![]() |
Unde este Axios? i-am vizitat aseara albumul lui la care ma uit totdeauna cu placere stie cineva de el?
|
Pasti fericit !
5 atașament(e)
Tuturor celor plecati de pe forum , si tuturor celor care doar ne citesc , le uram din tot sufletul un , Paste fericit ! Domnul sa fie cu voi si cu noi toti !+:53:
|
andreicozia,Raoul,Calator_prin_ploaie,Cristian67
Va doresc din suflet un PASTE FERICIT !
INVIEREA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS sa va fie de folos si sa reverse asupra voastra LUMINA nesfarsita a IUBIRII DIVINE, binecuvantandu-va viata cu daruri duhovnicesti! Oriunde sunteti, gandul meu curat sa va gaseasca fericiti! :53: |
Citat:
|
Citat:
Paște fericit tuturor membrilor dispăruți, ție și tuturor forumiștilor! |
Citat:
Hristos a Inviat + |
Citat:
Nu aveam cum sa te pomenesc aici, din moment ce tu esti pe forum! Deci urarile mele de pe threadul Adminului "Pasti cu bucurie",ti se adreseaza si tie! Cat despre injunghiatul pe la spate, habar nu am despre ce vorbesti.Nu fac asta in viata reala cu nimeni, deci n-am cum sa o fac nici pe forum. Nu am de ce sa te conving, nu ma simt vinovata cu nimic.Crezi exact ce vrei! PASTE FERICIT INCA O DATA! |
Citat:
|
Un prieten a plecat de pe forum !
Cocorel mi-a trimis un mesaj ca n-o sa mai intre pe forum ! Era intristat . . . Regret decizia lui , si sper sa se razgandeasca !
|
Citat:
Cocorel, sper sa te razgandesti.Este nevoie aici de suflete ca tine! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:41:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.