![]() |
Citat:
EDIT : Russian oil giant LUKOIL has resumed gasoline sales into Iran /12 August 2010 |
Citat:
..dar care aia care a mai ramas , ca nu inteleg? defineste-o, da-mi niste repere clare de patrie |
Citat:
Și aici avem lista țărilor ordonate în funcție de producția de gaz: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...gas_production Și aici e cam la fel. Dar cine știe, informația e din 2007, poate între timp a sărăcit Iranul. Sau poate consumă mai mult decât produc și au nevoie de mai mult (cel mai probabil pregătirea pentru război) |
Citat:
|
Parerea mea este ca armata obligatorie era necesara, nu numai din punct de vedere al apararii nationale dar cred ca in armata se facea trecerea in majorittatea cazurilor de la baiat la barbat.In sensul ca acolo mai invatai si lucruri precum datoria si ca pe lumea asta nu poti sa faci numai ce ai chef dar si ce trebuie facut. Ma uit acuma la generatia aceasta din care fac parte si eu, pur si simplu suntem total iresponsabili. Inteleg ca distractia are rolul ei in tinerete, de altfel se spune ca nu poti fi batran si intelept daca nu ai fost mai intai tanar si stupid, dar parca nici chiar in halul acesta nu-i bine. Alta data tinerii mai erau preocupati parca si de poezie, romane, uneori politica acuma numai distractia prezinta interes, altceva nu mai conteaza.
Apropo cred ca treaba cu armata care nu mai este obligatorie a fost impusa din afara, tocmai ca sa debiliteze si mai mult armata romana. |
Mai oameni buni, decat sa facem aici fel si fel de scenarii, mai bine ne rugam la Dumnezeu pentru pace, sa le lumineze mintea oamenilor astora care ne conduc!
Bunica-mea are o vorba cand aude pe la TV ba de mariri de taxe, ba de catastrofe, ba de nenorocirile din tara asta: "Noi suntem de vina, ca nu ne rugam!" Si are dreptate. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:12:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.