Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Mumie dupa 28 de ani (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6585)

zoridezi 23.06.2009 23:30:33

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 147656)
Ai ca ai fost draguta la faza asta!

Scumpa noastra zoridezi, noi PUPAM in fiecare duminica moaste moarte de sute si MII de ani si crezi ca o sa ne sinchisim sa atingem prospaturi de citiva ani?

Eu pana acum n-am pupat decat pe racla!

andreicozia 23.06.2009 23:36:01

Citat:

În prealabil postat de zoridezi (Post 147662)
Eu pana acum n-am pupat decat pe racla!

Cum n-ai fost niciodata la Cernica unde se pupa direct pe craniul Sf Calinic?

Eu am o mare evlavie la acest mare Sfint.

zoridezi 23.06.2009 23:40:38

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 147665)

Nu am fost si nici nu stiam ca se saruta direct pe moaste... e prima oara cand aud! (nu am obiceiul sa vizitez manastiri)

mihailt 23.06.2009 23:42:59

Dom-le arhiereul locului trebuie sa vina sa ii citeasca moliftele de dezlegare.
Sa nu cumva omul respectiv sa ceara astfel ajutor pentru mijlocirile noastre spre a se i scoate sufletul din Iad.
Familia sa trebuie sa treaca la Biserica Crestin Ortodoxa in cazul in care nu face parte de acolo.Cred ca este de ajuns acordul familiei si rugamintea familiei spre arhiereu spre a-i citi moliftele de dezlegare arhiereul crestin ortodox.
Se intelege mai apoi familia sa faca parastase la care sa fie pomenit acela si asa se va dezlega trupul cu mila cea fara sfarsit a Preabunului Dumnezeu iar sufletul aceluia va merge la bucuria vesnica.
Parastasele se fac la preotul crestin ortodox care apartine de Biserica Ortodoxa Romana.
Daca am zis arhiereul se intelege m-am referit la arhiereul crestin ortodox al locului,adica la arhiereul care apartine de Biserica Ortodoxa Romana.

andreicozia 23.06.2009 23:47:10

La inceputurile crestinismului asa era. Familiile crestinilor aveau parti din sfinti facatoare de minuni si le tineau cu ei.

Este ca si cu o icoana. Eu nu as vrea sa pup icoana de la o jumatate de metru prin geam de plexiglas ci vreau sa o simt aproape sa o pup si sa o ating si cu fruntea la despartire

Nevrednicul 23.06.2009 23:48:53

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 147665)

Treci pe la manastirea Lainici,unde nu de mult (de pe 10 aprilie) s-au descoperit moastele Sfantului Irodion Ionescu,duhovnicul Sfantului Calinic. Si aici se saruta direct craniul acestuia,si are o mireasma nemaipomenita! Iar culoare osemintelor sale dovedeste sfintenia sa,acestea avand o culoare maronie,cum putini sfinti au,Sfantul Calinic avand osemintele doar galbui.

Scuzati de offtopic.

andreicozia 23.06.2009 23:51:01

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 147669)
Dom-le arhiereul locului trebuie sa vina sa ii citeasca moliftele de dezlegare.
Sa nu cumva omul respectiv sa ceara astfel ajutor pentru mijlocirile noastre spre a se i scoate sufletul din Iad.
.

Dezlegarile se fac in cazul in care mortul arata ca dracul este negru si pute. Acesta in schimb este uscat bine, arata foarte curatel si bine intretinut si nu pare ca este rodul unui blestem de neputrezire
Domnule, aia de nu mai pleaca in pamint arata altfel. Asta, Dumnezeu sa-l ierte arata ca un ginerica!

eduardd 24.06.2009 07:10:38

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 147643)
iar de trait traim ca sclavii nefericiti conform articolului lui Jenica.

Liber nu inseamna sa traiesti ca in Occident Andrei, ci sa nu ai motive sa fugi de Dumnezeu. Chiar daca ma veti face iar inapoiata..tot astfel voi gandi. :25:

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:51:23.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.