Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Rugaminte (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11575)

dobrin7m 20.12.2010 09:55:33

Dumnezeu s-o ierte.
Condoleante Rodica
Sufletul tau e incercat acum, sunt clipe grele pentru tine, iti trimit din suflet o imbarbatare sincera ca e tare greu sa pierzi unul dintre parinti. Atunci cand realizezi ca nu mai e acolo unde o stiai, ca nu mai poti alerga la ea sa ii spui orice necaz ai tu, ca nu mai o privesti niciodata bucurandu-te ca traieste, atunci este intradevar foarte greu.

dobrin7m 20.12.2010 10:02:23

Dumnezeu s-o ierte.
Condoleante Rodica. Acum cand sufletul tau este greu incercat iti trimit din suflet o imbarbatare sincera pentru ca pierderea unui parinte este durere mare. Atunci cand stii ca nu mai e acolo sa poti alerga oricand sa ii spui necazul sau bucuriile tale, ca nu mai poti sa o vezi niciodata , cand stii ca nu mai e aici pe acest pamant alaturi de tine atunci iti e foarte greu.
Rodica fii tare.

Adriana Cluj 20.12.2010 10:12:15

Citat:

În prealabil postat de Rodica50 (Post 314708)
Acum , in aceste momente , Iubita mea Mama a trecut la cele vesnice. Numele ei este Maria. Va rog sa-mi fiti alaturi si s-o pomeniti in rugaciunile voastre. Va multumesc. Dumnezeu s-o ierte. A fost cea mai buna Mama din lume.

Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!

mihaila_alin 20.12.2010 11:18:46

Domnului sa ne rugam:

Doamne Dumnezeul nostru,Tie ne rugam pentru pacea,lasarea si iertarea gresalelor celei ce intru fericita adormire sa mutat de la noi, pe roaba ta Maria si o salasluieste pe dinsa in corturile dreptilor cele vesnice, ca Tu singur esti fara de moarte,si iarta-i ei gresalile cele de voie si cele far-de voie,indeparteaza de la ea toata durerea,intristarea si suspinul si daca ti-a gresit cu ceva in viata aceasta iart-o Doamne dupa marea milostivire a ta.iar pe cei ramasi Doamne Dumnezeul nostru si Maica Domnului ii miluieste si ii intareste pe dinsii int-ru nadejdea ta cea mare.Amin.

Cu citva ani in urma in aceasta perioada, fratele meu mai mare a trecut, in tinerete la cele vesnice.
Bunul Dumnezeu si Mica Domnului sa il ierte si sa-l odihneasca pe el in veci.Amin

IOLANDA 20.12.2010 11:30:38

Stiu ce e in sufletul tau in aceste momente grele.....am trecut prin ele acum 9 ani ,cind m-a parasit ,mama mea cea draga.....inca mi-e foarte dor de ea....vorbesc cu ea in necazuri si in bucurii si paradoxal.....simt ajutorul ei.....vine de undeva....sa-ti de-a Bunul Dumnezeu sa treci cu sufletul linistit ,aceasta grea incercare...iar mamei tale dragi...sa-i ajute Bunul Dumnezeu,sa treaca cu bine vamile...si sa fie primita in imparatia celor drepti.Dumnezeu sa o ierte....Amin.....

NECTARIE 20.12.2010 15:10:26

Da, Doamne, sufletului robului Tau-MARIA- iertare pacatelor cate ca un om, cu stiinta sau fara stiinta, a savarsit in aceasta viata si-o asaza pe ea in cortul dreptilor si sfintilor care din veac au placut Tie,- ca Dumnezeul milei si al indurarilor esti si binecuvantat in vecii vecilor. Amin!

camy_d 20.12.2010 15:22:13

Dumnezeu s-o ierte!

medusa 20.12.2010 16:44:56

Amin ! Aleluia !

gabriela8 20.12.2010 18:12:25

Dumnezeu sa o ierte si in randul celor drepti sa o aseze, iar dumneavoastra sa traiti si sa o pomeniti!

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:15:06.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.