Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

Hartford 15.04.2011 01:41:20

Unde este Axios? i-am vizitat aseara albumul lui la care ma uit totdeauna cu placere stie cineva de el?

cristiboss56 23.04.2011 21:44:14

Pasti fericit !

5 atașament(e)
Tuturor celor plecati de pe forum , si tuturor celor care doar ne citesc , le uram din tot sufletul un , Paste fericit ! Domnul sa fie cu voi si cu noi toti !+:53:

Melissa 23.04.2011 22:32:27

andreicozia,Raoul,Calator_prin_ploaie,Cristian67

Va doresc din suflet un PASTE FERICIT !

INVIEREA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS sa va fie de folos si sa reverse asupra voastra LUMINA nesfarsita a IUBIRII DIVINE, binecuvantandu-va viata cu daruri duhovnicesti!

Oriunde sunteti, gandul meu curat sa va gaseasca fericiti!
:53:

eduardd 24.04.2011 14:17:28

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 354567)
Unde este Axios? i-am vizitat aseara albumul lui la care ma uit totdeauna cu placere stie cineva de el?

Axios (Alin), este tatic draga mea prietena. Nu cred ca mai are timp de forum. Dar sunt bine, fericiti si sanatosi.

blackswan 24.04.2011 14:56:11

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 356108)
Va doresc din suflet un PASTE FERICIT !

INVIEREA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS sa va fie de folos si sa reverse asupra voastra LUMINA nesfarsita a IUBIRII DIVINE, binecuvantandu-va viata cu daruri duhovnicesti!

Oriunde sunteti, gandul meu curat sa va gaseasca fericiti!
:53:

Nu pot să nu observ că ai uitat chiar de fata pe care ai înjunghiat-o pe la spate.

Paște fericit tuturor membrilor dispăruți, ție și tuturor forumiștilor!

Hartford 24.04.2011 18:06:32

Citat:

În prealabil postat de eduardd (Post 356137)
Axios (Alin), este tatic draga mea prietena. Nu cred ca mai are timp de forum. Dar sunt bine, fericiti si sanatosi.

Multumesc draga mea Jenica de veste buna ma bucur pentru el sa-i dea Domnul fericire in familie si tot ce e bun. Iar tie iti doresc sanatate si fie ca Invierea Domnului nostru Iisus Hristos sa-ti lumineze sufletul tau cel bun.
Hristos a Inviat +

Melissa 24.04.2011 18:31:45

Citat:

În prealabil postat de blackswan (Post 356142)
Nu pot să nu observ că ai uitat chiar de fata pe care ai înjunghiat-o pe la spate.

Draga Camy_d, ti-ai schimbat nick-ul dar observ ca naravul, ba!
Nu aveam cum sa te pomenesc aici, din moment ce tu esti pe forum! Deci urarile mele de pe threadul Adminului "Pasti cu bucurie",ti se adreseaza si tie!

Cat despre injunghiatul pe la spate, habar nu am despre ce vorbesti.Nu fac asta in viata reala cu nimeni, deci n-am cum sa o fac nici pe forum. Nu am de ce sa te conving, nu ma simt vinovata cu nimic.Crezi exact ce vrei!

PASTE FERICIT INCA O DATA!

catalin2 24.04.2011 19:40:25

Citat:

În prealabil postat de blackswan (Post 356142)

Ma bucur ca esti aici.

cristiboss56 30.04.2011 23:11:42

Un prieten a plecat de pe forum !

Cocorel mi-a trimis un mesaj ca n-o sa mai intre pe forum ! Era intristat . . . Regret decizia lui , si sper sa se razgandeasca !

Melissa 30.04.2011 23:22:29

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 357584)
Cocorel mi-a trimis un mesaj ca n-o sa mai intre pe forum ! Era intristat . . . Regret decizia lui , si sper sa se razgandeasca !

Regret si eu ca a plecat cocorel! Era asa de gingas in sentimente! Un om bun si cald !
Cocorel, sper sa te razgandesti.Este nevoie aici de suflete ca tine!

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:41:14.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.