Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Fracturarea hidraulica (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14765)

stefan florin 31.03.2012 08:36:08

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 438100)
Pana la proba contrarie, nu?

asta e deja paranoia amice

DragosP 31.03.2012 08:55:53

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 438102)
Chiar exista certitudinea ca astfel sunt otravite apele?
De unde?

Auzi, (pari) om inteligent. Chiar trebuie să-ți bagi degetul în foc pentru a bănui că te arde? Nu e suficient să-ți imaginezi asta, observând că, de exemplu, o bucată de lemn arde? Adică prin logică și deducție.
Nu trebuie neapărat să faci toate tâmpeniile ca să-ți dai seama că sunt dăunătoare.

Revenind la subiect: într-un mod cât de cât similar se fac (s-au făcut) extracțiile de petrol din zăcămintele aflate pe sfârșit. S-au cam întâmplat chestiile care se prevăd și aici.
Certitudine cred că e mult spus, dar dacă e o cât de mică posibilitate, eu unul nu m-aș juca cu focul. chit că-mi trebuie bani de campanie.

antoniap 31.03.2012 22:22:39

Am gasit un:

fluturas exploataregazesist7

Bine de stiut.

dorinastoica14 31.03.2012 22:46:39

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 438101)
"sunt si mii" te referi la liste de semnaturi pe Internet facute cu mass -uri?

Gandesc asa pe ce baza?
Asta sunt curios..

Sigur ca ai orice drepturi iti imaginezi tu, realitatea e ceva mai diferita de multe ori.

Daca legea le da dreptul, cativa indivizi care se aduna si striga nu o sa-i opreasca.

Sigur, asta nu inseamna ca nu trebuie sa-ti spui punctul de vedere dar..putin probabil sa iasa ceva.
Dar cine stie..

Sunt curios ce iese pentru statul roman din treaba asta..

Mi-am retras cuvintele. Așa e creștinește.

cristiboss56 31.03.2012 22:55:35

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 438202)
De obicei sunt o persoană liniștită și cu simțul măsurii dar de data asta m-a deranjat foarte tare cele ce ai scris.

Iertat sa-mi fie , dar ai uitat de mult de linistea binefacatoare ce o imprastiai in juru-ti cand scrieai ! Judeci mult pe cei ce judeca ! Judeci mult pe cei ce gresesc ! Te rog sa ramai fata aceea cu chibrituri , buna , intelegatoare , rabdatoare . . . , sa ramai ca versul scris de tine !
Cristian

dorinastoica14 31.03.2012 23:04:32

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 438203)
Iertat sa-mi fie , dar ai uitat de mult de linistea binefacatoare ce o imprastiai in juru-ti cand scrieai ! Judeci mult pe cei ce judeca ! Judeci mult pe cei ce gresesc ! Te rog sa ramai fata aceea cu chibrituri , buna , intelegatoare , rabdatoare . . . , sa ramai ca versul scris de tine !
Cristian

Mă bucur că ai citit și că știi ce gândesc (și nu numai eu) . Acum voi șterge ca să nu supăr. Nu Cristi, sunt aceiași persoană pe care o știi!

dorinastoica14 31.03.2012 23:08:18

[quote=dorinastoica14;438062]
mesaj șters

cristiboss56 31.03.2012 23:08:39

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 438207)
Mă bucur că ai citit și că știi ce gândesc (și nu numai eu) . Acum voi șterge ca să nu supăr. Nu Cristi, sunt aceiași persoană pe care o știi!

. . . . . . . "
Pentru mine toate păsările sunt fluturi, / toate pisicile sunt albe ,/ toți copacii sunt arbori / și toți oamenii sunt OAMENI .
Îar dacă se întâmplă să mă înșel , / mă ascund înlăuntrul meu / unde Îngerul Păzitor / mă acoperă cu aripile până uit ! "D.S

florin.oltean75 31.03.2012 23:10:39

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 438203)
Cristian

Cand viata noastra si a semenilor nostri este pusa in pericol,
nu este nicio virtute sa o lasam prada celor imbatati de lacomie si putere.

Sunt alte circumstante in care ne putem da viata cu folos, in spiritul Lui Hristos.

Acum este timpul pentru deteminare si lupta ferma, in primul rand de a-i apara pe cei care nu se pot apara singuri (copii si batrani) si de a ne apara si propriile vieti care trebuie predate doar Lui Hristos.

cristiboss56 31.03.2012 23:13:17

Citat:

În prealabil postat de florin.oltean75 (Post 438210)
Cand viata noastra si a semenilor nostri este pusa in pericol,
nu este nicio virtute sa o lasam prada celor imbatati de lacomie si putere.

Sunt alte circumstante in care ne putem da viata cu folos, in spiritul Lui Hristos.

Acum este timpul pentru deteminare si lupta ferma, in primul rand de a-i apara pe cei care nu se pot apara singuri (copii si batrani) si de a ne apara si propriile vieti care trebuie predate doar Lui Hristos.

Bine , asa-i , caci nu vreau sa te supar ( cel putin pana la sfarsitul postului ):1:

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:53:43.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.