iar interiorul plin de otrava dusmaniei impotriva lui Hristos a evreilor.

Sincer, am perceput mai multa otrava din mesajul tau decat din al lui.

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:19:58.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.