![]() |
Citat:
|
Nu vrei sa facem schimb?prietenii de familie ne aduc toti icoane(chiar daca i-am rugat sa nu ne mai dea cadouri-oricum nu sarbatorim craciunul).Nu stiu de ce,probabil le primesc si ei.....dar ne chinuim pe urma sa le dam rudelor,unor prieteni,vecinilor,etc.mama nu vrea sa le arunce:rolleyes:
|
Citat:
|
Citat:
Dumnezeu sa te indrume pe drumul corect. |
Fratilor! Ce credeti? Ar fi rau ca BOR (cu mitropoliile/episcopiile internationale románe)sa-si asume responsabilitatea imprimarii si vanzarii felicitarilor pt sarbatorile crestine?
De curand m-am intors din Romania, si nu stiu daca voi ati vazut ori gasit, dar eu n-am reusit sa gasesc la POSTA felicitari crestine! Si eu care gandeam ca acasa trebuie sa fie... :( |
Citat:
|
Amuzant, ii acuzam pe americani ca ei asociaza craciunul cu rosu si verde, in schimb nu mai spunem "felicitari", ci "carduri"....si acuzam si oamenii cu intentii bune, ca sunt de departe de tematica religioasa a Craciunului....ei bine, femeia care a facut cadou felicitarea cu pisicuta e mai aproape de aceasta tematica decat initiatorul topicului, in opinia mea, desigur
|
Citat:
Aici ma lupt cu rominii mei sa mentinem limba noastra , obiceiurile arta culinara si sa nu uitam ca sintem Romini si de unde am plecat,si sa ne multumim si cu putin si mai ieftin. Mincate-ar RAIUL sa te manince.:) |
Citat:
Eu ma chinui sa gasesc la magazine grecesti si nu sint asa multe magazine unde locuiesc eu.Daca ar avea episcopiile am putea comanda din timp de la ei. Sarbatori fericite Ctin. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:59:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.