![]() |
Nasterea din nou
Suntem morți până iubim
Suntem reci și suferim Până vine Duhul Sfânt Și ne luminează-n gând. Inima o dezmorteste Sufletul îl încălzește Mintea o prealumineaza Ochii îi dez- întinează. Abia de-atunci noi gândim Și începem să trăim Rugăciunea luminează Căci iubirea-n noi lucrează. |
Durerea
Durerea devine mereu tot mai mare
Mai grea, nemiloasă și tare Gândirea îmi moare Cuvintele pier. Nici lacrimi nu pot să mai curgă Din ochii-mpietriti de dureri Sunt singur în suflet Și-acolo e ger. Credința sporește-mi Voința-ntărește-mi. Doamne, ai milă de mine Căci sunt un nimic fără Tine! |
Dumnezeu vrea sa vada in noi vointa ( de unde si libertatea de a alege) de a lasa viata traita in pacat. Din moment ce s-a instalat vointa, puterea o sa vina...de la El. Cum trebuie inceputa schimbarea? Eu cred ca prin spovedanie si incercare de a nu mai repeta pacatele facute, prin rugacine, prin a incepe sa-L implicam pe El din ce in ce mai mult in viata noastra. 'Bate si ti se va deschide.Cere si ti se va da.' El ne iubeste, este dispus sa ne ajute, este dispus sa schimbe omul vechi, dar nu vrea dragoste cu forta.
|
Poate ca destinul meu a fost scris deja cu mult timp inainte si eu nu mai pot face nimic ca sa il schimb...am sa va povestesc un vis pe care l-am avut cand eram mic...
Aveam vreo 5-6 ani pe atunci si si am visat ca eram in oras cu tata...trebuia sa merg urgent la baie si ma duce tata la o toaleta in autogara.el ma asteapta afara,eu intru si ghici pe cine vad...cineva statea acolo si ma chema sa merg cu el...eu am iesit tipand speriat si spunand ca diavolul vrea sa ma ia cu el...lucrul cel mai ciudat e ca nu arata asa cum ni-l imaginam noi,cu coarne si coada,era pur si simplu un om,imbracat in negru si cu o palarie pe cap... In ultimul timp m-am gandit mult la visul ala,si ma intreb daca nu cumva am fost ales cu mult inainte sa imi dau seama ca sa fac tot ceea ce am facut...voi ce parere aveti??? |
Plictisit de viata...
Draga Seby, tu ai cunoscut pana acum jumatatea intunecata a lumii.
Incearca, de acum, sa cunosti si cealalta jumatate, cea luminoasa. Cum? Simplifica-ti viata mai intai, traieste simplu, incearca sa ajuti pe altii, aduna intelepciune. Esti cel mai indicat sa o faci. Si cauta-L pe Hristos. Unde? In tine insuti, in primul rand. Sparge carapacea de pe inima si Il vei afla, smerit, acolo. Daca trebuie sa plangi pentru asta, sa nu-ti fie rusine s-o faci. Eu ma rog ca sa mai pot plange. Domnul sa te ajute si bine te-ai intors, fiule ratacitor! Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
pe cea a unui inger de lumina. A fost o incercare de racolare. Are o infinitate de metode si aici si pune in ele foarte multa viclenie. A reusit pentru un timp sa te dirijeze, dar numai pentru ca i-ai dat tu voie. Lasa-L acum si pe Hristos sa te "dirijeze" si vei vedea diferenta. Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
Si totusi ai intrat pe acest forum sa ce? Sa iti spuna cineva ce fapta buna sa faci inainte de urmatoarea tentativa de suicid?:44: |
Mie mi se pare mai interesant modul cum unele persoane intra pe un forum si se apuca de comentat unele discutii despre care nu au nici o legatura.daca nu ai de spus nimic care sa fie folositor pentru ceilalti ar fi mai bine sa iti pastrezi parerile personale pentru tine,asta ar fi un lucru mult mai util unei comunitati,fie ea si virtuala...
As putea incepe sa te injur cum fac altii cu cei ca tine care se prezinta asa cu o atitudine de superioritate si dau verdicte despre cei care nu ii cunosc,stiinduse in siguranta in spatele unui monitor,insa eu nu imi permit sa ma cobor la asa un nivel de imbecilitate... |
Citat:
"din detalii aflii adevarul despre cel cu care vorbesti" asta a vrut sa-ti puncteze Melissa mai sus, iar reactia ta neavenita si refuzul tau de a clarifica aceste DETALII FOARTE IMPORTANTE PENTRU TOTI dovedeste ca tu de fapt ai venit aici sa joci un rol, mistocareala...pentru a genera un suvoi de mila din partea oamenilor de treaba de pe forumul acesta. Uite i-ai pacalit, esti multumit? Nu esti nici primul si sigur nici ultimul! |
Citat:
cum de nu intelegi? e simplu. CINEVA acolo sus il iubeste si il vrea pt. El. Pana una, alta, asteapta cu DOR sa vrea si Sebastian acelasi lucru. Si daca El are rabdare cu Sebastian pana ii vine si cainta, noi ce treaba avem sa ne luam de un om ranit sufleteste? Daca nu-i poti pune un balsam pe rana, macar nu invarti cutitul in ea! be blessed Melissa |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:54:04. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.