Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Sa ne cunoastem...!!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5006)

angel_wings 03.12.2008 12:35:15

e bine sa aiba fiecare cateva date despre el ...pt ca doar stiind macar cat de putin despre cel cu care vorbesti ...parca te simti mai apropiat de el...parca acel sentiment de "un strain" se diminueaza.

Anca-Miha 03.12.2008 16:24:57

Sentimentul de "un strain", cum zici dispare dupa ce citesti postarile, vezi modul de a gandi, descoperi daca are credinta, cunoastere, daca iubeste pe aproapele, etc.
Dupa o vreme ajungi sa stii cu cine esti in conversatie. Mai multa apropiere se realizeaza pe MP, prin e-mail, telefon, video sau intalnire, nu neaparat aici in vazul lumii.
Asa gandesc eu. Si pot sa va spun ca am cunoscut , la propriu, oameni deosebiti pe acest forum; dar asta tine de sfera personala.

geo.nektarios 21.12.2008 01:58:43

Sunt membri noi... dar care raman in "taina"... nu vor sa se "arate"...

cristiboss56 21.12.2008 02:06:54

Citat:

În prealabil postat de geo.nektarios (Post 105200)
Sunt membri noi... dar care raman in "taina"... nu vor sa se "arate"...

Invata Geo, tatoneaza terenul ! Important ca sunt cu noi.

dorinastoica14 21.12.2008 21:27:15

Anca are dreptate.Citind postarile iti dai seama ce fel de om este cel care scrie.Felul cum arata sau varsta conteaza mai putin caci in fata lui Dumnezeu suntem asemenea si bogatul si saracul si tanarul si batrinul si uratul si frumosul.Conteaza sa fim in acelasi Duh.

C.tin 21.12.2008 23:15:44

Citat:

În prealabil postat de geo.nektarios (Post 102266)
Frații mei dragi, cândva, un părinte (Adrian) a deschis un topic având ca scop să ne cunoaștem vârsta fiecăruia de pe forum! Dar dacă ne uităm mai bine fiecare la "public profle" vedem că ne putem trece date personale... oare nu poate fiecare să își treacă datele acolo? E cel mai bine pt a ne cunoște, pentru a fi o "familie" pe acest forum... Eu de multe ori vreau să văd detalii despre o anumită persoană și nu găsesc decât data de înregistrare pe forum... atât! Are cineva de ascuns ceva? Nu cred!Eu mi-am completat de la început, nu mă laud, dar eu cred că e bine să ne completăm datele fiecare pe profilul său! Vă rog să mă iertați pentru îndrăzneală și dacă cer prea mult!

Omul se cunoaste mai bine dupa roade, din ceea ce scrie si mie asta imi e suficient. A sti si datele "profile" -detaliile personale, tin mai mult de [SIZE="3"]curiozitate[/SIZE] decat de [SIZE="3"]"sa ne cunoastem"[/SIZE].
Sper sa nu va suparati pe mine.... N-am nimic de ascuns, dar eu mai degraba prefer sa dezamagesc un curios de date personale, decat sa-l satisfac expunandu-le public!

cristiboss56 21.12.2008 23:28:32

Citat:

În prealabil postat de C.tin (Post 105320)
Omul se cunoaste mai bine dupa roade, din ceea ce scrie si mie asta imi e suficient. A sti si datele "profile" -detaliile personale, tin mai mult de [SIZE="3"]curiozitate[/SIZE] decat de [SIZE="3"]"sa ne cunoastem"[/SIZE].
Sper sa nu va suparati pe mine.... N-am nimic de ascuns, dar eu mai degraba prefer sa dezamagesc un curios de date personale, decat sa-l satisfac expunandu-le public!

Mi se pare firesc sa aiba fiecare obtiunea lui proprie, cat despre curiosi , nu scapi tu asa usor si nimeni dealtfel. Aici pe forum da, dar in alta parte . . . Si sa nu uita ca aceasta "blamata" curiozitate, a fost motorul, imboldul dezvoltarii societatii omenesti.

cristiboss56 21.12.2008 23:36:24

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 105322)
Mi se pare firesc sa aiba fiecare obtiunea lui proprie, cat despre curiosi , nu scapi tu asa usor si nimeni dealtfel. Aici pe forum da, dar in alta parte . . . Si sa nu uita ca aceasta "blamata" curiozitate, a fost motorul, imboldul dezvoltarii societatii omenesti.

* * * Scuze pt. micile greseli de redactare ! * * *

Anca-Miha 22.12.2008 05:02:15

Numele de botez il stim; la fel si varsta si apartenenta in ceea ce priveste credinta. Unii chiar au scris data de nastere.
Drept sa va spun, de cand va citesc mesajele, nu imi mai sunteti straini; e ca si cand v-as cunoaste de mult. Cuvintele spun foarte mult...mai mult decat infatisarea. Prin cuvinte vorbeste sufletul.

C.tin 22.12.2008 10:47:06

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 105322)
Mi se pare firesc sa aiba fiecare obtiunea lui proprie, cat despre curiosi , nu scapi tu asa usor si nimeni dealtfel. Aici pe forum da, dar in alta parte . . . Si [SIZE=3][COLOR=magenta]sa nu uita ca aceasta "blamata" curiozitate, a fost motorul, imboldul dezvoltarii societatii omenesti[/COLOR][/SIZE].

Ei frate,,,! daca ajungem sa vorbim despre curiozitate, ne spune aici sfintii parinti ca nu toata curiozitatea e rea! Si cum putem sti daca e din cea buna? O confruntam cu intrebarea...Este scopul curiozitatii, intru a descoperi cele mantuitoare? Daca nu e curiozitatea spre mantuire, adica cea buna, e cea lumeasca fara rod ori chiar bolnava...

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:58:40.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.