![]() |
Citat:
A, si apropo, eu tin asa de mult la Acatistul Sf Ioan Rusul pt ca-l face parintele nostru aproape in fiecare vineri si m-a impresionat de prima data cand l-am auzit. Dar cu siguranta mai sunt multi alti sfinti tamaduitori : Sf. Pantelimon, Sf. Nectarie, etc. |
Citat:
|
Arhanghelul Rafail
1 atașament(e)
Despre Arhanghelul Rafail scrie in Cartea lui Tobit;
Acatist: http://www.crestinortodox.ro/acatist...ail-67100.html |
[quote=fallen;388327]Da? Nu stiam si de el. Ai vreo "poza" de-a lui? [quote]
heheee ... bineinteles ca am. Cu Arh.Rafail am gasit mai mult icoane catolice. Uite una bizantina. http://imageshack.us/photo/my-images...gelrafael.jpg/ (p-asta n-am developat-o, dar intentionez. Sunt atatea iconitze frumoase pe net!) "Bucura-te Sfinte Arhanghel Rafail, cel care stergi lacrimile durerilor noastre" hm...ar trebui sa facem un topic cu icoane. :) |
sunt "fan" Arhangelul Rafail. :P
in urma "cercetarilor" am aflat ca sunt 2 acatiste care circula pe piatza. Unul e concentrat pe faptul ca e ocrotitorul casatoriei, altul pe faptul ca e protectorul medicinei. Eu il am p-al doilea. |
[quote=crestinOrtodoxa;388688][quote=fallen;388327]Da? Nu stiam si de el. Ai vreo "poza" de-a lui?
Citat:
|
[quote=cristiboss56;388691][quote=crestinOrtodoxa;388688]
Citat:
|
Salutare.Se simte o imbunatatire pe toate planurile.Se vede ca rugaciunile si-au facut efectul si Dumnezeu e mare si nu lasa sa cada omul necajit si caruia ii pasa de Dumnezeu.VA MULTUMESC DIN SUFLEEEEEEEEEEEEEET ,DIN SUFLEEEEEEEET,DIN SUFLEEEEET PENTRU TOOOOOOOT AJUTORUL DAT !Si la mine si la mama se simte o imbunatarie.Deci operatia se va stabili in zilele urmatoare iar noi mergem cu credinta inainte!
AM SA FAC O LISTA CU TOTI OAMENII CARE M-AU AJUTAT SI AM SA-I PUN INTR-UN POMELNIC SI AM SA-I POMENESC LA RUGACIUNE! MOMENTAN SUNT INTR-O CONTINUA MISCARE!SCUZATI-MA! |
Citat:
(Scuze ....!!!!) |
Mare este mila ta Doamne si drept esti Tu!!!Vesti bune!
Deoarece s-a rugat multa lume pentru mama,inclusiv ea si eu,deoarece s-a dus la Sf.Nectarie la moaste(aici in oras,urmeaza sa ne ducem si la Radu Voda)Dumnezeu si Sf.Nectarie au inlaturat frica,teama,spaima si mama nu mai trebuie sa faca operatie.Exact ce a cerut exact aia s-a intamplat.Eu sunt mai bine,simt o imbunatatire.DECI DOVADA CA RUGACIUNEA SI-A FACUT EFECTUL SI CA DUMNEZEU EXISTA! MULTUMESC DOAMNE,MAICUTA DOMNULUI,SF NECTARIE SI TUTUROR SFINTILOR!!!! INSA LUPTA NU S-A TERMINAT EA CONTINUA. URMATORUL PAS:RADU VODA Rugaciune,rugaciune,rugaciune asta e reteta. MULTUMESC DIN SUFLET TUTUROR!Dumnezeu sa va binecuvinteze! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:37:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.