![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dar, daca ti s-ar confirma ca nu ai halucinatii, ai crede in Dumnezeu? Mai mult, ce orice altceva ar trebui sa se intample ca sa incepi sa crezi in Dumnezeu? |
Citat:
Citat:
M-as limita la o singura chestie: Sa nu mai fie nevoie de medici pediatri. O minune mica pt atotputernicia lui D-zeu si ceva mai umana decat soparla vorbitoare. Sincer ce minune e asta cand atata lume sufera din cauza altora? Evident dupa ce s-ar rezolva o asa problema ar trebui sa aflu care zeu a facut asta. Sunt prea multe variante. De unde stiu eu ca nu a fost Alah? Sau Zeus? Daca exista atatea nenorociri tocmai pentru ca lumea a abandonat zeii greci? |
Ai2, nu mai privi viata asta ca fiind singurul film de care avem parte. Stiu ca este greu, ca nu ai avea la prima vedere motive sa faci asta, dar toate acestea sunt de primit in primul rand cu inima, nu cu mintea. Odata ce le dai voie in inima, ai sa vezi ca la un moment dat si mintea o sa gaseasca noi sensuri logice, sensuri pe care nu le-ai vazut pana atunci.
Sunt patit! :) |
Citat:
Cat despre singurul film de care avem parte (frumos spus) prefer sa nu pierd ocazia. Nu de alta, dar daca ma bazez ca va fi si episodul doi si nu e, am pierdut singura ocazie sa traiesc. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:53:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.