![]() |
Citat:
|
E parearea ta,eu pur si simplu aliniez faptele in o forma coerenta.Sa nu crezi ca nu stiu despre ce vorbesc,m-am interesat inainte sa vorbesc de multe ori si sunt interesat de anumite laturi ale stiintei.Combate-mi opinia daca crezi ca e eronata! :)
|
Citat:
opinia ta a fost combatuta, exista topicuri specializate pe evolutie, daca incepem aici o discutie despre evolutie iarasi spun colegii tai de forum ca ii bombardez cu aberatii |
Sa fiu sincer si eu cred ca evolutionismul si selectia naturala sunt aberatii dar in acelasi timp respect oamenii si opiniile lor...Eu cred ca daca in maxim o propozitie nu ma poti combate probabil ca argumentul tau nu e suficient de clar...Eu asa incerc sa fac.
Evolutionismul e simplist prin definitie. Sau mai bine: Adevarul e Mantuirea,nu stiinta. |
Citat:
Doar ca daca argumentul tau e de maxim o propozitie inseamna ca e simplist prin definitie |
Nope,inseamna ca poti exprima in putine cuvinte ce poti in mai multe.
|
Citat:
Esti multumit? |
Fii multumit de tine prietene si gaseste o cale clara...nu are sens sa te obosesti refuzand sa crezi...raspunsul il gasesti in caldura iubirii nu in exactitate! :)
|
Citat:
Multumit? |
Credinta nu e subiectiva deloc,de ce crezi ca este?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:07:42. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.