![]() |
Citat:
Am pus cam ce am gasit la piata: -arugula -spanac -varza alba -castravete -morcov -mazare -rasaduri de mazare -ceapa rosie -ciuperci -ardei rosu -rosii -ridichi -dovleac(nu mi-ar fi trecut prin cap!!) -brocollini(brocolli imatur,mai fraged) -praz -masline verzi -marar -sare,piper -sos de salata din otet de sampanie,condimentat cu fulgi de drojdie M-am simtit mai bine astazi-eu in general am mari probleme digestive,inca de mic copil reusind performanta ca la 9 ani sa am gastrita,la 11 colita ,la 14 ulcer iar mai tarziu sindromul colonului iritabil +complicatii ale bilei. Acum de curand,am inceput sa am reflux de acid gastric,practic ultimele zile si nopti au fost un cosmar.Refluxul de acid s-a calmat numai astazi cu consumul de cruditati,plus ca nu ma mai simt letargica dupa masa asa cum ma simt de obicei. |
Citat:
Cei care sunt bolnavi stiu,simt diferenta intre o mancare coapta indelung si intre o salata de cruditati. Pana la urma,asta este cel mai important nu? :) |
Salve,
Citat:
Citat:
Instant DROJDIE USCATĂ www.drojdie.ro Ingrediente: drojdie (saccharomyces cerevisiae), emulgator E491 Produs în Franța, ambalat în Croația... Pe drojdia umedă nu-mi amintesc să scrie de Euri, dar aia se folosește altfel decît cea uscată. Drojdia umedă se pune în puțină apă călduță, cu zahăr (brun sau chiar nerafinat dacă găsiți - la Selgros de exemplu este), și se lasă vreo 20 de minute ca să se înmulțească bacteriile respective (se umflă producînd o spumă). |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:16:03. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.