Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Sotul ideal (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1979)

Raoul 14.03.2011 00:07:30

Definitii ar fi multe. Insa majoritatea nu sunt asa.

Cel mai frumos e sa vi numai noaptea acasa,sa stai la meciuri,la politica,cu berea langa tine si picioarele pe masa etc. :21:

Glumesc. Oricum asta e barbatul tipic zilelor noastre :p

AndruscaCIM 14.03.2011 12:45:28

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 347710)
Definitii ar fi multe. Insa majoritatea nu sunt asa.

Cel mai frumos e sa vi numai noaptea acasa,sa stai la meciuri,la politica,cu berea langa tine si picioarele pe masa etc. :21:

Glumesc. Oricum asta e barbatul tipic zilelor noastre :p

Tipic zilelor unora poate...

AndruscaCIM 14.03.2011 12:47:59

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 72658)
good point! nu cred ca exista barbati in stare sa faca cele de mai sus in mod constant altfel decat din iubire.

Cred ca si educatia are totusi un foarte important rol aici...pentru ca asa s-ar potrivi expresia aceea, care suna cam asa: " Daca cineva nu te iubeste cum vrei tu, nu inseamna ca nu te iubeste!":4:

philalex 22.03.2011 14:43:35

sotul ideal pentru o femeie, este cel care care poate fi condus de acea femeie....:4:

florinna01 29.03.2011 20:37:18

Citat:

În prealabil postat de philalex (Post 349546)
sotul ideal pentru o femeie, este cel care care poate fi condus de acea femeie....:4:

de acord cu tine :))) e asa frumos sa-ti conduci sotul,n-as vrea sa fie un pampalau doar sa-mi dea impresia ca eu conduc ar fi super.

carmen1980 25.01.2012 23:43:40

Citat:

În prealabil postat de Dia20_diana (Post 72584)
in opinia mea sotul ideal este cel care:
1. ii este fidel sotiei, nu o inseala si nu o paraseste dupa ce a imbatranit
2. chiar daca femeia are ca si raspundere treburile casnice, ii da o mana de ajutor, pentru acum majoritatea femeilor lucreaza si inafara casei, deci daca intretinerea familie a devenit o slujba si pentru femei, atunci nu vad de ce nu si treburile casnice sa nu devina o raspundere si pentru barbat
3. este implicat si in educatia copiilor, un copil are nevoie si de afectiunea si atentia unui tata
4. cauta sa se implice in cat mai multe probleme ale casei
5. este un sprijin pentru sotia sa

cer prea multe? :D

Deloc, dar din pacate nu mai gasim asa ceva in ziua de azi .... si eu il vreau pe acela..

carmen1980 25.01.2012 23:45:15

Citat:

În prealabil postat de George.m (Post 347706)
Sotul ideal trebuie sa aiba spirit de jertfa. Din iubire, sa fie gata in orice clipa sa se sacrifice pentru sotia lui. E cel ce nu ramane indiferent la bucuria si la durerea 'jumatatii' sale, ci le resimte mai intens.
As spune ca e desavarsit sotul ce reuseste sa se predea lui Dumnezeu impreuna cu sotia ce i-a fost daruita.

Doamne scoatemi-l si mie pe acela!

Raoul 26.01.2012 00:35:20

Gasesc interesant faptul ca fetele cauta si isi doresc un sot bun,crestin,si baietii deasemenea... vor fete credincioase. Bineinteles,valabil pt. cei/cele care-L iubesc pe Dumnezeu. Fiecare se cauta reciproc deci,dar nu se gasesc. Oare care e cauza? Cedam prea repede? Nu avem rabdare? Sau credinta suficienta?

Doamne-ajuta!

carmen1980 26.01.2012 01:19:36

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 424904)
Gasesc interesant faptul ca fetele cauta si isi doresc un sot bun,crestin,si baietii deasemenea... vor fete credincioase. Bineinteles,valabil pt. cei/cele care-L iubesc pe Dumnezeu. Fiecare se cauta reciproc deci,dar nu se gasesc. Oare care e cauza? Cedam prea repede? Nu avem rabdare? Sau credinta suficienta?

Doamne-ajuta!

Ce baieti mai vor fete credincioase sau care mai stau acum cu fete fara traire trupeasca inainte de nunta? din partea mea, eu am rabdare, ei nu au rabdare
Adumi-l si mie Doamne!

Raoul 26.01.2012 01:32:34

Pai si eu imi doresc sotie credincioasa,dar ce sa fac?? Rugaciune,speranta,nadejde... si se va milostivi Dumnezeu. Alta varianta nu cred ca exista. Bine,am tot timpul,sunt inca tanar. Dar si anii zboara asa de repede...

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:32:58.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.