Anonim10 |
06.06.2011 19:07:54 |
Un raspuns
Cel mai potrivit raspuns privitor la subiectul acesta , si totodata cel mai adevarat si mai frumos este raspunsul lui "cori_marib" , ff frumos a cuprins o gramada de idei in doar cateva randuri ... aici as mai venii eu cu niste complectari ... cei care aleg drumul preotiei ... e adevarat k nu toti vor devenii spre exemplu preoti exemplari ... dar sunt mai multe sanse k din ramura preotiei sa ajunga de acolo ... sa devina mai multe persoane simtite , cu frica lui Dumnezeu decat din alte ramuri profesionale , la fel ca si in cazul fetelor , sunt sanse ff mari si sunt sigur de asta ca fetele care reusesc sa inteleaga teologia cu adevarat isi vor intemeia o familie frumoasa in care vor stii cum sa daruiasca dragostea si cui . 2 persoane care termina la teologie si sunt intru frica lui Dumnezeu si le si da Dumnezeu sansa de a se indragostii unul de altul vor duce o viata linistita si plina de momente frumoase . Mi-a placut de raspunsul lui " cori_marib" deoarece a reusit sa surprinda mai mult partea pozitiva din teologie... ceea ce te si invata acolo ... cei care termina teologia si vad doar partile negative ... si chiar si intr-o postare aici ... relateaza altor persoane doar fazele urate ... mentioneaza doar pers sa zic eu " nereusite " care iasa din teologie ... persoanele acelea au terminat degeaba facultatea ... au trecut pe langa ea ...
"cori_marib" nu stiu daca ai terminat teologia ... dar oricum te felicit pt postul tau :)
|