Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Femeia insarcinata (din minunatele Invataturi - sfaturi duhovnicesti ) (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6531)

Rodica50 03.08.2010 13:48:43

Ei, bine, Cristian, ai dreptate, copilul meu este foarte credincios si pentru ca ma rugam lui Dumnezeu permanent pentru el. De asemenea a mostenit pasiunea pentru citit pe care o aveam. Sunt multe de spus...cu cata gingasie isi arata credinta in Dumnezeu cand era mic, alegerea pe care a facut-o ulterior neindemnat...parintii ar trebui sa tina seama de asemenea sfaturi deosebit de pretioase...sunt adevarate toate cate le-ai spus- protejarea copilului de agresiune exterioara venita din partea tatalui...pe atunci nu le stiam, dar Dumnezeu vegheaza tainic si nimeni nu cunoaste caile Lui .

maria32 04.02.2013 01:36:03

Desi nu sunt inca mama, mai am cateva luni pana atunci, in asteptarea nasterii copilului pe care ni l-a trimis in dar Bunul Dumnezeu incerc sa aplic toate aceste sfaturi de a caror insemnatate nu ma indoiesc catusi de putin.
Am o atat de placuta stare de liniste sufleteasca atunci cand ma rog si parca simt pruncul cum tresara in pantecele meu cand intram in Sfanta Biserica.
Sper din tot sufletul ca Domnul sa ne daruiasca un copilas sanatos si credincios si vom fi cei mai fericiti parinti din lume.
Am gasit si niste rugaciuni f frumoase pe care femeia insarcinata le poate spune in perioada cat poarta copilul in pantece, cred ca exista si aici pe forum dar in alt topic.

Ekaterina 04.02.2013 19:33:08

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 500938)
Desi nu sunt inca mama, mai am cateva luni pana atunci, in asteptarea nasterii copilului pe care ni l-a trimis in dar Bunul Dumnezeu incerc sa aplic toate aceste sfaturi de a caror insemnatate nu ma indoiesc catusi de putin.
Am o atat de placuta stare de liniste sufleteasca atunci cand ma rog si parca simt pruncul cum tresara in pantecele meu cand intram in Sfanta Biserica.
Sper din tot sufletul ca Domnul sa ne daruiasca un copilas sanatos si credincios si vom fi cei mai fericiti parinti din lume.
Am gasit si niste rugaciuni f frumoase pe care femeia insarcinata le poate spune in perioada cat poarta copilul in pantece, cred ca exista si aici pe forum dar in alt topic.

Sa iti ajute Dumnezeu Maria sa nasti cu bine un bebe sanatos! Si eu am gasit acele rugaciuni si m-am bucurat nespus, imi facea tare bine sa le citesc. Ma rugam Maicii Domnului sa-mi ajute sa nasc normal, sa nu fac cezariana si sa-mi usureze durerile nasterii, iar Maica Domnului mi-a ajutat. Ma bucur ca te folosesti de sfaturile parintilor cu viata imbunatatita, este atat spre binele vostru ca parinti cat si spre binele copilului, vei vedea asta in timp. Sa ai nastere usoara! Sa ne anunti si pe noi fericitul eveniment, sa ne bucuram alaturi de voi.

maria32 04.02.2013 21:52:14

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 501120)
Sa iti ajute Dumnezeu Maria sa nasti cu bine un bebe sanatos! Si eu am gasit acele rugaciuni si m-am bucurat nespus, imi facea tare bine sa le citesc. Ma rugam Maicii Domnului sa-mi ajute sa nasc normal, sa nu fac cezariana si sa-mi usureze durerile nasterii, iar Maica Domnului mi-a ajutat. Ma bucur ca te folosesti de sfaturile parintilor cu viata imbunatatita, este atat spre binele vostru ca parinti cat si spre binele copilului, vei vedea asta in timp. Sa ai nastere usoara! Sa ne anunti si pe noi fericitul eveniment, sa ne bucuram alaturi de voi.

Doamne ajuta! Multumesc pentru urari.

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:15:25.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.