![]() |
................
|
Citat:
ASA incepe pocainta, nu prin ura simtita de tine pentru coran, unguri si religiile altora...e pacat,dar explica felul in care vezi tu lucrurile in Ro. Pina nu facem acest pas de profunda CAINTA pentru nemerniciile pe care le savirsim alaturi de alti calai occidentali, vom avea parte numai de alde basesti la conducere |
Citat:
Noi trebuie sa iubim insa prima grija este sa ne vedem de mintuirea noastra personala. fragmentul de mai sus mi se pare neadecvat....NU, nu noi am furat lumina celor de linga noi! |
...Fratilor ,asa incepe distrugerea acestei tari, in special datorita prostiei si mai ales lacomiei a 5 milioane de romani care ,pentru 30 de arginti sau pentru ca Bunul Dumnezeu le-a intunecat mintile l-au reales pe acela care a adus atata cearta si ura in aceasta tara ! Ne-am ucis conducatorul in Sfinta Zi De Craciun si probabil inca nu ne-am terminat pedeapsa . Acesta cred ca este motivul pentru care unora dintre fratii nostri le-a luat Dumnezeu mintea si au ales in loc de unire , dezbinarea , in locul bunei intelegeri, cearta .Astfel Biserica Ortodoxa va fi condusa de un reformat sau in cel mai fericit caz de un catolic, si fiti siguri ca acest lucru nu va ramane fara urmari . Majoritatea ungurilor au demonstrat ca musca mana care le da paine, totusi Piratu de la Cotroceni ia adus iar la guvernare pentru asi scapa pielea si asi satisface lacomia nestavilita .Noua celor cu frica de Dumnezeu ne ramane sa ne rugam zi si noapte ca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa apere aceasta tara si Sfinta noastra Biserica Ortodoxa de oamenii si organizatiile lui anticrist . Doamne ajuta-ne pe noi nevrednicii robii Tai !...
|
Asta ai inteles tu din semnatura mea? :)
Sa iti iubesti aproapele ca pe tine insuti. Cad il vei iubi, suferintele lui le faci ale tale, si te superi pt ele ca si cum ar fi ale tale . Te simti responsabil pt tot raul oamenilor pt ca ai fi putut sa te dedici pt vindecarea lor si nu ai facut-o. In schimb ai preferat sa stai confortabil zicand Acatiste spre binele tau, din cand in cand, iar binele aproapelui l-ai lasat in voia sortii (e crucea lui ), in loc sa iti depui energia sufletului tau si spre salvarea lui prin rugaciuni staruitoare inaintea lui Dumnezeu. Caci prietenul la nevoie se cunoaste. Grija ta de mantuire e doar o scuza sa fii insensibil. Daca te ingrijesti de mantuirea ta, nu stai pe forum sa iti faci pacatul judecarii aproapelui (asta facem noi si suntem constienti). |
Citat:
a)Mat. 4, 9 b)Mat. 24, 22 – 25 |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Tin sa reamintesc sovinilor ca oricine e nascut in tara asta are cetatenie romaneasca si se bucura de aceleasi drepturi si obligatii cetatenesti ca orice alt cetatean. Ura pentru alte etnii si discriminarea pe baza etniei se numeste rasism. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:09:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.