Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Apelez la rugaciunile voastre (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4074)

alexina 20.08.2008 20:42:30

:)Am citit mesajele voastre de incurajare si am constatat ca nu sunt singura. Va multumesc pentru incurajari , pentru cuvintele calde sipentru rugaciuni.Am fost operata ,am iesit cu bine din operatie si acum sunt acasa.Maicuta Domnului m-a ajutat si Bunul Dumnezeu m-a intarit.In ciuda varstei mele toata lumea spunea ca mi-am revenit repede. Si cei de-acasa se asteptau sa ma vada mai topita . Chiar au ramas placut surprinsi.Dupa 4 ore de stat in operati ,m-am ridicat destul de repede . Multumesc Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca mi-au ascultat rugaciunile.

anishorik 20.08.2008 20:45:48

ma bucur foarte mult pentru tine:D...Dumnezeu sa te intareasca si in continuare.

getaballa 20.08.2008 20:59:16

Dumnezeu si Maica Sfanta sa te ocroteasca draga mea!Iti doresc din tot sufletul sa te insanatosesti cat mai repede si sa te bucuri de bunatatea si iubirea ce o revarsa asupra noastra a tuturor, bunul Dumnezeu.Sa-I multumesti si sa-I multumim toti pentru grija ce ne-o poarta .

Cu noi este Dumnezeu !

MarinaAlca 23.08.2008 01:49:26

Citat:

În prealabil postat de alexina
:)Am citit mesajele voastre de incurajare si am constatat ca nu sunt singura. Va multumesc pentru incurajari , pentru cuvintele calde sipentru rugaciuni.Am fost operata ,am iesit cu bine din operatie si acum sunt acasa.Maicuta Domnului m-a ajutat si Bunul Dumnezeu m-a intarit.In ciuda varstei mele toata lumea spunea ca mi-am revenit repede. Si cei de-acasa se asteptau sa ma vada mai topita . Chiar au ramas placut surprinsi.Dupa 4 ore de stat in operati ,m-am ridicat destul de repede . Multumesc Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca mi-au ascultat rugaciunile.

Mare bucurie Alexandra!!!!!!!! ce veste buna ne dai!!!!!! Doamne ajuta ca totul a decurs bine!!.. si ca o paranteza, nu stiu de ce eu tot timpul am avut impresia ca ai in jur de 20 ani, dar cititnd postarea ta vad ca mai sunt vreo 2- 3 anishori in plus fatza de ce am crezut eu:D:D.. O imbratishare cu mult drag ptr tine Alexandra

cristiboss56 23.08.2008 04:02:44

Citat:

În prealabil postat de alexina

Dumnezeu sa -ti fie alaturi si in continuare , bucurandu-te din plin de viata, alaturi de cei dragi tie.

veilur 27.08.2008 23:05:41

A iesit totu bine?

kikyo_ea 04.04.2011 11:39:25

Sa te ajute Dumnezeu!

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:16:38.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.