![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Cred ca intr-un sens anume, Biserica poate fi numita "scoala" a vietii de apoi. Slujirea invatatoreasca in Biserica nu se rezuma la teorie, ci la deprinderea unui mod de viata duhovnicesc, pe care il vom avea si in vesnicie.
Din aceasta perspectiva, ceasul nu isi are locul in biserica. El nu poate masura timpul lui Dumnezeu. De aceea, slujbele in biserici, rugaciunile in general, nu trebuie facute cu ochii pe ceas, numarand secunde, minute, ore. Ce rost mai are ceasul in biserica atunci cand ai constiinta faptului ca prin Euharistie gusti din "Izvorul cel fara de moarte" spre "viata de veci"? |
Citat:
Cind stau si lenevesc, NU stiu ce este timpul, insa cind am de intretinut o familie sau sa-mi fac datoria de cetatean dintr-o data, ca prin minune, evrica, STIU!!!! |
Citat:
|
Andrei, nu se spune in Heruvic "toata grija cea lumeasca sa o lepadam"? Crezi ca cei care au alcatuit aceasta cantare nu stiau de copii si de problemele lor? Stiau, dar mai stiau ceva spre deosebire de noi, ca Dumnezeu e lucrator in cei ce se arata lucratori in a implini voia Sa.
Sa nu uitam ca Apostolii nu l-au putut vindeca pe copilul lunatic tocmai din acest motiv, putina credinta. Cu multa credinta vom avea si copii linistiti si sanatosi. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:51:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.