Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   mesaj de la noul ierusalim (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10526)

Daniela26 14.12.2010 15:42:57

Citat:

În prealabil postat de mariamargareta (Post 313078)
Prin răbdarea voastră veți dobândi sufletele voastre.(Luca, 21,19)

Acest citat il inteleg prin faptul ca trebuie sa rabdam durerile ce ne chinuie, sa rabdam precum a facut Mantuitorul Iisus in patimile sale.
MARE ATENTIE MARIA!!! CALCULATORUL ESTE FOARTE NOCIV CREIERULUI!!! PARALIZEAZA PARTEA STANGA A CREIERULUI, PARTE IN CARE SE PRESUPUNE CA SE FORMEAZA SENTIMENTELE!!!
DACA NU MA CREZI DA O CAUTARE PE GOOGLE. DESPRE NOCIVITATEA SA SPUN SI MULTI PREOTI.

mariamargareta 14.12.2010 15:48:48

Citat:

În prealabil postat de Daniela26 (Post 313048)
Tu nu ar trebuie sa iei calea ortodoxiei numai altii? Nu esti pe calea ortodoxiei din moment ce scri numele Mantuitorului cu un "i". Te citez: Doamne Isuse Hristoase, fiu lui Dumnezeu, miluieste pe noi pacatosii!

Greșelile de ortografie nu ar trebui să fie transformate într-un capăt de țară. Îngăduiți-vă unii pe alții în dragoste; altminteri, se va găsi îndată cineva care va găsi cu cale să-ți spună: Nici tu nu ești pe calea ortodoxiei, pentru că scrii cuvântul scrii cu un singur "i" !

Cu toată smerenia și blândețea, cu îndelungă-răbdare, îngăduindu-vă unii pe alții în iubire,... (Efes.4,2)
Îngăduindu-vă unii pe alții și iertând unii altora, dacă are cineva vreo plângere împotriva cuiva; după cum și Hristos v-a iertat vouă, așa să iertați și voi. (Col.3,13)

Daniela26 14.12.2010 15:53:51

Delire

Daca intr-adevar cei de la Pucioasa sustin ca Ilie a venit pe Pamant in 1956 sunt tare rataciti cu mintea si duhul. Daca a fost asa cum sustin, dece nu s-a sfarsit lumea? Pt. ca spune in Apocalipsa a numarul de zile pe care Sf. Ilie il va petrece pe pamant inainte de sf. lumii si au trecut prea multe.

mariamargareta 14.12.2010 15:54:21

Citat:

În prealabil postat de Daniela26 (Post 313082)
Acest citat il inteleg prin faptul ca trebuie sa rabdam durerile ce ne chinuie, sa rabdam precum a facut Mantuitorul Iisus in patimile sale.
MARE ATENTIE MARIA!!! CALCULATORUL ESTE FOARTE NOCIV CREIERULUI!!! PARALIZEAZA PARTEA STANGA A CREIERULUI, PARTE IN CARE SE PRESUPUNE CA SE FORMEAZA SENTIMENTELE!!!
DACA NU MA CREZI DA O CAUTARE PE GOOGLE. DESPRE NOCIVITATEA SA SPUN SI MULTI PREOTI.

Mulțumesc pentru atenționare, n-am știut că alege mereu și cu dibăcie numai emisfera stângă. Dacă voi observa vreo schimbare la mine îți promit că ești prima pe care o să te anunț.

medusa 14.12.2010 15:54:33

Citat:

În prealabil postat de mariamargareta (Post 313080)
Știind că încercarea credinței voastre lucrează răbdarea;
Iar răbdarea să-și aibă lucrul ei desăvârșit, ca să fiți desăvârșiți și întregi, nelipsiți fiind de nimic.(Iacov, 1, 3-4)

aici e vorba de rabdarea in credinta, nu rabdarea de a citi un post kilometric.

medusa 14.12.2010 15:56:43

Citat:

În prealabil postat de mariamargareta (Post 313065)
Nu sunt plătită de nimeni și trăiesc din banii părinților, deoarece nu reușesc să-mi găsesc serviciu.

Foarte rau ! datoria ta fatza de Dumnezeu si fatza de societate este sa te mariti si sa ai copii.
In felul acesta vei trai din banii sotului si va fi OK.

mariamargareta 14.12.2010 16:07:52

Citat:

În prealabil postat de Daniela26 (Post 313089)
Daca intr-adevar cei de la Pucioasa sustin ca Ilie a venit pe Pamant in 1956 sunt tare rataciti cu mintea si duhul. Daca a fost asa cum sustin, dece nu s-a sfarsit lumea? Pt. ca spune in Apocalipsa a numarul de zile pe care Sf. Ilie il va petrece pe pamant inainte de sf. lumii si au trecut prea multe.

Pucioșii pretind că Ilie a venit la ei nu odată, ci de mai multe ori, ca să le aducă mesaje din cer; dar n-a venit în trup, ci în duh. Biblia ne spune că Sfântul Ilie s-a suit la cer cu trupul; deci, ca să vină numai în duh, musai că Ilie s-a despărțit pentru o vreme de trup, lăsându-l să se mai hodinească în cer, și a coborât apoi doar în duh, la Pucioși. În anul 2003 de exemplu, Ilie Puciosul se coboară cu duhul și anunță înregistrarea domeniului oficial de pe internet al pucioșilor, de pe care se propovăduiește de atunci încoace "Cuvântul Pucios" în toată lumea, dar puțini îl bagă în seamă. Apoi duhul lui Ilie s-a întors în cer fuga, fuguța, ca să-și ia trupul înapoi înainte ca acesta să apuce să se răcească.

vsovivi 14.12.2010 16:11:32

Citat:

În prealabil postat de mariamargareta (Post 313046)
Citat:

În prealabil postat de vsovivi http://www.crestinortodox.ro/forum/i...s/viewpost.gif
Adică viceversa că mai sus am socotit greșit, că dacă [...] care poate cădea [...] căci sunt doar [...] înseamnă că [...] fiindcă e [...] adică [...] căci pe vechi [...] căci pe vechi [...]căci s-a mutat cu 13 zile [...]Dar sfânta Duminică și sabatul restaurat de Domnul este așa:
[...] deci [...] căci [...] căci zilele [...]deci o putem socoti [...] ca abea după [...] adică [...] căci iată că [...] când a dăruit [...]căci între timp [...] avem 7 zile pline [...] Deci [...]avem [...] căci [...] Iar Sabatul cel Veșnic, [...] deci Ziua Domnului [...]

Mi așa îmi pare că ar fi de sus de la Domnul... oricât aș da-o la întors, numai așa îmi iese drept pe Temeiul Duhului și al Scripturii și firește al Lui Dumnezeu, Sfânta Treime. Amin.

Deci azi este defapt [...]1 Decembrie, îndată după 30 noiembrie [...].

Vorba lui Vsovi: Viceversa... viceîntoarsa, viceglobul pământesc.

Întâi de toate mă confunzi cu altcineva, că eu sunt vsovivi și nu vsovi, căci vsovi era mai țicnit ca mine și mai prost... crescut, dar eu am ieșit din el și m-am smerit ca să scriu corect pe Rrromânește, apoi pare că vrei să demonstrezi că am dat-o eu la întors, vițevercea vițentoarsa ca la cârcotași, asta fiindcă n-ai avut răbdare să citești ceea ce am scris și ai trunceat scoțând în evidență ca și cum eu aș încerca să o dau la întors vițeglobulpământesc când v-am zis că nu există nici un glob și defapt eu am scris așa căci vroiam să se înțeleagă că oricât ai roti cerbicea roții molarului nu poți scăpa de Adevărul care este Temelia Dreptății... și apoi te erijezi la a fi dumneata câinele cel vrednic ce stă de pază nu la apărarea democrației ci iată a ortodoxiei care este după mintea unora o mare victimă, și uite ai găsit dumneata pe horroropsita care cică trebuie apărată sărmana pretențioasă și nemulțumită. Ca în final să mă scoți pe mine ca fiind ereticul și sectantul de care vrei să ferești pe creștini ca să nu asculte ei cu niciunchip de Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu ci de prefăcutul satana... citând dumneata îndemnuri folosite, firește, vițevercea de tine și de toți rătăciții creștini ortodocși... ca meduza de exemplu... pentru a-i îndemna la prostia de a nu crede voi că pe Pucioși Dumnezeu i-a trimis la noi ortodocșii rătăciți și vicleni și fățarnici ci să credeți că noi suntem cei vrednici și ei or fi niște mincinoși... Deci iată cum pleava se dă grâu și respinge pe Domnul care vrea să ne scoată din mocirla în care ne învârtim. Și astfel vă închideți singuri Împărăția și Calea de a ajunge la ea fiindcă sunteți fraieri și nu vreți ca să pricepeți, de lene că:

''râde zgârciorb de boală spartă și avară-i vhoropsit gardul și-n lăuntru leneopardul cu pete... pe rochiță firește... deoarece c-orb la c-orb nu-și scoate ochii ci se încuragează reciporc''

Deci iată îndemnul tău terorist și vițevercea folosit, ca să-l folosim și noi ca hăbăucii, vicevercea, și să ne luăm spre a noastră pierzare de un fals îndemn căci sf. Pavel a zis așa cum zic și eu, și nu cum dai tu îndemnuri ce ne îndeamnă ca să ascultăm de un nene barinte gLumesc cu nărav autohton și să credem ce iese în zațul cafelei lui tanti grijania doar așa din superstiț-ul fricos lansat pe piață de ispisisikaa nemulțumită rea:

“Nu este de mirare, deoarece însuși satana se preface în înger al luminii.” (2 Cor.11,14)

Răspunsul este foarte clar pentru proorocul mincinos, este dat în postările astea:

postarea 1, postarea 2, postarea 3, postarea 4.

Dar voi nu aveți vreme ca să citiți și să vă dați seama cine minte ca să aflați Cine este Acela Adevărul... care grăiește peste pământ și se vestește întru venirea Sa... Ziua cea mare a Domnului, Împlinirea Sabatului cel Veșnic pentru cei ce vor intra.

''Căutați și veți afla, bateți și vi se va deschide, cereți și veți căpăta, căci cine dintre voi are inima ca atunci când fiul său îi cere o pâine să-i dea un bolovan și când îi cere pește să-i dea șarpe?'' ... un șarpe prăjit pe jar de cărbuni încinși la ursul din pădure păcălit de vulpea argintie de și-a pierdut coada, adică memoria... și iepurașii ce grozavi.

E un citat din memoria mea obosită. Ca să știți că vine Bubunicul.

mariamargareta 14.12.2010 16:14:19

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 313094)
Foarte rau ! datoria ta fatza de Dumnezeu si fatza de societate este sa te mariti si sa ai copii.
In felul acesta vei trai din banii sotului si va fi OK.

E o situație de tranziție de care nu mă consider vinovată cu nimic. Nu eu am distrus fabricile și uzinele țării, iar acum se plâng toți că n-au locuri de muncă. Nu sunt împotriva măritișului, dar nici nu sunt de părere că el ar trebui făcut la comandă, sau din interes. Iar măritișul nu rezolvă problema, deoarece fiecare femeie pregătită într-o meserie sau o profesie trebuie să muncească, nu să stea acasă și să șteargă praful de pe mobile. A trăi din banii soțului este absolut echivalent cu a trăi din banii părinților. Altminteri vei găsi și soți îndreptățiți să stea acasă și să bea banii muierilor lor.

medusa 14.12.2010 16:17:37

Citat:

În prealabil postat de mariamargareta (Post 313107)
E o situație de tranziție

nu e nicio tranzitie...astea sunt aburelile politicienilor...iti spun eu ce este..drumul catre groapa.

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:24:30.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.