Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Suferinta baiatului neinsurat (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15043)

Yasmina 02.06.2012 10:23:04

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 449591)
Este......

Păi, tocmai a început să mă gâdile un pitic pe creier că ar merge și un thread despre "suferința bărbăților însurați", acolo să vă țineți.........

Suna bine,numai sa fie spre folos :)

Adriana Cluj 02.06.2012 13:27:58

Citat:

În prealabil postat de myself00 (Post 449568)
aidoma dv...mai puțin la ani în rest...:76:

Mai myself, doar nu vrei sa te insori acuma! Nu e cam devreme?

DragosP 02.06.2012 14:18:07

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 449591)
Este......

Păi, tocmai a început să mă gâdile un pitic pe creier că ar merge și un thread despre "suferința bărbăților catolici însurați", hacolo să vă țineți.........

Am corectat un pic.

stefan florin 02.06.2012 14:30:13

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 449574)
Stii vorba aia: Dumnezeu da,dar nu baga si-n plasa...

@Mihnea Dragomir,extrem de interesanta marturia dvs. cu privire la acele situatii inexplicabile. Cam asa e si la mine,cand nu am prietena mi-as dori sa-mi fac,da' parca nu gasesc nimic. Insa cand am,deja parca vad o gramada de fete singure,care intra in vorba,una mai frumoasa ca alta etc. Oricum nu dau asa mare atentie,mi se par poate simple coincidente...

In fine. Topicul e o "replica" la cel cu suferinta fetelor. Pana la urma nu stiu ce sa zic,nu e neaparat o suferinta,depinde de imprejurari. Mi-e doar sa nu ajunga si forumul asta unul de matrimoniale (ar fi ok macar de ar fi 100% pe considerente crestine). Eu unul am 22 de ani si nu sunt insurat. Ce pot sa zic,mi-am dorit,imi doresc (in sensul ca nu e o varianta pe care nu o exclud),insa nu stiu cat de pregatit sunt. Cand am momente de "singuratate" parca dorinta ar fi ceva mai aprinsa,insa cand am pe cineva langa mine,deja parca nu mai am atata tragere de inima. Exact cum spuneam mai sus,parca e pe dos. Cert e ca sunt destul de tanar,poate inca nu am gasit persoana care sa fie atat pe placul meu cat si pe placul lui Dumnezeu,insa toate la timpul lor. Poate o greseala a fost faptul ca am pus accent si pe frumusetea exterioara,adica fete care sa arate si bine. Deh,astea or fi goangele tineretii...

O alta problema ar fi atasarea prea mare de cele lumesti si modernismul exagerat. Nu stiu,e revoltator,plus ca mai si traim intr-o tara vai de ea,cu posibilitati atat de reduse si saracie la fiecare colt de strada. Sunt dependent de multe lucruri si intr-un fel ma nelinisteste. Cateodata traiesc cu impresia ca daca nu cheltui bani cu o fata si nu o plimbi cu masina,slabe sanse sa o cuceresti. Aici stiu,nu-i bine,insa nici nu prea mai ai de unde alege sincer. Si daca vrei sa agati o pustoaica de 14-15 ani daca nu iesi cu masina nu se uita la tine :21: Deh,democratie,doar asta au vrut parintii/bunicii nostri. Sper doar ca intr-o zi lucrurile sa redevina la "normal",in ritmul asta nu stiu unde vom ajunge. Dependenta de telefon mobil (smartphone),dependenta de internet,nevoie de bani etc. Astea ne omoara! De ex. nu pot sa stau nici la masa daca nu am telefonul langa mine... Oare oi fi la fel de dependent si de nevasta? :)

prietene, tu ai TOATA viata inainte

Mihailc 02.06.2012 14:35:37

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 449631)
prietene, tu ai TOATA viata inainte

Da, și noi ăștilalți începem să avem toată viața înapoi!

stefan florin 02.06.2012 15:46:52

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 449634)
Da, și noi ăștilalți începem să avem toată viața înapoi!

ai cumva 60 de ani?

DragosP 02.06.2012 15:52:38

La 60 e gata?

Adriana Cluj 02.06.2012 15:59:49

Threadul asta e de-a dreptul amuzant :21:.

Mihailc 02.06.2012 16:19:19

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 449642)
ai cumva 60 de ani?

Nu prea contează numărul, cât sentimentul că ce-a mai rămas de parcurs înainte e mai puțin decât ce-a rămas îndărăt.

Ca să ne înveselim puțin, vă propun un catren alcătuit în spiritul topicului de față.

Bărbatul pentru femeie
E-un zăvor ce n-are cheie
Femeia pentru bărbat
E o pernă fără pat .

anna21 02.06.2012 16:22:42

M-a destins sa citesc acest thread..:1:
Dar pentru cei care au glumit doar pe jumatate: eu cred ca este muuuult mai simplu pt un barbat sa se casatoreasca decat pentru o femeie.
In primul rand femeia este educata spre pasivitate, trebuie doar sa fie aleasa ( ca floarea in glastra). Barbatul are avantajul initiativei.
Apoi, in timp ce barbatul cauta in primul rand la infatisare, femeia cauta in primul rand la atitudine. Mai exact: cum o face el sa se simta (ii ofera siguranta, securitate, confort psihic in care ea se poate deschide emotional.. Femeile sunt centrate pe ce simt, in opinia mea... Dar poate gresesc).
Ceea ce face lucrurile simple pt barbati deoarece toate aspectele care tin de autoprezentare sau trezirea unor reactii in celalalt sunt educabile.
(Am o cunostinta care seduce femei.. El sustine ca este mai simplu decat ABC si in ultimii 10 ani nu a existat o femeie sa-l refuze. Destul de trist, mi se pare, dar asta e realitatea..)

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:34:25.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.