Mihnea Dragomir |
27.05.2011 22:31:13 |
Citat:
În prealabil postat de Lilith23
(Post 364463)
E un pic de confuzie aici. Mai sus spunea cineva că tu, ca persoană religioasă și credincioasă, nu ai voie să ispitești pe alții. Acum tu ne spui, la fel, alte reguli ale bisericii privind ținuta, dar recomanzi ca femeile să poarte fuste pentru că sunt mai "atrăgătoare". Deci cum e până la urmă?
|
Confuzia este între "atrăgător" și "ispititor".
Spun că mă simt atras de înfățișarea unei femei atunci când aș vrea să am mereu în fața ochilor zveltețea unei glezne, care mă trimite cu gândul la aceea a unei căprioare. Ondulația unui mijloc, care mă trimite cu gândul la mișcările felinelor. Prospețimea unui obraz, care îmi amintește de cea a florilor dimineața.
Spun că sunt ispitit de înfățișarea unei femei atunci când văd coapse dezgolite, care în mod normal trebuie văzute numai de soțul ei, seara în pat. Coapsele dezgolite nu îmi amintesc nici de căprioare, nici de feline, nici de flori. Mie îmi amintesc de sex.
Cam asta e diferența. Dar, mai bine decât mine vorbește despre acest lucru Victor Hugo, în Les Miserables, mai exact în episodul despre Marius și Cosette.
|