![]() |
Citat:
Intr-adevar! Cum sa fie un bun conducator acela care nu-si iubeste tara? Ma gandesc acum la promisiunea de sustinere a Serbiei pentru a intra in Uniunea Europeana. Guvernul Romaniei a promis ca ii va sustine pe sarbi, fara a tine seama de ceea ce li se intampla romanilor din Valea Timocului. Este aberant! Era momentul propice sa rezolve situatia romanilor din Valea Timocului, conditionand de aceasta rezolvare sustinerea la UE. Situatia romanilor de acolo a devenit insuportabila; ei aproape ca nu mai indraznesc sa iasa din casele lor, din cauza violentelor. |
Citat:
Citat:
Om fi naivi, dar nici chiar asa. Un personaj care se identifica cu mass-media de scandal, a carui audienta tinta este in general romanul naiv si insetat de cancan? Citat:
De ce stie cel mai bine si singurul lucru din pacate: circ. Citat:
Chiar n-ai remarcat asta in ultimii 20 ani? |
Citat:
Daca vorbim de redeventa la Cuprumin, atunci acesta este concesionat. Redeventele astea de 4% ascund cu siguranta o spaga platita in avans foarte mare. Dar ca sa ajungem sa cerem 1 Euro pe o exploatare miniera, mi se pare bataie de joc. Nici macar sa gandim asa ceva nu avem voie. Altii ar vrea sa aiba zacaminte si nu au; iar noi ne batem joc de ele. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nu stiu daca valoareaza ceva, investitorii vin cu utilajele lor si chiar daca ar valora ceva cat de cat, mai valoros este ceea ce urmeaza a se exploata si atat timp cat nu exista un investitor, nu se exploateaza nimic, nu se castiga nimic. Castigul ar urma sa vina din redeventele de exploatare (daca ar fi o cifra corecta) + diverse cheltuieli facute de investitor (cu angajati, utilitati, etc.) |
Citat:
In primul rand generalizam si amestecam borcanele. Nu vorbesc de tine, ci de creatorii de opinie de pe la televiziuni, jurnalisti de renume, care au multe idei preconcepute, cum este si aceasta despre Dan Diaconescu. Numai ce-l vad, si ei râd, ca deh! ei sunt destepti si altii prosti. Lumii, de atata mandrie, ii e frica sa se creada despre ei ca ar fi prosti si atunci se pozitioneaza din start si fara sa aiba rabdare sa cerceteze, pe partea "desteptilor si educatilor", luand distanta de la un partid popular. Pai, daca toti de la revolutie incoace au promis, si nu s-au tinut de cuvant, atunci sa nu mai credem pe nimeni? Nici pe acela care are langa el oameni de buna credinta? In cazul acesta pe cine sa mai votam?!? Dan Diaconescu, nu numai ca a promis, dar a si spus in ce fel va rezolva problemele, de unde va face rost de bani (au! aici multi se tem ca vor suferi, caci au furat). A facut f multe propuneri, care au fost preluate de alte partide chiar de a doua zi. Un exemplu: plata TVA la sfarsit, adica la factura catre cumparator, cum este in toata lumea. USL a preluat din zbor ideea si vrea sa o implementeze, in cazul in care nu a facut-o deja. Exemplele de acest gen ar fi mai multe. Acestea fiind spuse, nu il sustin neconditionat pe Dan Diaconescu, dar nici nu pot sa il sterg fara motiv de pe lista, doar pentru ca altii au gresit inaintea lui. Faptul ca OTV-ul s-a ocupat de scandaluri o vreme, nu poate uita nimeni; dar e cazul sa observam si faptul ca Dan Diaconescu a devenit om politic, si ca PP-DD va intra in Parlament. Eu nu stiu cine il sustine din umbra, dar ma indoiesc ca acelasi care l-a sustinut pe Vadim Tudor sau il sustine pe Becali sau pe Ponta, etc. Scopul pe care si l-a propus DD este diferit de al celorlalti. Eu nu stiu ce ai vazut tu ca s-a intamplat la Oltchim; eu am vazut ca a fost impiedicat sa il cumpere. Iti dai seama ca toata Oltenia l-ar fi votat, daca redeschidea Oltchimul? Am auzit comentariu la TV, ca daca ar fi cumparat Oltchimul, ar fi ajuns la alegeri pe picior de egalitate cu USL. Cine crezi ca permite acest lucru?!? Cum sa accepteasa ceva guvernantii actuali, care au sperante de a fi realesi. Oricum Oltchim e blocat acum de litigii si vom vedea ce se intampla. Da, s-a facut circ, dar nu de catre Diaconescu. Circul a purtat marca USL; si nu numai in ceea ce priveste privatizarea Oltchim. Eu urmaresc in principal B1; tu urmaresti cumva Antena 3? Te rog sa intri pe platforma partidului lui Mihai Neamtu, si vei avea surprize placute. Poate iti mai trece scepticismul. |
Citat:
Fapt: OTV s-a ocupat de scnadaluri (cum ai zis). Fapt: Cu Otchimul a mintit. A zis ca are bani (garantie financiara trebuia sa aiba) si nu a avut. A facut un show mediatic. Si vrei sa cred o platforma politica? Ce vezi tu bun concret ca a facut pana acum? Nu politic...in general...ca daca omul in general este constiincios face si in politica ceva. A mediatizat scandaluri. Iti plac asa de mult ca vrei toata ziua? Scuza-ma daca prezentarea mea este cam acida. Dar cand am auzit ca Dan Diaconescu are sanse sa fie presedinte am ras toata ziua...cred ca le place romanilor asa personaj...le place scandalul . |
Citat:
|
O rog pe doamna Miha-Anca să se mențină pe subiect și s-o lase mai moale cu propaganda, cel puțin pe acest topic, lui Dan Diaconescu. O rog ca să scrie pe această temă pe un topic corespunzător, iar dacă nu este încă unul deschis poate să deschidă unul. Acest topic este despre altceva decât propaganda politică pro sau contra milionarului de Caracal.
|
Citat:
Este aberant sa se spuna ca Dan Diaconescu nu a avut banii necesari privatizarii Oltchim, atata timp cat a prezentat bonitate si garantie bancara, conform spuselor lui Vulpescu, in seara licitatiei la B1 TV. Indemnat sa spuna cati ani de inchisoare risca Diaconescu, in cazul in care nu are banii, Vulpescu a spus ca a avut documentele in mana si ii este imposibil sa gandesca in acesti termeni. In acelasi timp, Ponta afirma ca Diaconescu nu are banii. In ce baza oare, atata timp cat actele prezentate la licitatie ii dadeau dreptul de participare lui Diaconescu. Nu cred ca privatizarea Oltchim este o joaca, la care Diaconescu sa se fi aventurat doar pentru "spectacol". Daca nu ar fi avut banii, atunci s-ar fi facut doar de ras si ar fi avut de pierdut, atât el, cat si partidul care ii poarta numele. Oare nu este evident?!? Iar din punctul meu de vedere, ar fi fost o mare prostie sa participe la o privatizare fara sa aiba banii; de aceea nu cred ca s-a dus descoperit la licitatie, caci Diaconescu numai prost nu este, ca sa faca jocul adversarilor lui politici. Iar acum ambele parti au de dat seama in fata judecatorilor. Poate ar fi bine, ca romanii sa urmareasca ceea ce se petrece la OTV acum, ca sa isi schimbe ideile preconcepute. Ma intreb cum de il cred pe Ponta, care spune zilnic cate o minciuna, fara a clipi din ochi. Oare da mai bine sa fii de partea unui mincinos notoriu?!? Ma indoiesc! E ca si cand ne-am vrea raul cu buna stiinta. Zic de aceea, sa ne uitam la faptele si intentiile oamenilor, nu sa ne lasam condusi de idei preconcepute. |
O rețetă interesantă: cipuri + dan diaconescu....
CTP-ul are o vorbă despre votanții lui ddtv: alienați mintali. Vă recomand acest articol: http://www.gandul.info/puterea-gandu...nescu-10114152 |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:47:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.