Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ajutor pentru a ma lasa de fumat (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5292)

Hartford 02.02.2009 14:07:47

Citat:

În prealabil postat de Crestin_Simona (Post 112884)
Ai vreo veste de la Ionut?
Nu de alta dar la ora 18.00 (si un pic) se fac 8 zile de cand cu ajutorul lui Dumnezeu si a Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, m-am lasat de acest viciu.
Am citit toate postarile, si daca imi permite Ionut, asi vrea sa multumesc la toata lumea in numele lui, ca l-ati sustinut.
Nu-l cunosc, dar stiu ca asa ati fi facut cu oricine.
Ionut, daca ai reusit, felicitari!
Daca nu, mai intra pe topic si mai povestim...!

Felicitari draga Simona asta inseamna ca Dumnezeu te-a ajutat si tine-o asa sa speram ca si Ionut a facut la fel ca tine.
Doamne ajuta

AndreiVlad 02.02.2009 14:27:22

Nu te lasa !!

Decat sa te lasi de fumat mai bine sa te lasi desavarsit si complet de bautura ! Adica sa nu mai pui gura pe bautura in viata ta niciodata. Cu fumatul nu e o problema ! Adevarata barbatie si putere se vede la bautura ! E un sfat bun !

ionell 02.02.2009 14:40:36

lasatul de fumat

vad ca sunt destule pagini de teorii..dar cred ca iti trebuie vointa sa te lasi de fumat nu altceva! sa constientizezi ca nu ai nici un avantaj!

dorinastoica14 02.02.2009 15:40:31

Citat:

Nu de alta dar la ora 18.00 (si un pic) se fac 8 zile de cand cu ajutorul lui Dumnezeu si a Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, m-am lasat de acest viciu.
Am citit toate postarile, si daca imi permite Ionut, asi vrea sa multumesc la toata lumea in numele lui, ca l-ati sustinut.

Simona! Felicitaări daca ai rusit sa nu mai fumezi,mai bine cand iti vine sa fumezi intra pe forum....ca si forumul este ca si tigara ,iti da dependenta dar nu dauneaza sanatatii:p
Acum două zile am gasit un mesaj de la Ionut care avuse atunci si probleme de alta natura.Mi-a spus ca este fericit,ca este ocupat dar....de fumat nimic!
Poate nu vrea sa se laude! Ii voi scrie ca-l asteptam pe forum cu vesti.

Crestin_Simona 02.02.2009 15:41:03

Multumiri la toata lumea pentru sustinere

Citat:

În prealabil postat de AndreiVlad (Post 112900)
Decat sa te lasi de fumat mai bine sa te lasi desavarsit si complet de bautura ! Adica sa nu mai pui gura pe bautura in viata ta niciodata. Cu fumatul nu e o problema ! Adevarata barbatie si putere se vede la bautura ! E un sfat bun !

Ei frate...fiecaruia dupa talantii lui!
Eu cu talantii mai putini= viciu mai mic (fumatul);
Cei cu mai multi talanti poate au vicii mai grele. Si spun asta pentru ca Dumnezeu ne-a incredintat de faptul ca in orice necaz pe care-l aveam, vom avea si calea (puterea, barbatia, harul, talantii sau cum vrei tu sa-i spui) prin care sa depasim acel necaz.
Important este sa puna fiecare inceput bun.
Doamne ajuta!

alx 02.02.2009 17:02:15

autosugestie sau NLP

Crestin_Simona 02.02.2009 21:06:28

Citat:

În prealabil postat de alx (Post 112949)
autosugestie sau NLP

Ce inseamna NLP?
Dar de ce autosugestie?
E doar rugaciune si ajutor Divin!

alx 02.02.2009 21:23:48

Gogu este prietenul nostru :) (Google)
NLP - Neuro-linguistic programming - programare neurolingvistica.
Cat despre autosugestie, sunt destule articole pe net, incat nu e cazul sa mai scriu si eu unul. Inseamna, pe scurt, programarea subconstientului, parte de care tine o buna parte din succesele/esecurile noastre; sunt diferente evidente intre autosugestie si rugaciune.

geo.nektarios 02.02.2009 22:03:19

Citat:

Dumnezeu sa te Binecuvineze si Maica Domnului sa te ocroteasca!!! Tine-te de rugaciune si nu te lasa! Cere ajutorul mereu de la Dumnezeu cere mereu sa te intareasca in CREDINTA, ca fara de El nu putem face NIMIC! A fost Harul Lui asupra fratiei tale! Sa Ii mltumesti si sa Il rogi sa nu-L ia de la tine ca altfel vei cadea in mai grele patimi... Doamne fereste!!! Fii binecuvantata!!! :5:

Crestin_Simona 02.02.2009 22:39:18

Citat:

În prealabil postat de geo.nektarios (Post 113147)
Dumnezeu sa te Binecuvineze si Maica Domnului sa te ocroteasca!!! Tine-te de rugaciune si nu te lasa! Cere ajutorul mereu de la Dumnezeu cere mereu sa te intareasca in CREDINTA, ca fara de El nu putem face NIMIC! A fost Harul Lui asupra fratiei tale! Sa Ii mltumesti si sa Il rogi sa nu-L ia de la tine ca altfel vei cadea in mai grele patimi... Doamne fereste!!! Fii binecuvantata!!! :5:

Asa am sa fac!
Dumnezeu sa te binecuvanteze din cerurile cele prea inalte!!!

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:56:32.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.