Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Carduri de Craciun (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2856)

Hartford 15.12.2007 14:12:23

Citat:

În prealabil postat de mirelat
:) Hartford vrea sa zica felicitari, nu carduri de cumparaturi! :D

Draga Hartford, sa stii ca sunt si felicitari de Craciun cu tematica religioasa, cauta la American Greetings, eu chiar am luat unele foarte frumoase. Dar e drept ca sunt si multe junk, care nu prea au legatura cu Craciunul, poate doar bucuria de a da/primi daruri.

Aha catolice Maica Domnului cu parul pe afara.;)

Glamorous_witch 15.12.2007 14:32:23

Nu vrei sa facem schimb?prietenii de familie ne aduc toti icoane(chiar daca i-am rugat sa nu ne mai dea cadouri-oricum nu sarbatorim craciunul).Nu stiu de ce,probabil le primesc si ei.....dar ne chinuim pe urma sa le dam rudelor,unor prieteni,vecinilor,etc.mama nu vrea sa le arunce:rolleyes:

cristiboss56 15.12.2007 14:50:36

Citat:

În prealabil postat de Glamorous_witch
Nu vrei sa facem schimb?prietenii de familie ne aduc toti icoane(chiar daca i-am rugat sa nu ne mai dea cadouri-oricum nu sarbatorim craciunul).Nu stiu de ce,probabil le primesc si ei.....dar ne chinuim pe urma sa le dam rudelor,unor prieteni,vecinilor,etc.mama nu vrea sa le arunce:rolleyes:

Fa-le la randu-ti cadou. Acestea nu sunt timbre sau alte cele ! Dumnezeu sa te lumineze ! +

Hartford 17.12.2007 03:25:15

Citat:

În prealabil postat de Glamorous_witch

Si eu care credeam ca vorbesc numai cu ortodocsi aici sau poate ai gresit adresa.
Dumnezeu sa te indrume pe drumul corect.

C-tin 17.12.2007 12:57:40

Fratilor! Ce credeti? Ar fi rau ca BOR (cu mitropoliile/episcopiile internationale románe)sa-si asume responsabilitatea imprimarii si vanzarii felicitarilor pt sarbatorile crestine?

De curand m-am intors din Romania, si nu stiu daca voi ati vazut ori gasit, dar eu n-am reusit sa gasesc la POSTA felicitari crestine! Si eu care gandeam ca acasa trebuie sa fie... :(

alynnna 17.12.2007 16:27:37

Citat:

În prealabil postat de Hartford
Nu bancomate -Felicitari cu dedicatie.
Mi-a placut asta:
Cine se baga intre lupi trebuie sa urle.:D

Sarbatori cu pace.

:)Sarbatori fericite si dumneavoastra!:rolleyes:

erzbet 17.12.2007 17:28:31

Amuzant, ii acuzam pe americani ca ei asociaza craciunul cu rosu si verde, in schimb nu mai spunem "felicitari", ci "carduri"....si acuzam si oamenii cu intentii bune, ca sunt de departe de tematica religioasa a Craciunului....ei bine, femeia care a facut cadou felicitarea cu pisicuta e mai aproape de aceasta tematica decat initiatorul topicului, in opinia mea, desigur

Hartford 18.12.2007 06:45:36

Citat:

În prealabil postat de erzbet
Amuzant, ii acuzam pe americani ca ei asociaza craciunul cu rosu si verde, in schimb nu mai spunem "felicitari", ci "carduri"....si acuzam si oamenii cu intentii bune, ca sunt de departe de tematica religioasa a Craciunului....ei bine, femeia care a facut cadou felicitarea cu pisicuta e mai aproape de aceasta tematica decat initiatorul topicului, in opinia mea, desigur

Opinia ta e gresita. Eu traiesc in America de ceva ani si am scapat si eu un cuvint americanesc(carduri) .Voi traiti in Romania si vorbiti juma englezeste si pe la magazine , voi nu mai spuneti multumesc ,bine, duminica ci thanks ,weeekend,ok, si asa mai departe. Voi sinteti mai americani fara cetatenie asa vezi ca nu ai dreptate.
Aici ma lupt cu rominii mei sa mentinem limba noastra , obiceiurile arta culinara si sa nu uitam ca sintem Romini si de unde am plecat,si sa ne multumim si cu putin si mai ieftin.

Mincate-ar RAIUL sa te manince.:)

Hartford 18.12.2007 06:55:17

Citat:

În prealabil postat de C-tin
Fratilor! Ce credeti? Ar fi rau ca BOR (cu mitropoliile/episcopiile internationale románe)sa-si asume responsabilitatea imprimarii si vanzarii felicitarilor pt sarbatorile crestine?

De curand m-am intors din Romania, si nu stiu daca voi ati vazut ori gasit, dar eu n-am reusit sa gasesc la POSTA felicitari crestine! Si eu care gandeam ca acasa trebuie sa fie... :(

E o ideie buna zic eu.
Eu ma chinui sa gasesc la magazine grecesti si nu sint asa multe magazine unde locuiesc eu.Daca ar avea episcopiile am putea comanda din timp de la ei.

Sarbatori fericite Ctin.

MarinaAlca 09.02.2009 13:28:34

Citat:

În prealabil postat de C-tin (Post 53480)

Daca cauti gasesti....eu am cumparat din Romania niste felicitari superbe cu nasterea Domnului( Nu DE LA POSTA) pe care le-am trimis prietenilor din strainatate.. toti au ramas f surprinsi de frumusetea lor...

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:59:22.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.