![]() |
Citat:
Doamne ajuta |
Nu te lasa !!
Decat sa te lasi de fumat mai bine sa te lasi desavarsit si complet de bautura ! Adica sa nu mai pui gura pe bautura in viata ta niciodata. Cu fumatul nu e o problema ! Adevarata barbatie si putere se vede la bautura ! E un sfat bun !
|
lasatul de fumat
vad ca sunt destule pagini de teorii..dar cred ca iti trebuie vointa sa te lasi de fumat nu altceva! sa constientizezi ca nu ai nici un avantaj!
|
Citat:
Acum două zile am gasit un mesaj de la Ionut care avuse atunci si probleme de alta natura.Mi-a spus ca este fericit,ca este ocupat dar....de fumat nimic! Poate nu vrea sa se laude! Ii voi scrie ca-l asteptam pe forum cu vesti. |
Multumiri la toata lumea pentru sustinere
Citat:
Eu cu talantii mai putini= viciu mai mic (fumatul); Cei cu mai multi talanti poate au vicii mai grele. Si spun asta pentru ca Dumnezeu ne-a incredintat de faptul ca in orice necaz pe care-l aveam, vom avea si calea (puterea, barbatia, harul, talantii sau cum vrei tu sa-i spui) prin care sa depasim acel necaz. Important este sa puna fiecare inceput bun. Doamne ajuta! |
autosugestie sau NLP
|
Citat:
Dar de ce autosugestie? E doar rugaciune si ajutor Divin! |
Gogu este prietenul nostru :) (Google)
NLP - Neuro-linguistic programming - programare neurolingvistica. Cat despre autosugestie, sunt destule articole pe net, incat nu e cazul sa mai scriu si eu unul. Inseamna, pe scurt, programarea subconstientului, parte de care tine o buna parte din succesele/esecurile noastre; sunt diferente evidente intre autosugestie si rugaciune. |
Citat:
|
Citat:
Dumnezeu sa te binecuvanteze din cerurile cele prea inalte!!! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:56:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.