![]() |
Dar cu ce mai curatam constiinta, Achimovjan? pasta de dinti? Sapun? Ca tipa, cand stie ca n-are voie sa se prezinte asa in biserica, sa ia anafura si sa se gandeasca la imbratisari.
Si nici sa ingrijeasca intai de foame, de sete -de trup- si apoi de suflet. (la faza asta ma recunosc pacatoasa, rezist greu sa nu mananc pana la pranz) Din cate stiu, nu se poate sa faci dragoste seara, iar dimineata sa mergi la biserica, avand inca alte ganduri decat cele de pocainta. Trebuie sa mai treaca un pic de timp. Nu stiu nici eu cat e acel timp. Oricum, mai mult de 12 ore. |
Citat:
|
femeia este necurata 7 zile de la prima scurgere... barbatul, de asemenea, este necurat, dar probabil ca numai in ziua respectiva, nu stiu, interesati-va.
omul este necurat daca fumeaza (la mine in Biserica, fumatorii nu numai ca sunt opriti de la Sf Impartasanie, anafura si celelalte... dar nici sa sarute icoanele n-au voie; si e bine pt ca pe multi i-a ambitionat de s-au lasat :D ) si asa mai departe... la ironii ne pricepem toti, dar sa ne gandim putin... Doamne fereste |
se vede ca unora le trebuie dictionar de a traduce tenta subtila si inteligenta ironica a mesajelor lui achimovjan... eliberati-va!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! incercati sa puteti citi dincolo de cuvinte... nu mai fiti orbiti de prejudecati sin indoctrinari!!!!
|
Citat:
|
Marina draga, e un forum crestin, ai chef de ironii? imi provoaca greata oamenii care se baga ca nuca-n perete.
pana data viitoare, poate inveti sa folosesti functia "mp" daca nu esti pe subiect |
ah.. sorry, credeam ca mi te-ai adresat mie.
pai... daca ma intrebi pe mine ... Biserica oficiala e plina de putregai... ce sa mai vorbesc de-un "preot" care fumeaza... |
Citat:
|
Va multumesc pentru raspunsuri...inca nu sunt lamurita pe deplin....dar mai ma interesez si mai astept raspunsuri de la voi:)
|
Se vorbeste adesea ca anafura inlocuieste Sfanta Euharistie. Dimpotriva, rostul ei este sa intretina viu in sufletele noastre simtul lipsei Sfintei Euharistii si dorinta de a ne face vrednici sa ne impartasim cu Trupul si Sangele Domnului. Daca ramanem la o intelegere ingusta - anafura inlocuieste Euharistia - riscam sa ramanem doar la ea, invocand motivul - nu sunt vrednic decat de anafura.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:08:54. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.