![]() |
Foarte buna ciorba radauteana,eu am facut-o cu piept de pui(curcan) si in loc de otet am pus zeama de lamaie.....a fost foarte apreciata de familia mea si de prietenii mei.
|
pentru Raisa2006
Citat:
Chiar ieri plangeam ca eu nu pot gati ciorba de burta pentru simplul fapt ca nu o mananc decat eu...ca al meu fecior nu pune gura..Asa ca reteta asta chiar la ciorbita de burta m-a dus gandul asa ca la sfarsitul saptamanii adica sambata o voi gati nu fac alta ciorba decat asta!!! Multumiri si tot ce iti doresti! Doamne ajuta! |
Si sotul meu face ciorba de burta, si o face buna!
Pentru asta schimba apa la fiert de 2 ori. Apoi pune zeama in care au fiert oase de vita. Ciorba facuta in acest fel nu are miros de burta si e ff gustoasa. Dar trebuie schimbata apa de 2 ori, ca la fasole. |
Citat:
pentru a disparea mirosul, se tine burta o noapte in apa cu var , atat cat sa o acopere. Asa se face si atunci cand vrem sa o curatam. |
Citat:
Multumesc Noessisa!:53: |
Citat:
Cu placere! Dupa cum spunea una dintre amicele mele: este o supa buna de servit cand vine soacra in vizita. :6: |
Citat:
:6: |
Am trecut link-ul la favorite. Am s-o incerc si eu zilele urmatoare...s-ar putea sa-l "convertesc" pe taica-meu care ar manca numai supa :)
|
...si, bineinteles, ciorba radauteana merge perfect cu muzica bucovineanca: Hutulca sau Cand aud fanfara-n sat sau Di pi laita.
...si Cosnencuta. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:53:16. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.