![]() |
eu nu am o rugaciune preferata..dar stiu o rugaciune ce ma ajutat fffff mult..vo scriu si voua si stiu k o sa va ajute.:Sf Marta,ma indrept plin de incredere catre tine cerandu-ti ajutor.Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.Spre a-ti arata recunostiinta mea,iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in tristete si durerile mele.In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii,in casa ta din Betania,te implor,roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inimi astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoiile noastre,mai ales in durerea care ma copleseste acuma(....)Te implor,ajutatoarea celor aflati in suferinta,infrange orice necazuri si greutati precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.Tatal nostru,Bucura-te Maria,Slava Tatalui..si de 3 ori"Sfanta Marta,roaga-te pentru noi"...Se va spune timp de noua marti la rand,avand aprinsa o lumanare sfintita.Rugaciunea este atat de puternica incat inainte de terminarea Noveneni se poate primi lucrul cerut,oricat ar parea de greu,daca avem mare incredere in Dumnezeu si ne rugam plin de credinta.
|
Eu citesc Crezul.
|
Sfinta Liturghie de la un capat la celalalt este ca un izvor din care beau mereu si mereu imi este sete!
"Doamne Dumnezeul cerului si al pamintului primeste rugaciunea roabei tale.....care traieste in pacat!" |
Cuvine-se cu adevarat ...
Bucura-te ceea ce esti plina de har,Marie, Domnul este cu tine,binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul pintecelui tau ca ai nascut pe Mintuitorul sufletelor noastre. Paraclisul Maicii Domnului Doamne si Stapinul vietii mele... Citiva psalmi alesi Sfinta Liturghie Cind se pomenesc numele Lui Dumnezeu,Maicii Domnului,Sfintilor,ingerilor si oamenilor raposati... Daca o fi sa traiesc in imparatia lui Dumnezeu,cred ca mi-ar place tare mult sa cunosc viata fiecarui om care a trait pe acest pamint,in tot ceea ce a avut ea mai bun...sa ma minunez de ei dar si de Domnul nostru care a lucrat prin ei. draga Alynna, L-ai cunoscut personal pe parintele Paisie Olaru ? Daca da,poti sa ne spui citeva cuvinte despre dinsul ? |
Crezul este o rugaciune foarte importanta.Cred bine?
|
Citat:
|
Psalmul 142
1. Doamne, auzi rugăciunea mea, ascultă cererea mea, întru credincioșia Ta, auzi-mă, întru dreptatea Ta.
2. Să nu intri la judecată cu robul Tău, că nimeni din cei vii nu-i drept înaintea Ta. 3. Vrăjmașul prigonește sufletul meu și viața mea o calcă în picioare; făcutu-m-a să locuiesc în întuneric ca morții cei din veacuri. 4. Mâhnit e duhul în mine și inima mea încremenită înlăuntrul meu. 5. Adusu-mi-am aminte de zilele cele de demult; cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mâinilor Tale m-am gândit. 6. Întins-am către Tine mâinile mele, sufletul meu ca un pământ însetoșat. 7. Degrab auzi-mă, Doamne, că a slăbit duhul meu. Nu-ți întoarce fața Ta de la mine, ca să nu mă asemăn celor ce se coboară în mormânt. 8. Fă să aud dimineața mila Ta, că la Tine îmi este nădejdea. Arată-mi calea pe care voi merge, că la Tine am ridicat sufletul meu. 9. Scapă-mă de vrăjmașii mei, că la Tine alerg, Doamne. 10. Învață-mă să fac voia Ta, că Tu ești Dumnezeul meu. Duhul Tău cel bun să mă povățuiască la pământul dreptății. 11. Pentru numele Tău, Doamne, dăruiește-mi viață. Întru dreptatea Ta scoate din necaz sufletul meu. 12. Fă bunătate de stârpește pe vrăjmașii mei și pierde pe toți cei ce necăjesc sufletul meu, că eu sunt robul Tău. |
Nu ne lepada pe noi de la Fata Ta si Duhul Tau cel Sfant nu-L lua de la noi.
;) |
Crezul,Psalmul 50 ,Imparate ceresc.
|
Citat:
Foarte frumoasa aceasta rugaciune! Este cumva a Parintelui Rafail Noica? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:11:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.