Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Referendum national pentru demiterea parlamentului anticonstitutional si ilegitim (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15183)

sad story 07.07.2012 09:52:28

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 456957)
Ma faceti sa zambesc...chiar realizati ce spuneti?Cand o lume intreaga rade de noi si ne arata cu degetul pentru ca avem un premier Copy-Paste?
Iar Antonescu este cunoscut pentru alcooliadele sale si patima pentru jocurile de noroc?Probabil cand va juca si Romania la poker,atunci ne vom trezi si noi...

Antonescu alcoolic? nu s-a demonstrat inca, probabil stiti pentru ca ati citit acele mailuri care tot circula pe internet (nu zic ca nu ar fi asa, ca Antonescu nu e alcoolic si cartofor, insa s-ar putea tot atat de bine sa fie niste zvonuri mincinoase).

Ideea este ca alternativa la viata politica romaneasca actuala, nu exista. Stiti ca orice lider politic este pus sa faca jocurile unora care stau in umbra. Fara exceptie. Insa, macar Antonescu si Ponta stiu sa se exprime, sunt scoliti. Basescu ne facea de ras cu engleza lui de balta si cu gesturile lui badarane.

iuliu46 07.07.2012 09:52:53

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 456959)
Macar din acest punct de vedere eu si Ioanna suntem in asentiment...:)
Ma retrag si eu ca am de invatat si oricum,ce am avut de scris am scris...restul sunt doar comentarii fara sens.

Nu te retrage ca aproape m-ai convins...ca e foarte important sa ma duc si sa votez Da la referendum.:1:

heaven 07.07.2012 09:54:49

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 456958)
Nu uita sa ne aduci aminte ca doarme ca un porc. Poate asa ne schimbi decizia si uitam ca de 8 ani santem condusi de un dement.:21:

Iertati-ma,dar unde dai si unde crapa...discutia era pe un cu totul alt subiect,iar de aici pana la a spune ce prestanta au acesti oameni in fata Occidentului si cum nu ne vor face ei de ras,cand deja au facut-o,e cale lunga!
Si nu stiu in care parte din postarile mele am aratat ca vreau sa conving pe cineva sa il voteze pe presedintele Basescu.Am spus ca ii inteleg pe cei care vor sa il schimbe,ce nu inteleg este orbirea cu care se arunca intre falcile rechinilor USL.
Dar,ma rog,fiecare citeste ce vrea sa citeasca si intelege ce vrea sa inteleaga.Dupa cum am spus,restul sunt comentarii care nu au nimic constructiv,nu simt nevoia sa ma repet,sa conving pe cineva,fiecare are un discernamant pana la urma si va alege evident ce va crede de cuviinta.Ma retrag si eu sa invat,o zi frumoasa va doresc!

heaven 07.07.2012 09:56:21

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 456963)
Nu te retrage ca aproape m-ai convins...ca e foarte important sa ma duc si sa votez Da la referendum.:1:

Sincer,nu vreau sa va parasesc,dar luni am de sustinut o licenta si chiar nu am incotro.Promit,ca dupa o sa va tin companie cu mare placere la un pahar de discutie,oricum,pana pe 29 mai avem! :) O zi minunata!

sad story 07.07.2012 10:03:01

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 456964)
Iertati-ma,dar unde dai si unde crapa...discutia era pe un cu totul alt subiect,iar de aici pana la a spune ce prestanta au acesti oameni in fata Occidentului si cum nu ne vor face ei de ras,cand deja au facut-o,e cale lunga!
Si nu stiu in care parte din postarile mele am aratat ca vreau sa conving pe cineva sa il voteze pe presedintele Basescu.Am spus ca ii inteleg pe cei care vor sa il schimbe,ce nu inteleg este orbirea cu care se arunca intre falcile rechinilor USL.
Dar,ma rog,fiecare citeste ce vrea sa citeasca si intelege ce vrea sa inteleaga.Dupa cum am spus,restul sunt comentarii care nu au nimic constructiv,nu simt nevoia sa ma repet,sa conving pe cineva,fiecare are un discernamant pana la urma si va alege evident ce va crede de cuviinta.Ma retrag si eu sa invat,o zi frumoasa va doresc!

Important este ca acei conducatori ai unui stat european, sa fie niste tipi spilcuiti, nu badarani ca Basescu sau cu botox in buze cum are agramata de fiica-sa (ca damele de consumatie, total nepotrivit pentru o politiciana de asemenea anvergura).

iuliu46 07.07.2012 10:03:50

Citat:

Vezi tu heaven este exact aceeasi problema ca si cu religia. Exista oameni care iti spun ca :
1) Nu exista Dumnezeu.
2) Dumnezeu exista dar nu e cel in care crezi tu.
3) Dumnezeu exista, este cel in care crezi tu dar n-ai nevoie de biserica pentru a-l descoperi, tot ce trebuie sa faci este sa studiezi Biblia.
4)Dumnezeu exista, este cel din Biblie, si ai nevoie de biserica dar nu de BO.

Sant 4 fete ale aceluiasi discurs mincinos care vrea sa-l desparta pe om de Adevar.

La fel e si in ce se intampla acum in politica. O parte are un singur mesaj : "Jos Basescu ! "
Restul lucreaza pe 1000 de voci dar in final spun un singur lucru."Sus Basescu " .:1:

iuliu46 07.07.2012 10:05:07

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 456966)
Sincer,nu vreau sa va parasesc,dar luni am de sustinut o licenta si chiar nu am incotro.Promit,ca dupa o sa va tin companie cu mare placere la un pahar de discutie,oricum,pana pe 29 mai avem! :) O zi minunata!

Vezi sa nu copiezi ca Ponta si bafta luni.:1:

ioanna 07.07.2012 10:06:28

Citat:

Am spus ca ii inteleg pe cei care vor sa il schimbe,ce nu inteleg este orbirea cu care se arunca intre falcile rechinilor USL.

De la clasa politica romaneasca am invatat un singur lucru: profita de ocazie! :) Daca nu profitam acum sa ne exprimam vointa, nu vom mai avem sansa. Chiar daca referendumul va fi invalidat ulterior, din cauza ca procedura de invocare a referendumului e neconstitutionala, e important sa mergem sa ne exprimam. E jenant ca o parte a clasei politice actuale, ce a comis numeroase abuzuri, ne cere acum sa sanctionam abuzurile evidente ale unor colegi de a-i lor, doar pentru ca nu mai pot face fata ei jocului politic. Ne-au dorit orbi, letargici si de o impasibilitate extrema, asta au.

heaven 07.07.2012 10:07:46

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 456970)
Vezi sa nu copiezi ca Ponta si bafta luni.:1:

Va multumesc pentru "frumoasa urare"...banuiesc ca este izvorata din adancurile iubirii crestinesti.O sa am bafta pentru ca sunt un om care munceste si pune pasiune in ceea ce face,iar Dumnezeu ocroteste astfel de oameni!

iuliu46 07.07.2012 10:10:24

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 456971)
De la clasa politica romaneasca am invatat un singur lucru: profita de ocazie! :) Daca nu profitam acum sa ne exprimam vointa, nu vom mai avem sansa. Chiar daca referendumul va fi invalidat ulterior, e important sa mergem sa ne exprimam. E jenant ca o parte a clasei politice actuale, ce a comis numeroase abuzuri, sa ne ceara acum sa sanctionam abuzurile evidente ale unor colegi de a-i lor, doar pentru ca nu mai pot face fata ei jocului politic. Ne-au dorit orbi, letargici si de o impasibilitate extrema, asta au.

Da, e amuzant cum ne cer unii sa ne indignam acum dupa ce au tacut toti acesti ani.
Tot ce sper este ca Antonescu sa nu fie neam prost si sa nu aud din gura lui aceleasi enormitati despre cum da el mandatul cui vrea si cum este el "seful statului ". Mandatul de PM se acorda de catre Parlament si nu de catre Presedinte. Nu e concurs de Miss sa aleaga Presedintele pe cine vrea.

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:20:51.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.