dobrin7m |
06.01.2012 17:32:02 |
Citat:
În prealabil postat de guardian knight
(Post 420508)
hai ma bolsevicilor de pe saitu asta, nu vi-e rusine sa ridicati in slavi taramul lui mamona ???
nu are nimic de-a face biserica Ortodoxa cu politica acestei lumi, mai ales cu interesele geo-politice ale agentilor nkvd de tip mafiotico-putinist de la moscova !
cat despre persoanele din clerul ortodox care s-au vandut,molohului rosu, e treaba lor,insa nu ele reprezinta biserica Ortodoxa !
|
Puteti fi mai explicit?
-La ce va referiti cand spuneti taramul lui mamona?
-Cine sunt bolsevicii?
-Cine s-a vandut din clerul ortodox?
"Vama I: a vorbirii in desert
Mergand noi de pe pamant la inaltimea cerului, ne-au intampinat la inceput duhurile vazduhului de la intaia vama, la care se intreaba pacatele si cuvintele omenesti cele desarte, nebune si fara de randuiala, si indata am stat acolo. Apoi ne-a scos multe carti, in care erau scrise toate cuvintele vorbite din tineretile mele. De am vorbit vreodata ceva fara treaba si fara socoteala, iar mai ales de am grait cuvinte de rusine sau am facut desertaciuni si ras in tineretile mele, precum este obiceiul tinerilor. Am vazut acolo scrise toate cuvintele mele cele nebunesti, vorbele necurate, cantecele lumesti, strigarile fara de randuiala, rasurile si hohotele si ma mustrau cu aceasta, ca imi aratau vremile, locurile, persoanele, cand, unde si cu cine m-am indeletnicit la vorbe desarte si am maniat pe Dumnezeu prin cuvintele mele, nesocotind ca este pacat, nici nu m-am marturisit la parintele meu duhovnicesc, nici nu m-am pocait." Vamile vazduhului
|