![]() |
Citat:
Poti sa mergi la cea mai apropiata biserica, la preotul de a carui parohie apartii. |
Hristos e cu tine dar nu iti arata asta ca saparasesti pacatul si sa lupti
Draga Vicko nu fi speriat.Parintii tai ar trebui sa se spovedeasca ("parintii au mancat agurida si copiilor li s-au strepezit dintii") si tu alaturi de ei sa te spovedesti cat de des ca sa slabeasca puterea ispitei asupra ta.
Nu esti altfel decat altii pur si simplu Dumnezeu cere de la tine mai mult ca sa iti dea mai mult. Uneori Dumnezeu se ascunde ca sa il cautam mai cu ravna. Du-te la o manastire, la Techirghiol, il ai pe parintele Arsenie Papacioc spune-i tot ce te doare, ia binecuvantare de la dansul sa citesti acatistele pe care le faci, roaga si pe parintii tai sa vina cu tine,spovediti-va la dansul, spune-i pacatele din copilarie. Ma doare sufletul pentru cum te simti. Lasa pacatele, ele te consoleaza putin si apoi urmeaza golul care se umple numai cu Dumnezeu. Parintii tai trebuie sa te inteleaga si sa se roage, sa posteasca altfel esti ca un brad care se lupta sa aiba crengile verzi cand trunchiul si radacina se usuca. Dumnezeu e cu tine dar vrea sa lupti pentru El. |
nu e nimeni mai nefericit decat altul ...
Citat:
Dumneavoastra nu aveti nimic din toate acestea, dar sunteti deprimat. Offff, Doamne! Cautati-va linistea in rugaciuni si impartasanie, in spovedanie, in sfaturile unui duhovnic, nu in lume! Doamne ajuta! |
Galati
Citat:
Doamne ajuta! |
In lume nu sunt numai dureri si framantari, sunt si bucurii. Cu totii am trecut prin diverse necazuri si suferinte. Sa nu crezi ca noi am fost lipsiti de ele, ca tu esti singurul care sufera. De ce avem puterea sa-ti raspundem? Pentru ca nu am ramas in ele. Consider ca relatia cu semenii iti poate aduce sanatatea de care ai nevoie. Lumea nu are nevoie de tine decat zambind. Stiu, nu-i usor sa zambesti atunci cand interiorul tau arde de durere. Dar daca nu vei mai pune nimic pe suferinta din tine, vei avea toate sansele sa zambesti. Esti bine venit aici. Daca nu vei gasi astazi, maine, oameni care sa-ti vorbeasca, ma ofer in limita timpului meu sa-ti raspund atunci cand cred ca pot face asta. Cred ca printr-o vorba de la mine si de la ceilalti colegi, vei incepe nu doar sa te vindeci, ci sa-i vindeci si pe cei care sunt in situatia ta.
Important e sa nu uiti ca aici esti impreuna cu altii, nu esti singur. |
Te-ai gandit ca sunt bolnavi incurabil,care se trezesc dimineata si se bucura cand vad soarele?!Ca sunt oameni saraci care nu au ce manca si se bucura cand pun o paine pe masa?!Ca sunt parinti fara servici care se gandesc maine ce vor manca copiii nostri?!Ca sunt tineri carora le-au murit parintii,si rudele,si singurul lucru care-l mai au pe lume e o sora bolnava de cancer?!
Si totusi acestia au putere sa zambeasca,sa nu carteasca,sa se bucure de cele pe care i le da Dumnezeu in fiecare zi,si sa-L slaveasca si sa-I multumeasca! Sa stii ca intristarea,tristetea,deznadejdea fara motiv nu sunt de la Dumnezeu.Intristarea iti istoveste puterile sufletesti si trupesti. |
Vezi ca nu toate pastilele sunt la fel.
Du-te la doctor si schimba-le! sunt zeci de tipuri de antidepresante care actioneaza diferit Deocamdata n-ai cum sa iesi din starea asta faca medicamente! Nu mai sta! |
Va multumesc foarte mult pentru sfaturi .O sa caut un duhovnic,o manastire ceva,Biserica...am trimis acelasi mesaj si Maicii Siluana...rugaciunea este buna,chiar azi si-a facut efectul parerea mea dar pentru putin timp caci iar m-a apucat starea aia...nu stiti cum e...esti trist si simti un mare gol in tine ,dor nespus fara sa ai motiv,pofta de viata.Am incercat tot felul de gandiri pozitive dar nu merge.Andreicozia nu vreau sa devin dependent de pastile..
|
Citat:
Citeodata este bine sa ne gindim si la calvarul prin care trec si cei din jurul nostru. Oare ei merita acest chin? ...si nu-i adevarat nu toate dau dependenta si daca o fac nu se intimpla imediat Retine! 1 din 3 femei in America iau antidepresante TOCMAI pentru a nu-si distruge casniciile din cauza depresiilor, psihozelor si isteriilor lor. |
Sfatul meu: gaseste-ti o prietena sau daca nu, gaseste-ti un domeniu stiintific sau cultural care sa te pasioneze, fa o facultate dar instruieste-te si singur. Asta îti va da un motiv de viata care poate chiar sa devina o sursa de mari bucurii.
Cât despre anti-depresive, oamenii care le iau nu obtin nici un folos. Am un prieten care a luat ani de zile si în tot acest timp0 a fost deprimat iar când le-a dat cu piciorul si-a recapatat pofta de viata. Medicamentele si depresia sunt nedespartite, o parte din golul pe care îl simti se poate sa vina tocmai de la utilizarea acelor asa-zise antidepresive. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:47:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.