Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7739)

anaana71 07.12.2009 15:15:54

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 188681)
La sectari nimic nu este Sfant...cam asta e ideea, si nu le place ideea de sfintenie, pentru ca simt diferenta si atunci contesta tot pentru a se simti bine cu alegerea facuta!:4:

tocmai. eu cred ca trice a devenit pastor acolo :78: pacat ca nu a avut atat de multa ravna sa fi citit tot despre ortodoxie, asa cum a citit tot despre adventism :105:

AndruscaCIM 07.12.2009 15:26:20

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 188682)
tocmai. eu cred ca trice a devenit pastor acolo :78: pacat ca nu a avut atat de multa ravna sa fi citit tot despre ortodoxie, asa cum a citit tot despre adventism :105:

Hmmm...nu cred ca e pastor, astazi e prima zi in care dedica timp mai mult sectei sale, dar in rest e prezent zi lumina pe forumul ortodox ( si cand vine de la casa de adunare sambata tot aici intra si posteaza)...asa ca eu cred ca el este extrem de mult preocupat de Ortodoxie si mai putin de ce ii poate oferi secta adventista :4:

+ Ca nu poate raspunde multor intrebari legate de secta sa, de Crestinismul Adevarat, de Sfanta Traditie, si nici comenta multe versete din Noul Testament care vin in totala contradictie cu tot ce a instituit White...toate acestea denotand faptul ca traieste o minciuna.

anaana71 07.12.2009 15:38:31

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 188684)
Hmmm...nu cred ca e pastor, astazi e prima zi in care dedica timp mai mult sectei sale, dar in rest e prezent zi lumina pe forumul ortodox ( si cand vine de la casa de adunare sambata tot aici intra si posteaza)...asa ca eu cred ca el este extrem de mult preocupat de Ortodoxie si mai putin de ce ii poate oferi secta adventista :4:

+ Ca nu poate raspunde multor intrebari legate de secta sa, de Crestinismul Adevarat, de Sfanta Traditie, si nici comenta multe versete din Noul Testament care vin in totala contradictie cu tot ce a instituit White...toate acestea denotand faptul ca traieste o minciuna.

hahahaha...uite la asta nu m-am gandit. eu credeam ca scopul lui este la ca la iehovisti, 80 euro si 3 inscrieri/zi altfel nu sunt admisi. ma gandeam ca decat sa iasa in starda sa-i inscrie, e mai usor aici pe forum sa gaseasca "rataciti" si sa-si faca norma de inscrisi :4:

hoinarul 07.12.2009 17:09:51

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 187752)
Dar cum trebuie sa arate o Ortodoxa? Cum arati tu ca adventist?

Tu nu cumperi nimic?:24:...hoinaresti nud si la trup si la stomac?????:24:...oooo noua secta, scuze ca te-am facut adventist!!!!

Cum trebuie sa arate o ortodoxa? Pot sa-ti spun la sigur cum sa nu arate: asa ca tine (din mai multe puncte de vedere).

Si eu fac cumparaturi, dar detest consumerismul (shopareala). Nu-mi place sa-mi bat joc de banii pe care mi i-a dat Domnul (dandu-mi putere de munca si posibilitatea sa-mi castig painea).

P.S. Asta cu shopareala si imbracamintea sumara pe care o porti, este doar un bonus. La altceva m-am referit cand te-am intrebat daca asa arata o ortodoxa. M-am referit, in special, la modul cum "vorbesti" cu ceilalti. Incearca sa zidesti prin ceea ce spui. De asta ne-a dat Domnul darul vorbirii (scrisului). Ai grija ca vei da socoteala pentru fiecare cuvant al tau (Matei 12:36,37).

Doriana 07.12.2009 17:11:44

Pilde 11:22 Inel de aur în râtul porcului, așa este femeia frumoasă și fără minte.

AndruscaCIM 07.12.2009 17:18:59

Citat:

În prealabil postat de hoinarul (Post 188720)
Cum trebuie sa arate o ortodoxa? Pot sa-ti spun la sigur cum sa nu arate: asa ca tine (din mai multe puncte de vedere).

Si eu fac cumparaturi, dar detest consumerismul (shopareala). Nu-mi place sa-mi bat joc de banii pe care mi i-a dat Domnul (dandu-mi putere de munca si posibilitatea sa-mi castig painea).

P.S. Asta cu shopareala si imbracamintea sumara pe care o porti, este doar un bonus. La altceva m-am referit cand te-am intrebat daca asa arata o ortodoxa. M-am referit, in special, la modul cum "vorbesti" cu ceilalti. Incearca sa zidesti prin ceea ce spui. De asta ne-a dat Domnul darul vorbirii (scrisului). Ai grija ca vei da socoteala pentru fiecare cuvant al tau (Matei 12:36,37).

Ooooooo, dar parca era vorba de religie si diferentele interconfesionale!! De ce ma urasti atat de tare dragul meu???

Nu poti sa raspunzi la intrebari si esti nervos, urasti...de ce cand poti sa ramai calm???:24:

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 188721)
Pilde 11:22 Inel de aur în râtul porcului, așa este femeia frumoasă și fără minte.

Doriana dar renunta atunci la aceste caracteristici ale tale!!!!:24:

Doriana 07.12.2009 17:21:33

No comment, atata poti tu...

hoinarul 07.12.2009 17:30:42

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 188726)
Ooooooo, dar parca era vorba de religie si diferentele interconfesionale!! De ce ma urasti atat de tare dragul meu???

Nu poti sa raspunzi la intrebari si esti nervos, urasti...de ce cand poti sa ramai calm???:24:

Nu te urasc, draga Andrusca. O spun cu toata sinceritatea. Dar, cred ca ai nevoie de cate un bobarnac, ca sa te trezesti.

Nici nervos nu sunt. Iti raspund si la intrebari (pana vine sotia - nu este frumos si nici bine sa stau prea mult la calculator si sa o neglijez). Spune-mi, ce ai vrea sa stii?

AndruscaCIM 07.12.2009 17:52:22

Citat:

În prealabil postat de hoinarul (Post 188730)
Nu te urasc, draga Andrusca. O spun cu toata sinceritatea. Dar, cred ca ai nevoie de cate un bobarnac, ca sa te trezesti.

Nici nervos nu sunt. Iti raspund si la intrebari (pana vine sotia - nu este frumos si nici bine sa stau prea mult la calculator si sa o neglijez). Spune-mi, ce ai vrea sa stii?

:46:....ce as mai puteau eu vrea sa aflu din partea ta, cand eu iti cer opinia ( chiar daca intr-un mod mai acidulat...dar asta sunt eu) legata de anumite versete din Sfanta Scriptura si tu alegi sa ma descrii pe mine in mod repetat!

Of of of....imi pare rau ca s-a deviat in directia asta si ca te-am determinat sa ma judeci asa cum ai facut-o!!!:46:

Doamne ajuta!

Danut7 07.12.2009 17:53:06

Eu zic sa o lasati mai moale cu magariile fetelor,cu rautatea si cu invidia, in special Doriana.Si dumneata domnule hoinar mai usor cu misoginismul.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:22:11.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.