Lucian008 |
16.12.2011 21:58:19 |
Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave
(Post 415538)
Deci inteleg,in esenta, ca as fi mai vinovat si decat satana? :) Ciudat,nu ma asteptam sa scape asa de usor impielitatu asta.Este bine,darul libertatii imi da intreaga putere la hotarul dintre viata si moarte.Bruce Almighty:) Va doresc succes la convertiri,am vazut prea multe,in toate directiile,ca sa nu mai ma mire nimic.Dumnezeu cu dvs.
|
Nu gluma este daunatoare, dar zambetele dvs par sa conteste cele afirmate, iar aceste afirmatii sunt atat de gresite si e atat de logica ratacirea lor ca nici nu trebuie argumentata. Daca e asa nu ma lasati pe mine "cel sarac cu duhul" (nu in sensul din fericiri) sa raman asa. Luminati-ma:
1. Nu se poate ca omul sa pacatuiasca faca interventia si ispitirea Diavolului? El si-ar "baga coada" dar uneori nu e nevoie. Sau daca diavolul nu ar mai interveni toti oamenii ar fi niste ingerasi? Pai atunci Dumnezeu rezolva simplu "ecuatia". Ii da "interdictie" diavolului sa il mai ispiteasca pe om si acesta va implini scopul sau: unirea cu Dumnezeu.
2. Nu libertatea si modul in care este folosita este cea care ne plaseaza de o parte sau de alta a "turmei"?
3. Am mai zis la mine tine de mandrie ca ii conving pe cei care cred ca sunt rataciti de acest lucru. Ar fi bine sa ma preocupe mantuirea lor, dar mai am ceva pana la nivelul respectiv.
Ciudat e ca imi respingeti argumentele bazate pe logica fara a argumenta de ce sunt eronate.
|