Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14407)

horatiu.miron 15.01.2012 21:27:14

Lucian, indraznesc sa te contrazic. Nu orice guvern ar fi procedat asa. Adu-ti aminte de promisiunile ireale ale opozitiei din campania electorala, uita-te la vecinii unguri, care ca sa-si multumeasca electoratul tot mai radicalizat au refuzat impumuturile atat de necesare de la FMI iar acum se intorc in patru labe ca sa le primeasca.

Lucian008 15.01.2012 21:38:41

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 422215)
Lucian, indraznesc sa te contrazic. Nu orice guvern ar fi procedat asa. Adu-ti aminte de promisiunile ireale ale opozitiei din campania electorala, uita-te la vecinii unguri, care ca sa-si multumeasca electoratul tot mai radicalizat au refuzat impumuturile atat de necesare de la FMI iar acum se intorc in patru labe ca sa le primeasca.

Poate. Dar masurile astea si atat nu vor duce la crestere economica. Am si eu un fix: cresterea economica se bazeaza pe productie. Si Romania nu produce nimic.

cristiboss56 15.01.2012 21:48:04

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 422144)
Si ce-i de ras?

Adevarat , adevarat , sa ne fereasca Dumnezeu de anarhie , de anarhia urbana ce se instealeaza incet , dar sigur , de astfel de violente necunoscute noua pana acum , model britanic , francez . . . ! Astfel de violente vor lua amploare , nu numai la noi ci in intreaga Europa , iar semnalul de alarma a fost tras in urma cu ceva timp de analisti , si nu numai , deci de ras e bine a rade , dar vai de plansul dupa ras . . . !
Atentie marita celor ce se deplaseaza la aceasta ora prin zona centrala a Capitalei , si in zilele ce urmeaza , caci situatia este putin cam mult scapata de sub control .
Doamne ajuta !

arwein 15.01.2012 21:57:00

Noi nu am avut un "Occupy Wall Street" , iar tensiuni sociale sunt, deci era o chestie de timp sa se intample si la noi.

Lucian008 15.01.2012 21:58:01

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 422221)
Adevarat , adevarat , sa ne fereasca Dumnezeu de anarhie , de anarhia urbana ce se instealeaza incet , dar sigur , de astfel de violente necunoscute noua pana acum , model britanic , francez . . . ! Astfel de violente vor lua amploare , nu numai la noi ci in intreaga Europa , iar semnalul de alarma a fost tras in urma cu ceva timp de analisti , si nu numai , deci de ras e bine a rade , dar vai de plansul dupa ras . . . !
Atentie marita celor ce se deplaseaza la aceasta ora prin zona centrala a Capitalei , si in zilele ce urmeaza , caci situatia este putin cam mult scapata de sub control .
Doamne ajuta !

Daca putem sa ne "expunem" predictiile personale, am sa spun si eu care e predictia mea. Da, se vor intensifica protestele. Da, vor deveni din ce in ce mai violente. Doar ca se va intampla cred in 3-4-5 ani. Protestele vor fi intiate si bazate pe idei de extrema dreapta. La noi de exemplu se vor indrepta impotriva tiganilor (a nu se intelege ca sunt rasist si am eu o problema cu ei, e doar parerea mea ca asta se va intampla). Se vor schimba regimurile politice. Dictarura si teroarea "isi va gasi o justificare perfecta". E doar parerea mea. Si nu sunt adeptul teorie conspiratie. Se bazeaza doar pe ceea ce s-a intamplat in trecut si pe analiza situatie prezente.

cristiboss56 15.01.2012 22:07:14

Citat:

În prealabil postat de Lucian008 (Post 422224)
. Dictarura si teroarea "isi va gasi o justificare perfecta".

Perfect gandit ,bine spus !

Mihnea Dragomir 15.01.2012 22:25:29

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 422213)
Eu raman un sustinator ferm al masurilor economice de austeritate adoptate de actualul guvern.

Care sunt măsurile de austeritate adoptate de actualul guvern ?

horatiu.miron 15.01.2012 22:34:01

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 422226)
Care sunt măsurile de austeritate adoptate de actualul guvern ?

Ce intrebare mai e si asta?

Yasmina 15.01.2012 22:35:43

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 422079)
#4 Poetescu
14.01.2012 21:17
Raspunde Iesira-n drum scursurile umane
Vreo suta de cretini bolnavi de ura
Mai violenti ca ostile cumane,
A USL armata de stransura.
Voiau sa faca legea-in capitala
Si presedinti sa schimbe dupa voie,
Fara decenta, logica, morala,
Mai importanti ei se credeau ca tata Noe.
Luptau ca sa salveze Romania
(De ce, de cine, cum? Pai naiba stie !)
Pe uliti isi racneau cu sarg prostia
Si la un pas erau de-apoplexie.
Acesta ne e vulgul, ce sa faci,
Tinandu-ne departe de-Europa:
Ei nu gandesc, insa injura-n draci
Si-apoi se roaga sa ii ierte popa.
Sunt violenti, marlani si fara minte
Habar nu au ce se intampla-n lume
Aceasta plebe iar nu se dezminte
Si :”Jos” urland, la gura face spume.
E foarte trist, dar asta ne e tara
Cateva genii, si stupizi gramada
Ce taie frunze astepatand ca para
Cea malaiata-n gura sa le cada!
Pomanagii, milogi, dar furibunzi
Ei drepturi cer, dar nu au datorii;
In gaura de sarpe sa te-ascunzi
Ca cetatean al tristei Romanii !
Deci : Jos guvernul ! USL sa vina!
Pe noi culmi de prosperitate sa ne suie
Asta ar vrea multimea cea cretina
Care pe strazi acum racneste șuie.
Dar stim ca nu mor caii cand vor cainii
Asa ca zdroaba lor va fi in van
Degeaba astazi i-au naimit stapanii
Inca trei ani conduce tot Traian !

Ce-i asta?Catzavencu de mana a doua?

antoniap 15.01.2012 23:08:00

Azi e 31 decembrie pe calendarul vechi … Sa ne rugam bunului Dumnezeu sa nu inceapa macelul profetit

Indemnul parintelui Iustin este sa nu iesim in strada la astfel de manifestatii.

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:57:08.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.