Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Muzica Bisericeasca (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5040)
-   -   Muzica, factor de educație în viața tinerilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5883)

Atreides 30.09.2009 16:26:45

As vrea sa stiu si eu cum este privita muzica metal in cercurile de crestini...

Mihail_dt 31.07.2010 04:53:29

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 168835)
Bun, inteleg ca ne confruntam cu toate aceste lucruri spuse pe nume, dar nu este suficient ca trambitzam lucrurile astea, ci trebuie sa luptam impotriva lor sau macar sa nu le infaptuim. Cu ce te ajuta pe tine ca asculti versurile alea? Ai invatat din versurile alea ca nu trebuie sa fii corupt, superficial, homosexual? Ce efecte produc in tine? Te tulbura sau te linistesc? Nu trebuie sa imi raspunzi la avalansa asta de intrebari, ci doar sa te gandesti daca muzica asta iti face mai mult rau sau bine. banuiesc ca daca i-ai spus duhovnicului ca asculti Parazitii a fost pentru ca ai simtit ca ceva nu e ok... si atunci?...

Nu-i de vină cine cânta astfel de versuri, ci mai repede cine cumpăra muzica lor încurajand producția

mihaila_alin 19.08.2010 22:40:01

Citat:

În prealabil postat de Atreides (Post 170042)

muzica metal este privita de crestini,precum priveste ciinele pe mita.

Rodica50 20.08.2010 09:39:04

Muzica buna sensibilizeaza- pentru cei ce compun muzica, pentru cei ce o gusta, acesta este un mod de a-si exprima sentimentele, un mod de a se ruga, de a se elibera, de a slefui suflete...depinde ce muzica ascultam- acest lucru spune mult despre noi ca oameni- pregatire, origini, cerc de prieteni... ce vrem de la viata, ce vrem sa daruim celor de langa noi.

Ontario 25.10.2010 23:13:01

"Putin, foarte putin" - Gogu Steriade a.k.a. Dem Radulescu

Cred ca aceste cuvinte ale personajului de exceptie interpretat de "Bibanul" in "B.D. la munte si la mare" sunt cele mai potrivite pentru a exprima cat de mult influenteaza sau educa muzica buna tineretul contemporan. In rest..., doar sexualitate. Curios: desi ne aflam pe un site ortodox, la subiectul "dedicat" perversiunilor sexuale dintre soti in cadrul familiei erau astazi 22 de pagini de pareri. Cand vine vorba, insa, de muzica, am gasit doar 3. Putin, foarte putin! Cu totii suntem perversi, intr-un fel sau altul, dar suntem si afoni in acelasi timp? ("Luati o octava" - Puiu Calinescu; concurenta: "De unde?")

Cu respect, just_inn33

VEGIRO 26.10.2010 00:40:43

Citat:

În prealabil postat de Atreides (Post 170042)

muzica metal depinde la ce gen te referi sunt multe formatii metal satanice acelea nu prea intra in sfera de muzica buna pentru o evolutie sufleteasca pozitiva dar sunt formatii metal care da si eu le ascult si nu doar metal in general rock de calitate si am alti prieteni tot crestini care asculta the same music cel putin din cercul meu de crestini pe care ii cunosc sper sa iti fie de folos raspunsul god bless

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:55:32.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.