Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Exorcizarile! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11806)

medusa 12.01.2011 12:18:30

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 322426)
Boli psihice, scamatorii, circ, show .

spui asta pt ca nu ai vazut in viata ta o persoana demonizata si cum se comporta.

costel 12.01.2011 12:27:10

Nu, spune asta pentru ca elimina din existenta prezenta lui Dumnezeu si a demonilor. Asa ca de va fi pus in situatia de a vedea o astfel de persoana, nu va vedea in ea mai mult decat marturia data.

medusa 12.01.2011 13:09:04

Citat:

În prealabil postat de costel (Post 322438)
Nu, spune asta pentru ca elimina din existenta prezenta lui Dumnezeu si a demonilor. Asa ca de va fi pus in situatia de a vedea o astfel de persoana, nu va vedea in ea mai mult decat marturia data.

va trebui sa-si schimbe punctul de vedere atunci cand va vedea cum demonizatul leviteaza sau vorbeste latina/ greaca veche !

dobrin7m 12.01.2011 14:04:10

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 322426)
Boli psihice, scamatorii, circ, show .

CIRC, circuri, s. n. 1. Gen de spectacol care cuprinde numere de gimnastică de acrobație, prezentare de animale dresate, momente comice bufe etc.; ansamblu artistic care organizează astfel de spectacole.

un numar de gimnastica poate fi facut de orice om care exerseaza. Poti incerca cocacoc sa sari ca mingea de pe fund in sus si in jos fara sa te folosesti de flexia picioarelor. Iti sugerez acest exercitiu pentru a incerca sa intelegi ce este circul.

scamatorie - Arta și tehnica de a produce iluzii (optice) prin rapiditatea și agilitatea mișcărilor mâinilor;

de asemenea iti sugerez sa invarti mainile in fel de fel de fel de pozitii, poate reusesti sa iti ridici corpul de pe scaun.
Stiu eu, incearca sa faci un scripete care sa poata sa traga corpul tau brusc in sus, si sa il tranteasca, dar vezi sa reusesti sa fie invizibil, intr-o incapere inalta, cum e o biserica, sa nu se vada cablurile si scripetele.

de asemenea iti sugerez sa faci exercitii cu glasul, poate reusesti sa scoti tipete de pasare rapitoare sau ulii, sau cucuvele, sau poate sa reusesti prin exercitiu sa dai glasului tau un timbru inuman si ireal.

Cand resusesti, atunci iti dau un sfat: fugi repede la manastire si roaga preotul sa faca un maslu pe tine.
Dumnezeu sa iti ajute!
Si sa nu mai cataloghezi ceea ce nu cunosti. Daca vrei sa fii corecta, atunci cauta sa vezi cu ochii tai un posedat daca nu crezi si sa intelegi atunci ce se intampla.

jonzy30 12.01.2011 14:12:34

Citat:

În prealabil postat de Legionarul (Post 321671)
Am avut o mica discutie cu un medic primar psihiatru, despre asa zisii demonizati, mi a zis ca nu crede si ca nu exista, spunandui faptul ca in Biblie IIsus a vindecat astfel de oameni, mi-a raspuns ca poate ar fi existat asemenea oameni atunci, in acea vreme. Eu cred ca exista posedati dar sunt putini, majoritatea sunt bolnavi psihici. La Sf Maslu vin tot felul de bolnavi, asadar si unul care este bolnav psihic poate in acel moment sa aiba o criza de schizofrenie, sau sa aiba dubla personalitate...STUDIIND PUTIN, SUNT 2 LUCRURI CARE NU POT FI EXPLICATE DE OAMENII DE STIINTA, LEVITATIA si VORBIREA IN LIMBI DIFERITE ( nu bolborosirea unor cuvinte aiurea), vorbirea clara in limbi diferite... Pun pariu ca nimeni nu a vazut posedati care se ridica de la pamant si leviteaza. Nu am vazut astfel de slujbe, vreau si am rugamintea sa-mi spuneti parerea dumneavoastra!

Demonizatii exista la fel cum exista si Satana ... eu conosc o tanara care a terminat o facutate deci e un om normal in viata de zi cu zi lucreaza dar cand se apropie de biserica sau de lucruri sfinte o scutura si o tranteste la pamant de nu iti vine sa crezi (este tinuta de 4-5 barbati si ea are 50 kg maxim)sau cand incearca sa se impartaseasca urla din toate puterile si striga ca o arde impartasania si crucea , evanghelia ,mana preotului pe cap ,tamaia etc ..... daca nu ar exista cum va explicati ca acesti oameni au asemenea reactii doar in prezenta anumitor preoti sau in momentele cand se apropie de biserica ?de ce nu ii apuca crizele si in alte locuri ?
se spune ca cea mai mare inselatorie a diavolului este sa crezi ca nu exista

colaps 12.01.2011 14:38:04

Nici o boală psihică nu poate oferi bolnavului cu trupul slăbit (cum au majoritatea îndrăciților), forța de a rezista prinsorii a 4-5 bărbați vânjoși la fel cum nici o boală psihică nu poate oferi bolnavului cunoașterea păcatelor preotului care face slujba în momentul „episodului”.

laraG 12.01.2011 14:40:46

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 321852)
roaga-te pt acel om, dar cu mare grija, sa nu provoci demonul, poate sa-ti faca rau.

Au fost niste atacuri demonice asupra-mi in timp ce stateam in stare de veghe cu ochii inchisi, zicand in gandu-mi o rugaciune scurta care obisnuiesc sa o spun cand ma odihnesc in timpul zilei, fara insa sa dorm.Mai intai au aparut ca niste copilasi cu aripi , si speriata am deschis ochii si cutremurata imediat m-am gandit la copilasii nenascuti pentru care-mi voi primi pedeapsa cuvenita.Apoi inchizand din nou ochii s-au aratat ca niste fiinte infricosatoare inspaimantandu-ma ingrozitor.Nu numai odata s-a intamplat sa-mi apara asemenea figuri , ingrozindu-ma cu infatisarea lor monstruoasa.Urmarea acestor fenomene traite de mine in stare de veghe, dar cu ochii inchisi,a fost o durere foarte puternica de cap.Nu m-am gandit pana acum cand particip impreuna cu voi la o discutie pe aceasta tema, ca ar fi fost din cauza acelui crestin posedat sau nu,- Dumnezeu stie!Vorbind cu duhovnicul despre starile traite de mine, nu mi-am amintit de acel om , deci nu i-am spus.Recomandarile duhovnicului au fost ca sa-mi selectez lecturile duhovnicesti si sa renunt o vreme de a ma ruga prea mult, adica peste rugaciunile zilnice,obisnuite.
Voi continua cu alt fenomen asemanator.Acum, scriind cele de mai sus, am retrait acele momente si nu mai sunt in stare sa continui.Doamne ajuta-mi!

medusa 12.01.2011 15:19:12

nu stiu de ce duhovnicul ti-a zis sa nu te rogi prea mult, cred ca multa rugaciune, cat de multa este exact ceea ce-ti trebuie si tie si oricui !

joshoo 12.01.2011 15:22:22

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 321727)
Levitatia, pana una alta, n-a fost dovedita. Halucinatia da! Nici vorbirea in limbi nu sta prea bine la capitolul dovezi. Ai crede ca daca atata lume crede in asa ceva chiar e adevarat! Halucinatia e! Si mai ziceai ca stiinta nu explica! Explica foarte clar de ce oamenii cred in asa bazaconii, chiar daca nu sunt adevarate.

Stinta fara spiritualitate =0!
Toate aceste fenomene nu pot fi explicate de stinta,dar asta nu insemna ca nu exista!
App uite ce spune Iisus:"Adevărat vă spun că, dacă ați avea credință cât un grăunte de muștar, ați zice muntelui acestuia: "Mută-te de aici acolo", și s-ar muta; nimic nu v-ar fi cu neputință." (Mat.17:20)

Danut7 12.01.2011 15:22:31

Citat:

În prealabil postat de Legionarul (Post 321671)
Am avut o mica discutie cu un medic primar psihiatru, despre asa zisii demonizati, mi a zis ca nu crede si ca nu exista, spunandui faptul ca in Biblie IIsus a vindecat astfel de oameni, mi-a raspuns ca poate ar fi existat asemenea oameni atunci, in acea vreme. Eu cred ca exista posedati dar sunt putini, majoritatea sunt bolnavi psihici. La Sf Maslu vin tot felul de bolnavi, asadar si unul care este bolnav psihic poate in acel moment sa aiba o criza de schizofrenie, sau sa aiba dubla personalitate...STUDIIND PUTIN, SUNT 2 LUCRURI CARE NU POT FI EXPLICATE DE OAMENII DE STIINTA, LEVITATIA si VORBIREA IN LIMBI DIFERITE ( nu bolborosirea unor cuvinte aiurea), vorbirea clara in limbi diferite... Pun pariu ca nimeni nu a vazut posedati care se ridica de la pamant si leviteaza. Nu am vazut astfel de slujbe, vreau si am rugamintea sa-mi spuneti parerea dumneavoastra!

Ce i-ar face pe oamenii de stiinta sa incerce sa explice levitatia si vorbirea in limbi.Este vreo dovada ca ar exista asa ceva?

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:58:57.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.