Mirela0110 |
06.09.2011 11:47:21 |
si daca a murit un catel ce? adica ... na...saracu catel...dar decat sa muste vreun copil pe strada? de ce era liber? statul roman este vinovat ca nu stie sa faca padocuri pt caini vagabonzi ... ca nu exista finantare pt asemenea adaposturi pt caini ...
si mie mi-e mila de animale ... dar nu mi se pare asa o tragedie, la cati caini, pisici sau alte lighioane calcate, facute tocanita, vad pe soselele romaniei ....... o tragedie e cand iti moare copilul nou nascut, sau copilul in floarea varstei, la 14 ani bolnav de cancer, sau mama care are 50 de ani si o viata inainte si este ucisa, sau violata, cand tineri de 20-25 de ani mor in accidente stupide ... astea is adevarate tragedii, care cateodata te fac sa te indoiesti de existenta lui Dumnezeu, cu toate ca stie Dumnezeu ce face ... toate au un scop si o explicatie pe care poate noi nu o intelegem, dar cu siguranta Dumnezeu o stie ... nu ca moare un catelus ... ai sa cresti, ai sa te maturizezi, ai sa ai familia ta si ai sa intelegi....
zielle trecute eram intr-un parc cu fetita si cu finutul meu care era cu mama lui ... si un caine a sarit la copii si i-a speriat ... si era cu stapanii ... mi-am luat fata in brate si i-am dat cu piciorul la caine care tot latra la fata mea care era saraca terorizata si apoi m-am tipat la stapani sa isi tina cainele in lesa ... poate lumea sa zica ce a vrea ca sunt rea sau ca nu am suflet ... daca imi musca copilul era mai bine ? cati copii, oameni nevinovati nu sunt muscati de caini? unii si mor saracii ...
si daca Dumnezeu a permis ca acel caine sa moara stie El de ce ... poate saracu caine vagabond avea o boala, sau se chinuia pe lumea asta ... la urma urmei toti murim, si oameni, si catei si purcei si pisici si asta nu inseamna ca Dumnezeu nu exista ... exista, dar toate au o explicatie si un scop ascuns pe care noi nu il stim ... poate cu timpul vom intelege ...
sa fii intotdeauna sigura ca Dumnezeu exista si vede tot, stie tot ... si chiar daca nu ni se indeplineste o dorinta, sau este ceva care nu e pe placul nostru, asta nu inseamna ca nu exista ... el asculta intotdeauna rugile ... doar ca poate sa raspunda si cu NU, de ce intotdeauna sa ne faca pe plac ? noi II facem Lui intotdeauna pe plac ? si fii sigura ca stie El mai bine ce face ... calea Lui este cea mai corecta si cea mai dreapta ... noi trebuie sa avem puterea de a accepta toate date de El, bune sau rele, pe placul nostru sa nu ...
|